Τρόπος επίλυσης προβλημάτων Bluetooth Σημείωση 5 Bluetooth

Το Galaxy Note 5 συνοδεύεται από όλα τα βασικά στοιχεία που χρειάζονται οι χρήστες για να αποκτήσουν την εξαιρετική εμπειρία κατά τη χρήση της συσκευής. Ενώ οι περισσότεροι κάτοχοι επαινούν αυτό το smartphone, άλλοι ανέφεραν κάποια σφάλματα και προβλήματα. Το Galaxy Note 5 της Samsung φαίνεται να έχει ορισμένα προβλήματα με το Bluetooth. Ενώ ορισμένοι παραπονούνται ότι το Bluetooth δεν συνδέεται καθόλου, άλλοι βρίσκουν τη σύνδεσή τους να πέφτει κάθε τόσο.

Πολλοί χρήστες παραπονέθηκαν ότι δεν μπορούν να συνδέσουν τα τηλέφωνά τους στο αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας Bluetooth. Αυτό ήταν το πιο κοινό πρόβλημα με το Galaxy Note 5, αλλά υπάρχουν και άλλα ζητήματα που υπάρχουν επίσης. Ας δούμε μερικές από τις λύσεις που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε προβλήματα με τη σύνδεση Bluetooth.

Δείτε επίσης: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων GPS Σημείωση 5 GPS

Λύσεις για προβλήματα Bluetooth Galaxy Note 5

Λύση 1: Εναλλαγή της σύνδεσης Bluetooth

Όταν το Bluetooth δεν λειτουργεί, το πρώτο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε είναι να αλλάξετε τη σύνδεση και να ελέγξετε εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα. Μπορείτε να αλλάξετε τη σύνδεση Bluetooth μεταβαίνοντας στην περιοχή ειδοποιήσεων του τηλεφώνου σας και αναζητώντας το εικονίδιο Bluetooth. Μπορείτε επίσης να πατήσετε στο εικονίδιο με το γρανάζι για πρόσβαση στο μενού Ρυθμίσεις της Σημείωσης 5 και, στη συνέχεια, να αναζητήσετε Bluetooth. Εναλλαγή του κουμπιού δίπλα στο Bluetooth για απενεργοποίηση και μετά ενεργοποίηση μετά από 5 δευτερόλεπτα. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τη σύνδεση.

android.wonderhowto.com

Λύση 2: Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας

Η επανεκκίνηση της Σημείωσης 5 σάς βοηθά να σταματήσετε όλα τα δεδομένα και τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο που ενδέχεται να παρεμβαίνουν στη σύνδεσή σας Bluetooth. Απενεργοποιήστε τη σύνδεση Bluetooth και, στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας. Μόλις γίνει επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας, ενεργοποιήστε τη σύνδεση Bluetooth και δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το Bluetooth για να ελέγξετε εάν το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε έχει επιλυθεί.

Λύση 3: Ελέγξτε τις Ρυθμίσεις Bluetooth της Σημείωσης 5

Μερικές φορές, δεν μπορείτε να αντιστοιχίσετε το Bluetooth λόγω των ρυθμίσεων Bluetooth στο τηλέφωνό σας. Αρχικά, μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας και αναζητήστε τώρα Bluetooth. Πατήστε σε αυτό για πρόσβαση στις Ρυθμίσεις του Bluetooth της Σημείωσης 5. Μερικά σημαντικά πράγματα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη σύνδεσή σας είναι η επιλογή που σας επιτρέπει να κάνετε τη συσκευή σας ορατή σε άλλους. Επιλέξτε το πλαίσιο που το καθιστά ορατό σε όλες τις συσκευές εάν προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια σύνδεση με μια συσκευή που δεν είναι ήδη συνδεδεμένη.

Εάν η συσκευή σας έχει ήδη αντιστοιχιστεί, διαγράψτε όλες τις αντιστοιχισμένες συσκευές και ξεκινήστε από την αρχή. Αυτό θα διασφαλίσει ότι αφαιρείται οποιαδήποτε μορφή διεφθαρμένων δεδομένων και η σύνδεση Bluetooth μπορεί να πραγματοποιηθεί σωστά.

Λύση 4: Εναλλαγή λειτουργίας πτήσης

Παρατηρήθηκε ότι η εναλλαγή της λειτουργίας αεροπλάνου μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη για να λειτουργήσει το Bluetooth του τηλεφώνου σας. Από την περιοχή ειδοποιήσεων, αναζητήστε το εικονίδιο για τη λειτουργία αεροπλάνου και ενεργοποιήστε το, περιμένετε πέντε δευτερόλεπτα και απενεργοποιήστε το. Αυτό θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τις συνδέσεις σας και το Bluetooth σας θα πρέπει να λειτουργεί. Ελέγξτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

forums.androidcentral.com

Λύση 5: Σκουπίστε την προσωρινή μνήμη Bluetooth

Τα αρχεία προσωρινής μνήμης είναι προσωρινά αρχεία που αποθηκεύουν δεδομένα για το Bluetooth σας. Υπάρχει πιθανότητα αυτά τα αρχεία να έχουν καταστραφεί. Το τηλέφωνό σας θα δημιουργήσει αυτόματα νέα αρχεία προσωρινής μνήμης όταν διαγραφούν τα παλιά αρχεία προσωρινής μνήμης. Για να διαγράψετε τα αρχεία προσωρινής αποθήκευσης Bluetooth, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις της Σημείωσης 5
 • Στη συνέχεια, αναζητήστε το Application Manager και αγγίξτε το
 • Τώρα πατήστε Όλες οι εφαρμογές
 • Στην ενότητα Όλες οι εφαρμογές αναζητήστε Bluetooth
 • Πατήστε Bluetooth και Αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής
 • Τώρα πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και επιλέξτε την επιλογή Εκκαθάριση δεδομένων
 • Θα λάβετε ένα αναδυόμενο πλαίσιο που θα σας ζητά να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας
 • Πατήστε Ok και επιβεβαιώστε τη διαδικασία για να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη
 • Μόλις εκκαθαριστεί η προσωρινή μνήμη, επανεκκινήστε τη συσκευή σας και ελέγξτε εάν το πρόβλημα επιλύθηκε.

Λύση 6: Σκουπίστε το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης

Εάν η διαγραφή της προσωρινής μνήμης Bluetooth δεν λειτούργησε, δοκιμάστε να καταργήσετε το διαμέρισμα προσωρινής μνήμης για το τηλέφωνό σας, έτσι ώστε να έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει ξανά τα αρχεία προσωρινής μνήμης. Για να διαγράψετε το διαμέρισμα προσωρινής μνήμης, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Απενεργοποιήστε το Galaxy Note 5
 • Τώρα πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας και το κουμπί Home και Volume Down μαζί
 • Συνεχίστε να κρατάτε τα κουμπιά μέχρι να δείτε το λογότυπο Android
 • Τώρα αφήστε το κουμπί λειτουργίας αλλά κρατήστε πατημένα τα άλλα δύο κουμπιά
 • Θα βρεθείτε στην οθόνη ανάκτησης Android
 • Τώρα χρησιμοποιήστε το κουμπί μείωσης έντασης για να επισημάνετε το Wipe Cache Partition και χρησιμοποιήστε το κουμπί λειτουργίας για να το επιλέξετε
 • Μόλις διαγραφεί το διαμέρισμα προσωρινής μνήμης του συστήματός σας, χρησιμοποιήστε το κουμπί λειτουργίας για να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας.

www.talkandroid.com

Αυτό θα βοηθήσει τη συσκευή να αφαιρέσει όλα τα αρχεία προσωρινής μνήμης και εάν κάποιο από τα αρχεία ήταν κατεστραμμένα προκαλώντας πρόβλημα για το Bluetooth σας, τότε θα πρέπει να διορθωθεί τώρα.

Λύση 7: Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Όταν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν, ο καλύτερος τρόπος για να διορθώσετε ένα πρόβλημα είναι να επαναφέρετε το τηλέφωνό σας έτσι ώστε να επιστρέψει στην αρχική του κατάσταση όταν βγήκε από το κουτί. Αυτό αφαιρεί όλα τα δεδομένα και τις εφαρμογές από το τηλέφωνό σας, ώστε να διορθωθεί οτιδήποτε μπορεί να παρέμβει στη λειτουργία του Bluetooth σας. Πριν επαναφέρετε το τηλέφωνό σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας όλων των σημαντικών δεδομένων, επειδή όλα τα δεδομένα σας, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών τρίτων που έχετε εγκαταστήσει στο τηλέφωνό σας, θα διαγραφούν. Για να επαναφέρετε το τηλέφωνο, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας
 • Τώρα αναζητήστε αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά και πατήστε σε αυτό
 • Επιλέξτε επαναφορά συσκευής και συνεχίστε με τα υπόλοιπα επιβεβαιώνοντας την ενέργειά σας. Το τηλέφωνό σας θα επανεκκινηθεί μόλις ολοκληρωθεί η εργοστασιακή επαναφορά.

Ελέγξτε εάν το Bluetooth λειτουργεί σωστά και, στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε όλα τα δεδομένα για τα οποία δημιουργήσατε αντίγραφα ασφαλείας.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων Wi-Fi Samsung Galaxy Note 5

Πρόσφατες δημοσιεύσεις