Τι να κάνετε εάν οι σελιδοδείκτες εξαφανίστηκαν από το Mozilla Firefox

Mozilla Firefox - το αγαπημένο πρόγραμμα περιήγησης για πολλούς χρήστες. Πολλοί από αυτούς χρησιμοποιούν μόνο αυτό το πρόγραμμα περιήγησης, αλλά, μερικές φορές, έχει αρκετά περίεργα προβλήματα και ένα από αυτά είναι ότι οι σελιδοδείκτες εξαφανίζονται ξαφνικά. Φυσικά, δεν είναι ένα σοβαρό πρόβλημα και στις περισσότερες περιπτώσεις, οι σελιδοδείκτες δεν χάνονται για πάντα και μπορούν εύκολα να αποκατασταθούν. Θα σας δείξουμε τι να κάνετε αν οι σελιδοδείκτες εξαφανιστούν από το Mozilla Firefox.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Δύο μεθόδους για την επαναφορά της λειτουργικότητας του Mozilla Firefox Browser

Τι να κάνετε εάν οι σελιδοδείκτες εξαφανίστηκαν από το Mozilla Firefox

Εάν το πλαίσιο σελιδοδεικτών δεν εμφανίζεται

Πολλοί χρήστες έχουν πρόσβαση στους αγαπημένους τους ιστότοπους χρησιμοποιώντας τη γραμμή πάνω από τη γραμμή διευθύνσεων και εάν δεν εμφανίζεται πλέον, τότε θα πρέπει να εκτελέσετε τις ακόλουθες ενέργειες:

Κάντε κλικ στο δεξί κουμπί του ποντικιού στο γκρι πεδίο όπου εμφανίζεται συνήθως ο πίνακας καρτελών. από την αναπτυσσόμενη λίστα, επιλέξτε "Γραμμή εργαλείων σελιδοδεικτών". Το πάνελ θα επιστραφεί.

Εάν οι εισαγόμενοι σελιδοδείκτες εξαφανιστούν

Εάν οι σελιδοδείκτες σας, τους οποίους έχετε εισαγάγει από άλλο πρόγραμμα περιήγησης, εξαφανίστηκαν από το Mozilla Firefox, θα πρέπει να κάνετε τα εξής:

  • Κάντε κλικ στο πάνω δεξιά κουμπί "Σελιδοδείκτες". Στη συνέχεια, επιλέξτε "Εμφάνιση όλων των σελιδοδεικτών"
  • Αυτό θα ανοίξει το παράθυρο Βιβλιοθήκη
  • Οι σελιδοδείκτες μπορούν να βρεθούν όταν ανοίξετε «Όλοι οι σελιδοδείκτες» <«Γραμμή εργαλείων σελιδοδεικτών» και θα εμφανιστεί το όνομα του προγράμματος περιήγησης διαδικτύου από το οποίο εισήχθησαν. Για παράδειγμα, ένας φάκελος με το όνομα "Από το Google Chrome".

Μπορεί επίσης να είναι ένα πρόβλημα ότι το πρόγραμμα περιήγησης θα εμφανίζει μόνο ένα τυπικό σύνολο αποθηκευμένων σελίδων. Συνήθως, μόνο ένα προφίλ αλλά το Mozilla μπορεί να δημιουργήσει ένα άλλο, και μόλις ενεργοποιηθεί, θα εμφανίζει μόνο τυπικές σελίδες.

Με την πρώτη ματιά, φαίνεται ότι οι σελιδοδείκτες σας μόλις εξαφανίστηκαν, αλλά μην ανησυχείτε, το πρόβλημα μπορεί να λυθεί. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ελέγξετε εάν υπάρχουν περισσότερα από ένα προφίλ. Επιλέξτε "Βοήθεια" στην κύρια γραμμή μενού του προγράμματος περιήγησης και κάντε κλικ στο "Πληροφορίες αντιμετώπισης προβλημάτων".

Κάντε κλικ στο "Εμφάνιση φακέλου" και κάντε κλικ σε αυτό. Εάν βλέπετε μόνο ένα προφίλ, θα πρέπει να αφήσετε αυτό το παράθυρο.

Στην περίπτωση που μπορείτε να δείτε έναν αριθμό φακέλων, τότε, κατά συνέπεια, υπάρχουν αρκετοί λογαριασμοί. Πρέπει να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης σε έναν μόνο λογαριασμό όπου αποθηκεύονται οι σελιδοδείκτες σας.

Ανοίξτε τη Διαχείριση προφίλ και επιλέξτε το προφίλ που θέλετε. Για να ανοίξετε τον διαχειριστή πρέπει να κάνετε κλικ στα πλήκτρα Windows και R ταυτόχρονα. Στο παράθυρο που εμφανίζεται, πληκτρολογήστε «firefox.exe -p» και κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Σπουδαίος! Πριν ανοίξετε τη Διαχείριση προφίλ, πρέπει να κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Πηγή εικόνας: www.wallpaperstock.net

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να απαλλαγείτε από ενοχλητικές διαφημίσεις στο Mozilla Firefox

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found