Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα διάρκειας ζωής μπαταρίας Galaxy S6 Edge Plus

Το Galaxy S6 Edge Plus είναι η κορυφαία συσκευή της Samsung που είχε μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας και πολλές κορυφαίες δυνατότητες. Η προσθήκη αυτών των δροσερών χαρακτηριστικών είναι ένας από τους κύριους λόγους της εξάντλησης της μπαταρίας πολύ πιο γρήγορα. Πολλοί χρήστες S6 edge plus έχουν παραπονεθεί για αυτό το συγκεκριμένο ζήτημα μέχρι στιγμής. Αλλά ποτέ μην το θεωρείτε ως ελαττωματική συσκευή, αλλά η κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι το πρόβλημα με τα περισσότερα Smartphone και αυτό ισχύει και για αυτό το μοντέλο. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές επιλογές χρησιμοποιώντας τις οποίες μπορείτε πάντα να απαλλαγείτε από αυτό το ζήτημα s6 edge και διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Μερικά από τα χρήσιμα κόλπα για τη βελτίωση του s6 edge και της διάρκειας ζωής της μπαταρίας εξηγούνται εδώ.

Διαβάστε εδώ: Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα δόνησης του Galaxy S6 όταν χρησιμοποιείτε γρήγορο φορτιστή

Διαβάστε επίσης: πώς να διορθώσετε το πρόβλημα του μικροφώνου Galaxy S6

Κλείστε τις περιττές εφαρμογές

Αυτή είναι η πρώτη συμβουλή σε όλους όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα διάρκειας ζωής της μπαταρίας με το Samsung Galaxy S6 Edge plus. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές τρίτων στη συσκευή που συνεχίζουν να καταναλώνουν τεράστια ποσότητα μπαταρίας και υπάρχουν πολλές εφαρμογές που δεν είναι ζωτικής σημασίας για εσάς. Λοιπόν, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και κατευθυνθείτε προς την ενότητα της μπαταρίας για να μάθετε ποιες είναι όλες οι περιττές εφαρμογές που καταναλώνουν μεγάλη ποσότητα μπαταρίας και είτε απεγκαταστήστε είτε αναγκαστικά να τις σταματήσετε. Αυτό το βήμα αποδείχθηκε χρήσιμο σε πολλούς.

Επανεκκινήστε τη συσκευή

Αυτή είναι μια άλλη χρήσιμη μέθοδος για να απαλλαγείτε από το Galaxy S6 edge και το ζήτημα της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Ανεξάρτητα από το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τη συσκευή σας, είτε πρόκειται για την απόδοση, σχετικά με την μπαταρία ή οποιοδήποτε άλλο ζήτημα, η επανεκκίνηση της συσκευής μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα μερικές φορές σε δευτερόλεπτα. Κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για λίγα δευτερόλεπτα για να το απενεργοποιήσετε και να το ενεργοποιήσετε.

www.youtube.com

Διατηρήστε τον κύκλο φόρτισης της μπαταρίας

Είτε έχετε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα διάρκειας ζωής της μπαταρίας είτε όχι, συνιστάται ένας πλήρης κύκλος φόρτισης μπαταρίας μία φορά το μήνα για τη σωστή συντήρηση της μπαταρίας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι απλώς να το φορτίσετε 100% και να το χρησιμοποιήσετε πλήρως. Αυτή είναι μια πολύ χρήσιμη συμβουλή για τη χρήση της μπαταρίας που βοηθά στη διατήρηση της μπαταρίας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Απενεργοποίηση υπηρεσίας τοποθεσίας

Όλοι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε την υπηρεσία τοποθεσίας όλη την ώρα, επομένως η καλύτερη επιλογή είναι να την απενεργοποιήσετε και να την ενεργοποιήσετε μόνο όταν απαιτείται. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εξοικονομήσετε μεγάλη ποσότητα μπαταρίας στο Galaxy S6 Edge plus σας. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις και απενεργοποιήστε αυτήν την υπηρεσία. Συνήθεια να το κάνετε αυτό και μπορείτε να παρατηρήσετε μια μεγάλη αλλαγή στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της ακριβής συσκευής σας.

www.androidauthority.com

Απενεργοποιήστε το Bluetooth και το Wi-Fi

Το Bluetooth, το Wi-Fi, το GPS, το NFC κ.λπ. συνεχίζουν να ενημερώνουν συνεχώς και έτσι καταναλώνουν μεγάλο αριθμό δεδομένων μαζί με την εξάντληση ενός μεγάλου ποσοστού της μπαταρίας σε λιγότερο χρόνο. Επομένως, δοκιμάστε να τα απενεργοποιήσετε όταν δεν χρειάζεται να τα χρησιμοποιήσετε και να τα ενεργοποιήσετε όταν τα χρειάζεστε. Προχωρήστε προς τις ρυθμίσεις και γυρίστε όλα ακόμη και τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας για να διορθώσετε το ζήτημα της μπαταρίας Galaxy S6 Edge plus.

Διαγραφή μη χρησιμοποιημένων εφαρμογών

Ενδέχεται να υπάρχουν πολλές εφαρμογές στη συσκευή σας που δεν χρησιμοποιείτε στην πραγματικότητα. Λοιπόν, γιατί να αποκλείσετε το χώρο με όλες αυτές τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται; Έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενώ επηρεάζει επίσης την απόδοση. Επομένως, απλώς απεγκαταστήστε τα από τη συσκευή και ελευθερώστε όσο περισσότερο χώρο μπορείτε. Θα βελτιώσει αυτόματα την απόδοση και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του S6 Edge plus σας.

Χρησιμοποιήστε μαύρη ταπετσαρία

Το S6 edge plus σας προσφέρει να απολαμβάνετε ομαλά βίντεο και ταπετσαρία με την οθόνη υψηλής ανάλυσης, αλλά ταυτόχρονα η κινούμενη ταπετσαρία και η κινούμενη ταπετσαρία τρώνε μεγαλύτερη ποσότητα μπαταρίας. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαύρη ταπετσαρία για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα διάρκειας ζωής της μπαταρίας σε κάποιο βαθμό.

Εργοστασιακή επανεκκίνηση

Εάν καμία από τις παραπάνω συμβουλές δεν λειτουργεί για εσάς, η τελευταία επιλογή είναι να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά να έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας όλων των δεδομένων εκ των προτέρων, καθώς αυτό το βήμα θα διαγράψει τα πάντα από τη συσκευή. Προχωρήστε στις ρυθμίσεις> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά> Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και θα διαγράψει όλα τα δεδομένα από το S6 Edge plus σας.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found