Πώς να επιδιορθώσετε το Galaxy Note 4 πρόβλημα συντριβής ή κατάψυξης

Οι συσκευές Samsung είναι μία από τις πιο δημοφιλείς συσκευές. Το Galaxy Note 4 έρχεται με μερικές εξαιρετικές δυνατότητες, όπως εξαιρετική κάμερα 16 megapixel, οθόνη 5,7 ιντσών με υψηλή ανάλυση και πολλά άλλα. Είναι απλώς μια τέλεια επιλογή για τους λάτρεις των smartphone. Αλλά το πρόβλημα που πολλοί χρήστες του Note 4 διαμαρτύρονται είναι το πρόβλημα διακοπής του Galaxy Note 4. Μερικές φορές οι εφαρμογές καταρρέουν εμφανίζοντας ένα μήνυμα "Δυστυχώς η εφαρμογή σας έχει σταματήσει".

Εδώ θα συζητήσουμε τους λόγους πίσω από το πρόβλημα κατάψυξης του Galaxy Note 4 και τις λύσεις για την επίλυσή του.

Δείτε επίσης: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων μηνυμάτων κειμένου Galaxy Note 4

Βήματα για να διορθώσετε το πρόβλημα κατάψυξης του Galaxy Note 4

Εδώ αναφέρονται όλες οι πιθανές διορθώσεις του ζητήματος διακοπής και κατάψυξης του Galaxy Note 4. Δοκιμάστε να τα χρησιμοποιήσετε ένα προς ένα και θα σας βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος.

Μέθοδος 1: Ενημέρωση λογισμικού τηλεφώνου

Πριν πραγματοποιήσετε οποιοδήποτε βήμα, ενημερώστε το λογισμικό του τηλεφώνου σας, καθώς μπορεί να λύσει το πρόβλημα διακοπής λειτουργίας του Galaxy Note 4. Για αυτό ακολουθήστε προσεκτικά τα παρακάτω βήματα.

  • Αγγίξτε Εφαρμογές από την αρχική οθόνη του τηλεφώνου.
  • Αγγίξτε Ρυθμίσεις
  • Πατήστε Σχετικά με τη συσκευή
  • Πατήστε Ενημέρωση λογισμικού
  • Αγγίξτε Ενημέρωση και αν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, προχωρήστε.

Ακολουθήστε τις επόμενες μεθόδους εάν το πρόβλημα υπάρχει μετά την ενημέρωση του λογισμικού.

Μέθοδος 2: Ενημερώστε την εφαρμογή ή αναφέρετε το πρόβλημα

Μερικές φορές το πρόβλημα διακοπής παρουσιάζεται όταν ανοίγετε μια συγκεκριμένη εφαρμογή. Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής και, εάν όχι, ενημερώστε την εφαρμογή. Ελέγξτε τις κριτικές για αυτήν την εφαρμογή στο Samsung Apps ή στο Google Play store και δείτε αν άλλοι χρήστες παραπονέθηκαν επίσης για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε. Εάν δείτε αυτό το ζήτημα είναι κοινό, επικοινωνήστε με τον προγραμματιστή της εφαρμογής και αναφέρετε το πρόβλημα.

Μέθοδος 3: Επανεκκινήστε τη συσκευή σας μια καθαρή κρυφή μνήμη και δεδομένα

Εάν το Galaxy Note 4 δεν έχει γίνει επανεκκίνηση για 2 ή 3 ημέρες, κάντε το τώρα, επειδή με την επανεκκίνηση, οι εφαρμογές και η διαδικασία στο παρασκήνιο θα κλείσουν και θα ελευθερώσετε επίσης τη μνήμη. Εάν δείτε ότι το πρόβλημα παραμένει εκεί, ακολουθήστε τα βήματα:

  • Πατήστε Εφαρμογές από την Αρχική οθόνη του Galaxy Note 4
  • Η διαχείριση εφαρμογών πρέπει να πατηθεί
  • Τώρα πρέπει να πατήσετε την εφαρμογή που παρουσιάζει σφάλμα
  • Πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και Εκκαθάριση δεδομένων

www.androidpit.com

Μέθοδος 4: Απεγκαταστήστε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε

Η εφαρμογή που διακόπτεται συχνά ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά εάν δεν έχετε αρκετή μνήμη στη συσκευή σας. Απεγκαταστήστε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται καθόλου ή αυτές που χρησιμοποιείτε σπάνια. Επίσης, διαγράψτε ορισμένα αρχεία πολυμέσων για να ελευθερώσετε την εσωτερική μνήμη.

Μέθοδος 5: Διαμορφώστε την κάρτα SD σας

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα SD, τότε μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα κατάψυξης του Galaxy Note 4 εάν η κάρτα είναι κατεστραμμένη. Αφαιρέστε την κάρτα SD και δείτε εάν οι εφαρμογές έχουν καλή απόδοση. Εάν δείτε ότι η κάρτα δημιουργεί προβλήματα, δοκιμάστε να μορφοποιήσετε την κάρτα SD μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Μενού αποθήκευσης. Πριν από τη μορφοποίηση βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών αρχείων.

Μέθοδος 6: Εκτελέστε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Εάν δεν μπορείτε να προσδιορίσετε την πηγή του προβλήματος κατάρρευσης ή κατάψυξης του τηλεφώνου σας, τότε πρέπει να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Για αυτό μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Απόρρητο> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων> ή Ρυθμίσεις> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας.

Αφού ακολουθήσετε όλες τις παραπάνω μεθόδους, εάν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα διακοπής της εφαρμογής, τότε θα μπορούσε να είναι σφάλμα υλικού, οπότε επικοινωνήστε με έναν τεχνικό.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found