Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα καθυστέρησης στο LG G3;

Το LG G3 είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα Smartphone στην αγορά. Η καταπληκτική κάμερα, ο εντυπωσιακός ήχος και η εύκολη πλοήγηση καθιστούν το τηλέφωνο μπεστ σέλερ σε πολλά μέρη του κόσμου. Όμως, υπάρχουν και ορισμένα αλιεύματα. Το πρόβλημα καθυστέρησης στο LG G3 είναι ένα κοινό πρόβλημα. Αυτόματη αλλαγή αναλύσεων, ζήτημα Bluetooth, λήψη βίντεο σε ανάποδα λειτουργία, γρήγορη αποστράγγιση μπαταρίας - υπάρχουν πολλά ζητήματα. Όντας τηλέφωνο Android πολλές εφαρμογές δημιουργούν πρόβλημα συμβατότητας λογισμικού υλικού. Οι νέες εφαρμογές ενδέχεται να εμποδίσουν την ομαλή λειτουργία του τηλεφώνου. Οι ενημερώσεις ενδέχεται να κάνουν την απόδοσή της πιο αργή. Οι διορθώσεις για τέτοια προβλήματα είναι αρκετά εύκολες. Συχνά, τα διαδικτυακά φόρουμ και οι τεχνολογικές κοινότητες απελευθερώνουν τις επιδιορθώσεις εντός ημερών από το πρόβλημα που προέκυψε. Ακολουθούν μερικές κοινές διορθώσεις για το πιο ενοχλητικό πρόβλημα σε αυτό το Smartphone - πρόβλημα καθυστέρησης στο LG G3.

Δείτε επίσης- Πώς να διορθώσετε το LG G3 τερματίζεται από μόνο του

Βήματα για την επίλυση καθυστέρησης στο LG G3

Κλείστε τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο

Το πρόβλημα ενδέχεται να προκύψει λόγω υπερφόρτωσης του τηλεφώνου. Οι πελάτες που είναι πολύ ενθουσιασμένοι για να κρατήσουν αυτό το χαρακτηριστικό τεχνολογικό θαύμα στο χέρι τους συχνά ανοίγουν πολλές εφαρμογές κάθε φορά. Σπάνια φροντίζουν να το κλείσουν σωστά. Ενώ τα περισσότερα τηλέφωνα δεν το κάνουν πρόβλημα, το LG G3 καθυστερεί πολύ όταν ανοίγουν πολλές εφαρμογές κάθε φορά. Για να τα κλείσετε, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογή> Εκτέλεση και κλείστε όλες τις ανοιχτές εφαρμογές. Κρατήστε ανοιχτό μόνο ένα ή δύο σημαντικά συνεχώς χρησιμοποιούμενα όπως το WhatsApp.

Πηγή εικόνας - androidcentral.com

Ενημερώστε το λειτουργικό σύστημα

Το πρόβλημα καθυστέρησης στο LG G3 μπορεί εύκολα να επιλυθεί ενημερώνοντας το λειτουργικό σύστημα Android. Το Android 5.0 Lollipop λειτουργεί πολύ καλύτερα από το προηγούμενο OS KitKat. Τα περισσότερα από τα ζητήματα συμβατότητας έχουν ενσωματωμένες επιδιορθώσεις στο ενημερωμένο Lollipop. Εκτός από τη βελτίωση του προβλήματος καθυστέρησης, βελτιώνει επίσης την ταχύτητα των τηλεφώνων και την ικανότητα πολλαπλών εργασιών. Αλλά, ειρωνικά, ορισμένες εφαρμογές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με αυτήν.

Αλλάξτε τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου

Το τηλέφωνο LG G3 είναι εξαιρετικά ευαίσθητο στην αφή. Μερικές φορές ενεργοποιείται ακόμα και αν το τηλέφωνο είναι αποθηκευμένο στην τσέπη. Αυτή η ανίχνευση αφής υψηλού επιπέδου επηρεάζει την απόδοση των τηλεφώνων. Η αλλαγή των ρυθμίσεών της για να καθυστερήσει ελαφρώς την απόκριση αφής μειώνει σημαντικά το ζήτημα καθυστέρησης. Αυτό μπορεί να γίνει εισάγοντας Ρυθμίσεις> Προσβασιμότητα> Αγγίξτε Χρόνος σχολίων και προσαρμόζοντάς τον εκεί. Αυτό αποτρέπει την κατά λάθος ενεργοποίηση του τηλεφώνου όταν βρίσκεται στην τσέπη, αποτρέπει την υπερβολική αποστράγγιση της μπαταρίας και βοηθά στην επίλυση του προβλήματος καθυστέρησης ή κατάψυξης στο LG G3 ταυτόχρονα. Οι πελάτες που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα με το τηλέφωνο κατά λάθος κλήση αριθμών ή άνοιγμα εφαρμογών βρίσκουν αυτήν την επιλογή ευεργετικό.

Πηγή εικόνας - androidpit.com

Μερικές φορές η εγκατάσταση συγκεκριμένων νέων εφαρμογών ή η λήψη ενημερώσεων για τις εφαρμογές ενδέχεται να προκαλέσουν το πρόβλημα. Σε τέτοιες περιπτώσεις

  • Η προσπάθεια απεγκατάστασης της εφαρμογής θα λύσει το πρόβλημα.
  • Εάν αυτό δεν λειτουργεί προσπαθήστε να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη μετά την πλήρη απεγκατάσταση.
  • Εάν το πρόβλημα παραμένει, εγκαταστήστε το κιτ εργαλείων προσαρμοσμένης ανάκτησης TWRP.
  • Μόλις γίνει αυτό, θέστε το τηλέφωνο σε λειτουργία ανάκτησης. Είναι παρόμοιο με την επανεκκίνηση του υπολογιστή σε ασφαλή λειτουργία.
  • Απενεργοποιήστε πρώτα το τηλέφωνο και ενεργοποιήστε το ξανά. Πατήστε τα κουμπιά τροφοδοσίας και έντασης μαζί για ένα λεπτό κατά την εκκίνηση.
  • Αφήστε τα για λίγο και κρατήστε τα ξανά μαζί όταν εμφανιστεί το λογότυπο της LG. Θα γίνει επανεκκίνηση του τηλεφώνου.
  • Το πρόβλημα της καθυστέρησης στο LG G3 επιλύεται μετά από αυτό το βήμα στις περισσότερες περιπτώσεις. Όταν κάνετε επανεκκίνηση του τηλεφώνου, ενδέχεται να χαθούν τα δεδομένα που έχετε αποθηκεύσει νωρίτερα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει αντίγραφο ασφαλείας νωρίτερα.

Το τηλέφωνο LG G3 λειτουργεί πολύ καλά με παιχνίδια γραφικών υψηλής ποιότητας και βίντεο υψηλής ποιότητας. Διαθέτει προηγμένες εγκαταστάσεις ήχου και πολλά ειδικά χαρακτηριστικά που βρίσκονται ακόμη σε πειραματική λειτουργία. Το τηλέφωνο έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με όλους τους ανθρώπους που γνωρίζουν την τεχνολογία. Επομένως, η επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος που συμβαίνει στο τηλέφωνο είναι αρκετά εύκολη. Σε σύγκριση με άλλα ακριβά τηλέφωνα στην αγορά, υπάρχει ένα πολύ ευρύ δίκτυο υποστήριξης για το LG G3. Μόνο λίγοι χρήστες αντιμετωπίζουν καθόλου προβλήματα με το τηλέφωνο. Η εταιρεία είναι πολύ δεκτική στο χειρισμό παραπόνων πελατών και στην εύρεση άμεσων διορθώσεων για την επίλυση των προβλημάτων που συμβαίνουν εκεί και πέρα. Το ενημερώνουν επίσης στα φόρουμ, έτσι ώστε άλλοι χρήστες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα καθυστέρησης στο LG G3 να μπορούν να το λύσουν σε χρόνο μηδέν. Οι διορθώσεις είναι τόσο εύκολες που ένα παιδί μπορεί να τις δοκιμάσει. Δεν υπάρχουν προβλήματα που σας ζητούν να αποσυνδέσετε τη μητρική πλακέτα και ούτω καθεξής.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found