Πώς να ελέγξετε το Netflix χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας

Το Netflix μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε κάθε είδους εκπομπές και ταινίες σε διάφορες συσκευές. Αλλά η μεγάλη οθόνη είναι κάτι που προσθέτει περισσότερο ενθουσιασμό. Ενώ απολαμβάνετε οποιοδήποτε περιεχόμενο από το Netflix στη μεγαλύτερη οθόνη, δεν απαιτείται να έχετε ξεχωριστό τηλεχειριστήριο. το τηλέφωνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τηλεχειριστήριο. Με άλλα λόγια, μπορείτε να ελέγξετε το Netflix χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας. Αν και πολλοί έχουν την ιδέα σχετικά με αυτό, εάν είστε νέοι στο Netflix, απαιτείται κάποιος οδηγός. Τέλος πάντων, μην ανησυχείτε καθώς έχουμε συζητήσει σε αυτό το άρθρο πώς να ελέγχετε το Netflix χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας.

Δείτε επίσης: Πώς να κάνετε το παλιό σας τηλέφωνο να φαίνεται και να νιώσετε καινούργιο ξανά

Πώς να ελέγξετε το Netflix χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Ωστόσο, θα διαφέρει λίγο ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο του Netflix. Εάν διαθέτετε SmartTV ή το Chromecast, απαιτείται λίγη καθοδήγηση και θα είστε καλό να πάτε. Τέλος πάντων, η διαδικασία ελέγχου του Netflix χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας εξηγείται εδώ για κάθε συσκευή μία προς μία.

Πώς να ελέγξετε το Netflix χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας: SmartTV, Chromecast, PS4

 • Πρώτα αποκτήστε την εφαρμογή Netflix και στις δύο συσκευές, στο smartphone και στη συσκευή προβολής.
 • Και οι δύο συσκευές πρέπει να είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi.
 • Εκκινήστε την εφαρμογή και στις δύο συσκευές.
 • Στην κάτω οθόνη της κινητής συσκευής σας, θα δείτε μια επιλογή "Cast Icon", πατήστε σε αυτό.
 • Θα εμφανίσει πολλές συνδεδεμένες συσκευές. Επιλέξτε αυτό που θέλετε. Εγινε. Τώρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κινητή συσκευή ως τηλεχειριστήριο για να ελέγξετε την εφαρμογή Netflix. Όλα όπως το παιχνίδι, η παύση, η εμπρός, η επαναφορά μπορούν να γίνουν μόνο μέσω του κινητού σας τηλεφώνου.

Πώς να ελέγξετε το Netflix χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας: Υπολογιστής με Windows

Όταν θέλετε να απολαύσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο Netflix στον υπολογιστή σας Windows χρησιμοποιώντας την κινητή συσκευή ως τηλεχειριστήριο, ακολουθήστε τη μέθοδο που εξηγείται εδώ. Η διαδικασία είναι λίγο διαφορετική από αυτήν που εξηγήθηκε παραπάνω. Απαιτεί να έχετε μια εφαρμογή που ονομάζεται ControlPC. Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν και μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο είτε Android είτε iOS. Ωστόσο, η διαδικασία εξηγείται εδώ με περισσότερες λεπτομέρειες.

 • Αρχικά, κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή ControlPC στην κινητή συσκευή σας. Καθώς ξεκινάτε την εφαρμογή μετά την εγκατάσταση, θα εμφανίζει έναν αριθμό στην επάνω γραμμή κατάστασης. Σημειώστε αυτόν τον αριθμό.
 • Στη συνέχεια, ξεκινήστε την εφαρμογή Netflix στον υπολογιστή με Windows.

 • Πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την ίδια εφαρμογή προγράμματος-πελάτη ControlPC και στον υπολογιστή.
 • Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε έναν κωδικό. Ο κωδικός που εμφανίζεται στην κινητή συσκευή πρέπει να εισαχθεί εδώ.
 • Έγινε και τώρα θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό τηλέφωνο ως τηλεχειριστήριο για να ελέγξετε το Netflix χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας. Όλα όπως το παιχνίδι, η παύση, η πλήρης οθόνη, το Esc, η διαχείριση της έντασης μπορεί να γίνει μέσω του τηλεφώνου.

Πώς να ελέγξετε το Netflix χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας: Mac

Εάν θέλετε να απολαύσετε το περιεχόμενο Netflix στο Mac σας χρησιμοποιώντας το κινητό σας ως τηλεχειριστήριο, η διαδικασία είναι εδώ. Η διαδικασία είναι σχεδόν ίδια όπως παραπάνω, αλλά η εφαρμογή είναι διαφορετική σε περίπτωση Mac.

 • Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι τόσο το Mac όσο και το iPhone σας είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο.
 • Στη συνέχεια, κατεβάστε και εκτελέστε την εφαρμογή "Remote for Mac" στο Mac σας.
 • Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση, στη συνέχεια, της εφαρμογής «Τηλεχειριστήριο Netflix για Mac» στο iPhone σας.
 • Η εφαρμογή θα εκτελεστεί στη γραμμή μενού του Mac σας, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε στο εικονίδιο της εφαρμογής και να επιλέξετε «QR code».

 • Στο iPhone σας, ανοίξτε την εφαρμογή που κατεβάσατε και σαρώστε τον κωδικό.
 • Αυτό είναι. Το Mac θα είναι συνδεδεμένο στο iPhone και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη συνέχεια ως απομακρυσμένο για να ελέγξετε το Netflix σε Mac.

Έτσι, μπορείτε να ελέγχετε το Netflix χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας.

Δείτε επίσης: 10 καταπληκτικά πράγματα που μπορούν να κάνουν οι Φωτογραφίες Google

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found