Κορυφαία καλύτερα παιχνίδια FPS για Android

Το παιχνίδι έχει προχωρήσει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Καταπληκτικά παιχνίδια FPS για Android είναι διαθέσιμα στο Google Play προσφέροντας φανταστική εμπειρία παιχνιδιού. Σε αυτό το άρθρο, θα δείτε τα πιο δημοφιλή παιχνίδια Android. Η προηγμένη προσαρμογή και η υψηλή παρουσία στο διαδίκτυο καθιστούν τα παρακάτω παιχνίδια αξίζει τον κόπο. Αυτά ποικίλλουν από παιχνίδια με ένα τεράστιο κατάστημα όπλων έως εκείνα με πολλές προκλητικές αποστολές, μπορείτε είτε να παίξετε μόνοι σας ή σε μια ομάδα.

Δείτε επίσης: Κορυφαία καλύτερα παιχνίδια αγώνων για Android

Τα καλύτερα παιχνίδια FPS για Android

Σύγχρονη μάχη 5

Σας αρέσει να παίζετε σόλο ή προτιμάτε να είστε μέλος της ομάδας; Αυτό το πολεμικό παιχνίδι, το πρώτο του είδους του, προσφέρει στυλ που ποικίλλουν και τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με το γούστο σας. Παρέχει ακριβή και πιο φυσικό στόχο, ενισχύοντας έτσι την εμπειρία παιχνιδιού. Επιπλέον, τα γραφικά είναι συναρπαστικά και η συσκευή σας Android πρέπει να έχει αξιοπρεπή διαμόρφωση. Διαθέτει πολλαπλά επίπεδα με μοναδική προηγμένη λειτουργία πολλαπλών παικτών.

Λήψη στο Google Play

Guns of Boom

Εύκολοι στοχευμένοι και διαισθητικοί έλεγχοι κάνουν το παιχνίδι σχετικά εύκολο, αλλά αυτό δεν μειώνει το ενδιαφέρον. Το παιχνίδι έχει πολλούς θαυμαστές. Ακόμα κι αν το τηλέφωνό σας Android είναι παλιό, θα το παίξετε χωρίς καθυστέρηση. Έχει ομαδικές μάχες, βελτιστοποίηση χαρακτήρων και διάφορες τοποθεσίες για να επιλέξετε. Προσφέρει online και offline τουρνουά με χρηματικά έπαθλα.

Λήψη στο Google Play

Dead Trigger 2

Το Dead Trigger 2 παρουσιάζει έναν αποκαλυπτικό κόσμο μολυσμένο από ζόμπι και ο στόχος σας είναι να τους σκοτώσετε. Τα συναρπαστικά γραφικά θα σας κάνουν να ενθουσιαστείτε. Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός όπλων και μπορείτε να εφοδιαστείτε με ένα σχετικό οπλοστάσιο που ταιριάζει στα επίπεδα και τις δεξιότητές σας. Η επιθετικότητα των ζόμπι ποικίλλει από έντονη σε σιωπηλή και ήρεμη. Υπάρχουν τουρνουά με πραγματικά χρηματικά έπαθλα.

Λήψη στο Google Play

Ν.Ο.Β. Κληρονομιά

Καταπολέμηση ξένων εισβολέων είτε online είτε εκτός σύνδεσης. Το παιχνίδι προσφέρει ένα διαδικτυακό σύστημα αντιστοίχισης σε συνδυασμό με εμπειρία σαν κονσόλα στο κινητό. Το οπλοστάσιο είναι προηγμένο με τρεις τρόπους παιχνιδιού για να διαλέξετε. Προσφέρει εκστρατεία για έναν παίκτη εκτός σύνδεσης. Τα γραφικά, η αρένα πολλαπλών παικτών και η προσαρμογή των κοστουμιών ενισχύουν την εμπειρία παιχνιδιού.

Λήψη στο Google Play

Modern Strike σε απευθείας σύνδεση

Υπάρχουν δύο πλευρές για να διαλέξετε να παίξετε, τρομοκράτες ή αντιτρομοκράτες. Υπάρχουν πολλά όπλα, μάχες (σόλο ή πολλαπλάσιο) και τρόποι παιχνιδιού. Έχει εύκολο και διαισθητικό έλεγχο, καθιστώντας το σχετικά διαχειρίσιμο. Μπορείτε να δημιουργήσετε τους δικούς σας κανόνες! Μην ξεχνάτε τη μεγάλη ομάδα όπλων για να διαλέξετε.

Λήψη από το Google Play

Δύναμη σφαίρας

Ελάτε μαζί με άλλους παίκτες για να δημιουργήσετε μια ομάδα έως και είκοσι μελών. Μπορείτε επίσης να πολεμήσετε εναντίον άλλων παικτών και να προσαρμόσετε τη δική σας λειτουργία παιχνιδιού και όπλα είτε online είτε εκτός σύνδεσης. Υπάρχει μια ποικιλία όπλων και αποστολών που το καθιστούν πιο ενδιαφέροντα με εύκολους και διαισθητικούς ελέγχους. Θα απολαύσετε τη δωρεάν λειτουργία θεατή.

Λήψη στο Google Play

Στους Νεκρούς 2

Σκοτώστε ζόμπι και επιβιώστε σε αυτές τις σκληρές συνθήκες όπου κινδυνεύει η οικογένεια και οι φίλοι σας. Είναι ένας αγώνας για επιβίωση. Μπορείτε να το παίξετε online με τα πολλαπλά και εξελισσόμενα άκρα του. Θα είστε καλά θωρακισμένοι με την ποικιλία των όπλων που προσφέρονται για να αντιμετωπίσετε τα τρομακτικά ζόμπι. Τα όπλα μπορούν να αναβαθμιστούν και να ξεκλειδωθούν καθώς προχωράτε περαιτέρω.

Λήψη στο Google Play

Ανειδίκευτος

Με περισσότερες από εκατό αποστολές, σκοτώστε ζόμπι στη Νέα Υόρκη γεμάτη με θανατηφόρους νεκρούς. Οι δυνατότητες προσαρμογής είναι προηγμένες και μπορείτε να παίξετε σόλο ή ως μέρος της ομάδας με πολλά όπλα. Υπάρχουν απίστευτα γραφικά που προσφέρουν πραγματική εμπειρία. Η εφαρμογή είναι δωρεάν.

Λήψη στο Google Play

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found