Τρόπος επίλυσης προβλήματος σύνδεσης Bluetooth στη σημείωση 5

Το Samsung Galaxy Note 5 είναι μια κορυφαία συσκευή γεμάτη με πολλές εξαιρετικές δυνατότητες και υπάρχουν πολύ λίγες συσκευές που μπορούν να ανταγωνιστούν με αυτό. Ωστόσο, πολλοί χρήστες του Note 5 αντιμετώπισαν προβλήματα Bluetooth Note 5 και ορισμένοι από αυτούς ισχυρίστηκαν επίσης ότι αντιμετωπίζουν αυτό το ζήτημα, ειδικά στο αυτοκίνητο. Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι πίσω από αυτό το ζήτημα, αλλά ό, τι και αν είναι το σημείωμα 5 Θέματα Bluetooth στο αυτοκίνητο ή αλλιώς, όταν αντιμετωπίζετε τα προβλήματα Bluetooth της σημείωσης 5, όλα μπορούν να επιδιορθωθούν μόνο με κάποιες εύκολες μεθόδους. Οι καλύτερες δυνατές λύσεις εξηγούνται εδώ.

Διαβάστε επίσης Συμβουλές και κόλπα Samsung Galaxy Note 4

Εάν έχετε το Galaxy Note 4, διαβάστε εδώ τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το Galaxy Note 4

Πιθανές διορθώσεις για πρόβλημα σύνδεσης Bluetooth στη Σημείωση 5:

Μέθοδος 1:

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε για να λύσετε τα προβλήματα Bluetooth της σημείωσης 5 της Samsung είναι η σύνδεση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ακολουθήσει πλήρως τις οδηγίες για να συνδέσετε τη συσκευή σας με Bluetooth καθώς αυτή η διαδικασία εξαρτάται από τη συσκευή. Σας συμβουλεύουμε λοιπόν να ελέγξετε ξανά το εγχειρίδιο του κατασκευαστή και να επαναφέρετε τη σύνδεση. Βεβαιωθείτε ότι δεν παραλείπετε κανένα ζωτικό μέρος της διαδικασίας σύνδεσης. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις και ελέγξτε αν κάτι πρέπει να αλλάξει. Εάν απαιτείται, κάντε τις αλλαγές. Επίσης, μπορείτε να κατευθυνθείτε προς τις ρυθμίσεις> Bluetooth, για να διαγράψετε όλα τα προηγούμενα ζεύγη και να τα ορίσετε από το μηδέν. Αυτό μπορεί να επιδιορθώσει τα προβλήματα Bluetooth της σημείωσης 5 της Samsung για εσάς.

Μέθοδος 2:

Εάν η πρώτη μέθοδος δεν λειτουργεί για εσάς, προχωρήστε με τη δεύτερη μέθοδο που περιλαμβάνει την εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης. Η προσωρινή μνήμη αποθηκεύει συνήθως όλα τα προσωρινά δεδομένα κατά την εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών. Ωστόσο, πάρα πολλά δεδομένα cache μπορούν να επιβραδύνουν τη συσκευή και λειτουργεί ως εμπόδιο σε πολλές περιπτώσεις. Αυτό θα είναι πολύ χρήσιμο ειδικά αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σημείωση 5 στο αυτοκίνητο.

Δείτε πώς μπορείτε να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη Bluetooth

 • Ενεργοποιήστε πρώτα τη συσκευή και μεταβείτε στο εικονίδιο της εφαρμογής.
 • Στη συνέχεια, επιλέξτε ρυθμίσεις και πατήστε «Διαχειριστής εφαρμογών».
 • Σύρετε προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά και θα εμφανιστούν όλες οι καρτέλες.
 • Πατήστε Bluetooth και στη συνέχεια σταματήστε το δυναμικά.
 • Στη συνέχεια, πατήστε «Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης» και μετά επιλέξτε «Εκκαθάριση δεδομένων».
 • Πατήστε ok για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία και, τέλος, επανεκκινήστε τη συσκευή μία φορά.

www.youtube.com

Μέθοδος 3:

Η εκτέλεση διαμερισμάτων προσωρινής αποθήκευσης είναι ένας άλλος τρόπος για να απαλλαγείτε από τα προβλήματα Bluetooth στο Samsung galaxy Σημείωση 5. Η διαδικασία εξηγείται παρακάτω.

 • Απενεργοποιήστε εντελώς τη συσκευή.
 • Στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί Home, τροφοδοσίας και αύξησης της έντασης έως ότου εμφανιστεί το λογότυπο Android στην οθόνη.
 • Αφήστε το κουμπί λειτουργίας αλλά συνεχίστε να πατάτε τα άλλα δύο κουμπιά.
 • Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, θα εμφανιστεί στην οθόνη ανάκτησης Android. Χρησιμοποιήστε το κουμπί αύξησης και μείωσης της έντασης ήχου για να μεταβείτε στην επιλογή «διαγραφή χώρου προσωρινής αποθήκευσης».
 • Ορίστε αυτήν την επιλογή χρησιμοποιώντας το κουμπί λειτουργίας. Μόλις γίνει αυτό, επανεκκινήστε το σύστημα χρησιμοποιώντας το κουμπί λειτουργίας και ενδέχεται να επιδιορθωθεί πλήρως το ζήτημα Bluetooth στη συσκευή σας.

www.sebertech.com

Μέθοδος 4:

Η τελική επιλογή είναι να εκτελέσετε την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ωστόσο, μην ξεχάσετε να έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας όλων των δεδομένων, καθώς αυτή η διαδικασία θα διαγράψει τα πάντα από τη συσκευή σας.

 • Προχωρήστε προς το μενού ρυθμίσεων από την αρχική οθόνη του γαλαξία σας Σημείωση 5.
 • Πατήστε «Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά» και, στη συνέχεια, επιλέξτε «Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων».
 • Στη συνέχεια, πατήστε «Επαναφορά συσκευής» και θα διαγράψει τα πάντα από τη συσκευή.

Μία από τις παραπάνω μεθόδους θα επιλύσει το πρόβλημα για εσάς. Αλλά σε περίπτωση που το ίδιο πρόβλημα υπάρχει μέχρι τότε, καλύτερα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, το κατάστημα λιανικής ή τη Samsung και να ζητήσετε επισκευή ή αντικατάσταση.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found