Πώς να εγγραφείτε για δωρεάν δοκιμή Amazon Prime

Η Amazon έχει γίνει ένας από τους πιο αξιόπιστους ηλεκτρονικούς λιανοπωλητές, οι οποίοι έχουν κάνει παρουσία σε σχεδόν κάθε χώρα και οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι πραγματικά ευχαριστημένοι με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Με τη νίκη όλο και περισσότερων καρδιών των πελατών, έχουν βρει νέες προσφορές που μπορούν τελικά να εξυπηρετήσουν τον καλύτερο τρόπο στους χρήστες τους. Η Amazon Prime είναι μια τέτοια υπηρεσία που ξεκίνησε και παρέχει διάφορα οφέλη. Ωστόσο, πολλοί από εσάς μπορεί να μην γνωρίζετε το Amazon Prime και την επιλογή δωρεάν δοκιμής. Ας δούμε λοιπόν τη μέθοδο για να εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή του Amazon Prime - εξηγείται παρακάτω τι είναι αυτό το Amazon Prime και τα οφέλη του.

Δείτε επίσης: Πώς να επιλύσετε το πρόβλημα διακοπής της εφαρμογής Amazon Kindle

Amazon Prime

Το Amazon Prime δεν είναι παρά ένα πρόγραμμα συμμετοχής μέσω του οποίου τα μέλη μπορούν να έχουν πρόσβαση σε διάφορες ειδικές προσφορές και υπηρεσίες του Amazon, όπως μουσική, δωρεάν αποστολή, ηλεκτρονικά βιβλία και άλλα. Αυτή είναι μια υπηρεσία επί πληρωμή που απαιτεί από εσάς να πληρώσετε 99 $ / έτος ή αλλιώς 10,99 $ / μήνα. Μόλις εγγραφείτε, θα λάβετε 30 ημέρες δωρεάν διαδρομή.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι η δοκιμή Amazon Prime Free θα σας επιτρέψει να απολαύσετε όλα τα οφέλη που έχουν τα μέλη της Prime.

Πλεονεκτήματα της ιδιότητας μέλους της Amazon Prime:

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους κάποιος πρέπει να πάει για την εγγραφή της κύριας υπηρεσίας Amazon και αυτοί παρατίθενται παρακάτω:

Οφέλη αποστολής

 • Οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν αποστολή δύο ημερών σε ορισμένα κατάλληλα αντικείμενα, αλλά αυτό ισχύει εάν ζείτε στις Η.Π.Α.
 • Δωρεάν παράδοση την ίδια ημέρα σε ορισμένους επιλέξιμους ταχυδρομικούς κώδικες.
 • Σε ορισμένες από τις επιλεγμένες πόλεις, τα μέλη μπορούν να απολαύσουν παράδοση μίας ώρας για περισσότερα από χιλιάδες προϊόντα, όπως μπύρα, κρασί κ.λπ. από τα τοπικά καταστήματα.

Προνόμια ψυχαγωγίας

 • Περιλαμβάνει πολλά οφέλη ψυχαγωγίας. Η Prime video υπηρεσία επιτρέπει στα μέλη να μεταδίδουν απεριόριστες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και άλλα πράγματα και τα συνδρομητικά
 • Η πρωταρχική μουσική είναι παρόμοια υπηρεσία που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια, λίστες αναπαραγωγής, όλα χωρίς διαφημίσεις
 • Λείπει η μνήμη για την αποθήκευση όσων φωτογραφιών θέλετε; Αποκτήστε πρόσβαση στο Amazon Cloud drive μέσω της υπηρεσίας φωτογραφιών Prime
 • Επίσης, έχετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη δανεισμού του ιδιοκτήτη της Kindle και σε άλλες παρόμοιες υπηρεσίες, καταχωρίζοντας το όνομά σας ως μέλος του Amazon Prime.

Οικονομίες

 • Τα μέλη μπορούν να επωφεληθούν από διάφορες προσφορές και εκπτώσεις, όπως έκπτωση 20% στις πάνες μέσω Εγγραφείτε και να αποθηκεύσετε, ενώ 15% έκπτωση λαμβάνεται σε διάφορα επιλέξιμα προϊόντα από το μητρώο μωρών
 • Η πρώιμη πρώιμη πρόσβαση είναι ένα άλλο πράγμα που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε 30 λεπτά πρόωρη πρόσβαση σε νέες εκδηλώσεις στο MyHabbit.com και σε αστραπές προσφορές στο Amazon.com
 • Η προπαραγγελία για νέα και φυσικά βιντεοπαιχνίδια θα σας επιτρέψει να απολαύσετε έκπτωση 20%
 • Οι γονείς μπορούν να κερδίσουν ακόμη περισσότερες εξοικονομήσεις μέσω του FreeTime Unlimited που επιτρέπουν την πρόσβαση σε πολλά φιλικά προς τα παιδιά περιεχόμενα. Αυτό θα κοστίσει μόνο 2,99 $ για τα μέλη Prime, ενώ τα μέλη που δεν είναι Prime πρέπει να πληρώσουν 4,99 $ για αυτό.

Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το Amazon prime ξεκινά με μια δοκιμή Amazon Prime Free και θα λάβετε τα ίδια προνόμια με τα πληρωμένα μέλη. Επομένως, εάν θέλετε να εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή Amazon Prime, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Πώς να εγγραφείτε στο Amazon Prime Free Trial

Πριν από την εγγραφή, είναι επιτακτική ανάγκη να διασφαλίσετε ότι διαθέτετε έγκυρη πιστωτική κάρτα, καθώς δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πληρωμή άλλα πράγματα όπως προπληρωμένες πιστωτικές κάρτες, δωροκάρτες, Amazon Corporate Line of Credit. Έτσι, εάν έχετε την έγκυρη πιστωτική κάρτα, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

 • Κάντε κλικ στον σύνδεσμο που θα σας μεταφέρει στη δοκιμαστική σελίδα Amazon Prime Free.
 • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο μεγάλο κουμπί που λέει "ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών".
 • Και μετά απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.

Θυμηθείτε ότι η δωρεάν δοκιμή δεν θα σας χρεώσει τίποτα, αλλά μόλις τελειώσει η δοκιμαστική περίοδος, θα μετατραπεί αυτόματα σε μέλος επί πληρωμή και μετά θα πρέπει να ακολουθήσετε το πρόγραμμα συνδρομής επί πληρωμή. Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή ανά πάσα στιγμή.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι για να διορθώσετε την εφαρμογή Amazon που δεν ανταποκρίνεται στο iPhone

Πρόσφατες δημοσιεύσεις