Πώς να αλλάξετε το Launcher στο Samsung Galaxy S8

Εάν μόλις αγοράσατε το Samsung Galaxy S8, θα χρειαστείτε ημέρες για να εξερευνήσετε όλες τις δυνατότητές του. Τόσο το Galaxy S8 όσο και το Galax S8 Plus δεν είναι μόνο όμορφα, είναι επίσης μερικά από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα που μπορείτε να αγοράσετε αυτές τις μέρες. Το πρόγραμμα εκκίνησης στις τελευταίες ναυαρχίδες είναι υπέροχο, αλλά αν δεν σας αρέσει για κάποιο λόγο, μπορείτε να το αλλάξετε. Αυτό είναι υπέροχο για το Android. Όλα είναι προσαρμόσιμα, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε όλα τα πράγματα στη συσκευή σας με τον τρόπο που θέλετε, συμπεριλαμβανομένου του εκκινητή. Αυτό ακριβώς πρόκειται να μιλήσουμε εδώ. Θα μοιραστούμε έναν γρήγορο οδηγό για να σας δείξουμε πώς να αλλάξετε τον εκκινητή στο Samsung Galaxy S8.

Δείτε επίσης: Πώς να απεγκαταστήσετε εφαρμογές στο Samsung Galaxy S8

Αλλάξτε τον εκκινητή στο Samsung Galaxy S8

Όπως ανέφερα, το Galaxy S8 διαθέτει έναν εξαιρετικό εκτοξευτή. Όμως, δεν περιλαμβάνει ορισμένες από τις λειτουργίες του Android. Ακόμα κι αν σας αρέσει η εμπειρία με τον εκτοξευτή τώρα, κάποια στιγμή θα θελήσετε να γεμίσετε τα πράγματα και να αλλάξετε την εμφάνιση του οικιακού εκτοξευτή. Ευτυχώς, τα τηλέφωνα Android σάς επιτρέπουν να ρυθμίζετε τα πάντα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε το πρόγραμμα εκκίνησης στο Samsung Galaxy S8, κατευθυνθείτε πρώτα στο Google Play. Πληκτρολογήστε το πρόγραμμα εκκίνησης στο πλαίσιο αναζήτησης. Θα λάβετε τόνους επιλογών τρίτων, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τις καλύτερες, όπως το Nova Launcher και το Evie Launcher. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή που θέλετε. Όταν τελειώσετε, θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα εκκίνησης που κατεβάσατε ως προεπιλεγμένο. Είναι πολύ απλό.

Fliptroniks

Τι γίνεται αν αλλάξετε γνώμη αργότερα και θέλετε να μεταβείτε από έναν εκκινητή που κατεβάσατε σε έναν άλλο; Για να αλλάξετε το πρόγραμμα εκκίνησης στο Samsung Galaxy S8, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις
  • Στη συνέχεια, πατήστε Εφαρμογές
  • Πατήστε τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία για να δείτε περισσότερες επιλογές
  • Τώρα πατήστε Προεπιλεγμένες εφαρμογές
  • Επιλέξτε και πατήστε Αρχική οθόνη
  • Επιλέξτε το πρόγραμμα εκκίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως προεπιλογή και πατήστε σε αυτό.

9to5google.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να ρυθμίσετε έναν ασφαλή φάκελο στο Samsung Galaxy S8

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found