Πώς να αποκλείσετε μηνύματα κειμένου στο τηλέφωνό σας Android

Όλοι στέλνουμε και λαμβάνουμε πολλά μηνύματα κειμένου καθημερινά, για να επικοινωνούμε με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς μας. Για κάποιο λόγο, μπορεί να θέλετε να αποκλείσετε μηνύματα κειμένου από ένα συγκεκριμένο άτομο ή θέλετε να αποκλείσετε τα μηνύματα spam από διαφορετικούς αριθμούς - για παράδειγμα, αυτά που προσφέρουν κάποιου είδους υπηρεσίες. Εάν διαθέτετε συσκευή Android, συνεχίστε να διαβάζετε γιατί θα σας δείξουμε πώς να αποκλείσετε μηνύματα κειμένου. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές μέθοδοι: εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Android, εφαρμογή τρίτου μέρους και βοήθεια φορέα. Ας αρχίσουμε.

Δείτε επίσης: Πώς να αποκλείσετε κλήσεις στο Samsung Galaxy S6

blog.laptopmag.com

Πώς να αποκλείσετε μηνύματα κειμένου στο Android

Μέθοδος 1: Εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Android

Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο εξαρτάται από την έκδοση Android που εκτελεί η συσκευή σας - λειτουργεί σε KitKat ή παραπάνω, επειδή αυτές οι εκδόσεις διαθέτουν φίλτρο ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χωρίς αμφιβολία, αυτός είναι ο απλούστερος τρόπος αποκλεισμού μηνυμάτων κειμένου στη συσκευή σας Android. Εδώ πρέπει να κάνετε:

  • Στα Εισερχόμενά σας, βρείτε το μήνυμα που λάβατε από τον ανεπιθύμητο αριθμό
  • Πατήστε παρατεταμένα το δάχτυλό σας σε αυτό το μήνυμα
  • Όταν το κάνετε αυτό, θα έχετε την επιλογή να διαγράψετε αυτό το μήνυμα και η άλλη επιλογή είναι Προσθήκη στο ανεπιθύμητο
  • Επιλέξτε Προσθήκη στο ανεπιθύμητο
  • Όταν εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μήνυμα, κάντε κλικ στο OK.

Μέθοδος 2: Εφαρμογή τρίτου μέρους

Η άλλη επιλογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκλείσετε μηνύματα κειμένου, είναι να κάνετε λήψη και εγκατάσταση μιας εφαρμογής τρίτου μέρους. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μεταβείτε στο Play Store και να αναζητήσετε εφαρμογές αποκλεισμού SMS και υπάρχουν πολλές διαθέσιμες.

Σε ένα από τα προηγούμενα άρθρα μας, γράφουμε για τις 5 καλύτερες εφαρμογές γραπτών μηνυμάτων κειμένου για Android και μία από τις εφαρμογές που έχουμε συμπεριλάβει στη λίστα μας ήταν το Handcent Next SMS. Η εφαρμογή είναι δωρεάν, η σχεδίασή της είναι όμορφη και έρχεται με ένα ευρύ φάσμα εκπληκτικών χαρακτηριστικών. Επιπλέον, το Handcent θεωρείται μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που έχετε στη συσκευή σας. Όταν λαμβάνετε αυτήν την εφαρμογή, μην ξεχάσετε να απενεργοποιήσετε την ειδοποίηση για την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα λάβετε δύο ειδοποιήσεις για το ίδιο μήνυμα. Εάν θέλετε να μάθετε πώς να αποκλείσετε έναν αριθμό στο Android χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, είναι αρκετά απλό:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή
  • Επιλέξτε το εικονίδιο Μενού που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία
  • Πατήστε Ασφάλεια και απόρρητο
  • Επιλέξτε Διαχείριση μαύρης λίστας
  • Κάντε κλικ στο εικονίδιο συν (+) και προσθέστε τους αριθμούς που θέλετε να αποκλείσετε.

Το Handcent Next SMS είναι η πρότασή μας, γιατί μπορείτε να αποκλείσετε εύκολα μηνύματα κειμένου. Σε περίπτωση που δεν σας αρέσει αυτή η εφαρμογή, ελέγξτε τις άλλες διαθέσιμες στο Play Store.

Μέθοδος 3: Βοήθεια φορέα

Μπορείτε να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σας και να αναζητήσετε μια σελίδα σχετικά με τον τρόπο αποκλεισμού μηνυμάτων κειμένου. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να το βρείτε, επικοινωνήστε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας για βοήθεια και θα αποκλείσουν έναν αριθμό. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένοι πάροχοι χρεώνουν για αυτό το είδος υπηρεσίας, οπότε προτού τους ζητήσετε να αποκλείσουν μηνύματα κειμένου, ενημερώστε τον εαυτό σας σχετικά με το κόστος της υπηρεσίας, εάν υπάρχει.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found