Πώς να καταργήσετε τα πρόχειρα στο Instagram

Δεν είναι άγνωστο γεγονός ότι πολλή σκληρή δουλειά πηγαίνει σε μία μόνο ανάρτηση στο Instagram. Αυτή η δημοφιλής εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης σάς δίνει την επιλογή να συντάξετε τις φωτογραφίες που επεξεργαστήκατε. Με αυτόν τον τρόπο, όλη η σκληρή δουλειά σας σώζεται. Εδώ, έχουμε συζητήσει εδώ πώς να αποθηκεύσετε, να αποκτήσετε πρόσβαση και να καταργήσετε πρόχειρα στο Instagram.

Δείτε επίσης: Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Instagram

Πώς να αποθηκεύσετε πρόχειρα

Η πρόχειρη λειτουργία του Instagram είναι μια χρήσιμη επιλογή για την αποθήκευση των επεξεργασμένων εικόνων σας σε μία στάση. Μπορείτε να επεξεργαστείτε οποιοδήποτε μέσο και να το αποθηκεύσετε ή να το επεξεργαστείτε περαιτέρω στο μέλλον.

 • Μόλις ξεκινήσετε την εφαρμογή και μεταβείτε στην επιλογή ανάρτησης φωτογραφίας, επιλέξτε τα μέσα που θέλετε να ανεβάσετε.
 • Αφού πραγματοποιήσετε τις απαιτούμενες αλλαγές στην ανάρτηση, μπορείτε να βγείτε από το πρόγραμμα επεξεργασίας με την επιλογή "αποθήκευση προχείρου" ή απόρριψη. Εάν ορίσετε την προηγούμενη επιλογή, τα πολυμέσα σας θα αποθηκευτούν απευθείας στη συλλογή πρόχειρων με όλη την επεξεργασία.

Ένα σημείο που πρέπει να σημειωθεί εδώ είναι ότι η εφαρμογή θα αποθηκεύσει μόνο ένα προσχέδιο ανάρτησης που έχει επεξεργαστεί. Εάν δεν επεξεργαστείτε την εικόνα σας, η επιλογή "αποθήκευση προχείρου" δεν θα εμφανιστεί.

Αλλά τι να κάνετε σε περίπτωση που το πρόχειρο γκαλερί σας απολυθεί ή θέλετε απλώς να διαγράψετε κάποιες αναρτήσεις; Ακολουθεί ένας οδηγός για τον τρόπο κατάργησης προχείρων στο Instagram.

Τρόπος πρόσβασης στα Πρόχειρα

 • Μόλις ξεκινήσετε την εφαρμογή, κάντε κλικ στην επιλογή ανάρτηση φωτογραφίας.
 • Θα βρείτε τα μέσα βιβλιοθήκης σας χωρισμένα σε ενότητες με τίτλο "Όλες οι φωτογραφίες" και "Πρόχειρα".
 • Οι τέσσερις πρώτες φωτογραφίες στο πρόχειρο γκαλερί είναι άμεσα ορατές. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ολόκληρη τη συλλογή κάνοντας κλικ στην επιλογή «διαχείριση» στη δεξιά γωνία.

Πώς να αφαιρέσετε πρόχειρα στο Instagram

Από την ενημέρωσή του το 2016, η επιλογή σύνταξης είναι μια πολύ χρησιμοποιημένη δυνατότητα μεταξύ των Instagrammers. Αυτή η δυνατότητα σύνταξης σάς δίνει το πλεονέκτημα της αποθήκευσης ενός επεξεργασμένου ή υπότιτλου μέσων. Μπορείτε να διατηρήσετε αυτά τα μέσα αποθηκευμένα ως πρόχειρα όσο θέλετε. Ωστόσο, το πρόχειρο γκαλερί δεν είναι μια μόνιμη συλλογή εικόνων. Μπορείτε να διαγράψετε οποιαδήποτε ή όλες τις εικόνες που έχουν αποθηκευτεί ως πρόχειρα ανά πάσα στιγμή. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να καταργήσετε πρόχειρα στο Instagram.

Μπορείτε να καταργήσετε πρόχειρα στο Instagram μέσω της επιλογής "διαχείριση" προχείρων. Μόλις ανοίξετε τη συλλογή πρόχειρων στην εφαρμογή, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις αποθηκευμένες αναρτήσεις. Μπορείτε να πατήσετε το κουμπί "επεξεργασία" στη δεξιά γωνία. Με αυτό το βήμα, θα έχετε την επιλογή να επιλέξετε χειροκίνητα τις αναρτήσεις που θέλετε να διαγράψετε. Αφού επιλέξετε τα μέσα που θέλετε να αφαιρέσετε, κάντε κλικ στο κουμπί "Απόρριψη δημοσιεύσεων" στο κάτω μέρος.

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram.
 2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο κάμερας στο κάτω μέρος της οθόνης.
 3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Βιβλιοθήκη».
 4. Επιλέξτε "Διαχείριση" διαθέσιμη στα δεξιά των προχείρων σας.
 5. Κάντε κλικ στο «Επεξεργασία»
 6. Επιλέξτε το πρόχειρο / πρόχειρα που θέλετε να απορρίψετε και κάντε κλικ στην επιλογή "Απόρριψη αναρτήσεων".
 7. Το ανεπιθύμητο πρόχειρο διαγράφηκε με επιτυχία από τα αποθηκευμένα πρόχειρα στο Instagram σας.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε λιγότερα δεδομένα στο Instagram

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found