Κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές Chromebook

Το Chromebook είναι ένας πολύ προσιτός φορητός υπολογιστής που τροφοδοτείται από το λειτουργικό σύστημα Google Chrome. Ο σχεδιασμός είναι ελάχιστος και προσφέρει υπέροχη εμφάνιση. Έτσι, εάν έχετε αγοράσει πολύ πρόσφατα ένα Chromebook και αναρωτιέστε πώς να αξιοποιήσετε το καλύτερο από αυτό, τότε, μην ψάχνετε άλλο καθώς έχουμε αναφέρει τις κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές Chromebook που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τα πράγματα ευκολότερα και πιο διασκεδαστικά. Όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται εδώ θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε την εργασία σας ομαλά.

Δείτε επίσης: Πώς να ενημερώσετε ένα Chromebook

10 κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές Chromebook

Skype

Αυτή είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες εφαρμογές για το Chromebook που αναφέρεται στη λίστα μας. Παρόλο που το κατάστημα εφαρμογών είναι γεμάτο με πολλές επιλογές, αλλά αν θέλετε να απολαύσετε την τυπική ποιότητα, το Skype μπορεί να θεωρηθεί ως η καλύτερη επιλογή. Αυτό δεν απαιτεί τίποτα, απλώς κατεβάστε την εφαρμογή, δημιουργήστε έναν λογαριασμό και ξεκινήστε τη συνομιλία. Η εφαρμογή επιτρέπει συνομιλία κειμένου, βιντεοκλήση, τηλεφωνική κλήση κλπ

Λήψη Skype

Google Drive

Δεδομένου ότι το Chromebook δεν υποστηρίζεται από χώρο αποθήκευσης σκληρού δίσκου, το Google Drive είναι σχεδόν απαραίτητο για Chromebook. Παρόλο που μπορείτε να αναζητήσετε άλλα συστήματα αποθήκευσης που βασίζονται σε σύννεφο, το Google Drive είναι εξαιρετικά απλό και απαιτεί μόνο το αναγνωριστικό σας Google. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αρχεία στο Google Drive με ευκολία, μετά την οποία η πρόσβαση και η κοινή χρήση των αρχείων από αυτήν τη μονάδα δίσκου μπορεί να γίνει χωρίς προβλήματα. Το Google Drive περιέχει μια μηχανή αναζήτησης, επομένως το αποθηκευμένο αρχείο μπορεί να εντοπιστεί εύκολα από αυτήν τη μηχανή αναζήτησης.

Λήψη του Google Drive

Πολάρ

Αν ψάχνετε για έναν υπέροχο επεξεργαστή φωτογραφιών, τότε το Polarr μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Αυτή η εφαρμογή είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες εφαρμογές Chromebook που σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τις εικόνες με φανταστικό τρόπο για κοινή χρήση στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή η εφαρμογή είναι πολύ ελαφριά και πλούσια σε χαρακτηριστικά, ώστε οι χρήστες να μπορούν να κάνουν οτιδήποτε και τα πάντα με τις φωτογραφίες τους μέσω αυτής της εφαρμογής. Το Polarr δεν απαιτεί σύνδεση δικτύου και μπορεί να μετατρέψει τις εικόνες RAW σε εξαιρετική εικόνα. Λοιπόν, προχωρήστε για να έχετε αυτήν την εφαρμογή στο Chromebook σας για να απολαύσετε μια υπέροχη εμπειρία.

Λήψη Polarr

VLC για Chrome OS

Μια εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων πρέπει να υπάρχει σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Η VLC έκανε την παρουσία τους παντού και το Chromebook δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό. Ονομάζεται "VLC για Chrome OS" είναι το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο Chromebook για να απολαύσετε κάθε είδους περιεχόμενο πολυμέσων. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να τα απολαμβάνετε όλα χωρίς την ανάγκη άλλου επιπλέον λογισμικού για να μετατρέψετε αυτό το αρχείο σε σωστό αρχείο.

Λήψη VLC για Chrome OS

Office Online

Είστε χρήστης του Microsoft Office; Εάν, ναι, τότε αυτό το Office Online είναι μια εξαιρετική εφαρμογή. Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία, ενώ η πλούσια σε λειτουργικότητα λειτουργία είναι πραγματικά εκπληκτική για να ολοκληρώσετε όλη τη δουλειά σας. Ο λογαριασμός σας Microsoft σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε και να προβάλετε τα αρχεία στο Word, το Excel και το PowerPoint ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να τα συγχρονίσετε ξανά με το OneDrive για να απολαύσετε άλλες εγκαταστάσεις. Ένα άλλο μεγάλο μέρος είναι ότι η ίδια συνδρομή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλη πλατφόρμα, όπως Windows ή Mac. Λοιπόν, αυτή είναι πραγματικά μια εξαιρετική εφαρμογή για το Chromebook σας.

Λήψη του Office Online

Evernote

Μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή για το Chromebook σας, την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σημειωματάριο για την οργάνωση του υλικού, ενώ σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε μια σημείωση και να κάνετε κλιπ στην ιστοσελίδα. Η διεπαφή αυτής της εφαρμογής είναι πολύ απλή που δεν απαιτεί βοήθεια από άλλους, αλλά μπορείτε να επιλύσετε τα πάντα μόνοι σας. Η διαδικασία χρήσης αυτής της εφαρμογής είναι πολύ παρόμοια με αυτήν της έκδοσης των Windows. Έτσι, εάν έχετε χρησιμοποιήσει την εφαρμογή στα Windows νωρίτερα, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο εύκολα.

Λήψη του Evernote

YouTube

Αυτή είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή Chromebook που πρέπει να έχετε σε φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή. Το YouTube είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή κοινής χρήσης βίντεο που σας επιτρέπει να κάνετε ροή περιεχομένου υψηλής ποιότητας χωρίς προβλήματα. Λοιπόν, προχωρήστε στην εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής στο Chromebook σας και απολαύστε όλα τα είδη βίντεο.

Κατεβάστε το YouTube

Spotify

Μια άλλη εκπληκτική εφαρμογή για το Chromebook και είναι ειδικά σχεδιασμένη για τους λάτρεις της μουσικής. Επιτρέπεται να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής ενώ ακούτε όλα τα είδη τραγουδιών και συγκροτημάτων. Γιατί να μην τεντώσετε τα χέρια σας προς αυτήν την εφαρμογή για το Chromebook και να αποκτήσετε την πιο εκπληκτική μουσική εμπειρία;

Λήψη Spotify

Facebook Messenger

Το Facebook Messenger είναι μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή για επικοινωνία. Αυτό είναι προϊόν του Facebook, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε αυτήν την εφαρμογή για να απολαμβάνετε την επικοινωνία, καθώς η συνεχής βελτίωση είναι αυτή που φέρνει αυτή η εφαρμογή. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Chrome web store δωρεάν, ώστε να μπορείτε να την αποκτήσετε εύκολα στο Chromebook σας για να επικοινωνήσετε με τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους σας.

Λήψη του Facebook Messenger

Φωτοστέφανος

Η εργασία σας περιλαμβάνει τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης του Chromebook πολύ συχνά; Εάν συμβαίνει αυτό, το Nimbus είναι η σωστή λύση για εσάς. Είτε πρόκειται για πλήρες στιγμιότυπο οθόνης είτε για στιγμιότυπο οθόνης μιας συγκεκριμένης περιοχής, αυτή η εφαρμογή θα σας βοηθήσει σε όλα. Όχι μόνο η καταγραφή του στιγμιότυπου οθόνης αλλά θα μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε βίντεο screencast, καθώς και με αυτήν την εφαρμογή. Και πάνω από όλα αυτά μπορούν να γίνουν δωρεάν.

Κατεβάστε το Nimbus

Λοιπόν, αυτές είναι οι 10 κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές Chromebook τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε στο Chromebook σας για να τη μετατρέψετε σε πιο χρήσιμη. Οι περισσότερες από τις εφαρμογές που αναφέρονται εδώ είναι δωρεάν!

Δείτε επίσης: 6 λόγοι για τους οποίους τα Chromebook είναι ιδανικά για μαθητές

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found