Αναδιπλούμενο τηλέφωνο Samsung: Ημερομηνία κυκλοφορίας, προδιαγραφές, τιμή, φήμες και ειδήσεις

Σκεφτήκατε απλώς ότι η Samsung Edge Display ήταν πολύ εντυπωσιακή και δροσερή; Είστε πολύ μακριά, καθώς μια ψυχρότερη συσκευή από την ίδια εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά. Έχετε ακούσει για τα πτυσσόμενα τηλέφωνα εδώ και χρόνια, και η εταιρεία έδωσε επιτέλους μια ένδειξη σχετικά με αυτήν τη νέα τεχνολογία και την εμφάνιση της συσκευής κατά τη διάρκεια του ετήσιου Συνεδρίου Samsung Developer. Με αμέτρητες προδιαγραφές αν η συσκευή θα αναδιπλωθεί ή όχι και αν το μέγεθος θα μοιάζει με smartphone ή tablet και πόσο μακριά θα τραβήξει την προσοχή του κοινού κ.λπ. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι άνθρωποι μπορεί να μην χρειάζεται να περιμένουν περισσότερο για να φτάσουν αυτό το smartphone. Όσον αφορά τις φήμες, το τηλέφωνο μπορεί να ονομάζεται Galaxy F ή X, όπως ακούει κάποιος τα τελευταία δύο χρόνια. Προς το παρόν, είναι καλό να το αναφέρετε ως αναδιπλούμενο τηλέφωνο από τη Samsung για να το κάνετε απλό, έως ότου η συσκευή αποκαλυφθεί επίσημα.

Η ονομασία της συσκευής

Υπάρχουν δεκάδες ονόματα που βγαίνουν για το αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Samsung και το Galaxy F ή X είναι τα ονόματα που χρησιμοποιούνται για αναφορά σε αυτήν τη συσκευή. Ωστόσο, με την ημερομηνία της κυκλοφορίας του να πλησιάζει, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που ίσως γνωρίζετε για το όνομα της αναδιπλούμενης συσκευής. Με φήμες που συνεχίζονται για αρκετό καιρό, φαίνεται ότι αυτή η συσκευή θα πάρει τελικά το όνομά της. Ενώ ανακαλύπτετε μια αίτηση εμπορικού σήματος που υποβλήθηκε πρόσφατα με το όνομα Samsung Galaxy και η κατάσταση που εξακολουθεί να οφείλεται για κυκλοφορία δείχνει ότι αυτό μπορεί να είναι το νέο αναδιπλούμενο τηλέφωνο από τη Samsung. Ωστόσο, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν πρόκειται για την ίδια πτυσσόμενη συσκευή που πρόκειται να κυκλοφορήσει. Πρέπει να προσέξετε μέχρι την τελευταία ημέρα της αποκάλυψης της συσκευής για να γνωρίζετε το ακριβές όνομα.

Αναδιπλούμενο τηλέφωνο και ημερομηνία κυκλοφορίας Samsung

Η εταιρεία κυκλοφόρησε την οθόνη Infinity Flex κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου προγραμματιστών τον Νοέμβριο και μπορεί να είστε τυχεροί που λαμβάνετε μια υπόδειξη σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή της συσκευής. Με τα σχέδιά του να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή της οθόνης Infinity Flex τους επόμενους μήνες, το κοινό μπορεί να αναμένει ημερομηνία κυκλοφορίας το πρώτο εξάμηνο του 2019. Φαίνεται ότι όλες οι φήμες που έχετε πάρει για την κυκλοφορία αυτής της συσκευής μέχρι τώρα είναι αληθής. Ωστόσο, πρέπει να δούμε αν το τηλέφωνο πρόκειται να φτάσει εντός μερικών μηνών από την ανακοίνωση της εταιρείας για τη μαζική παραγωγή των αναδιπλούμενων οθονών ή εάν η απελευθέρωση της συσκευής μπορεί να προωθηθεί περαιτέρω.

Σε ό, τι αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής, ενδέχεται να την ρίξετε μια ματιά στο CES Ιανουάριο ή η εταιρεία μπορεί να προτιμήσει να περιμένει μέχρι το Mobile World Congress που λήγει τον Φεβρουάριο. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που προέρχονται από ένα πρακτορείο ειδήσεων της Νότιας Κορέας, η Samsung πρόκειται να ανακοινώσει την κυκλοφορία αυτού του τηλεφώνου στο Mobile World Congress που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2019 και η κυκλοφορία της συσκευής μπορεί να αναμένεται τον επόμενο μήνα.

Όσον αφορά την τιμή της αναδιπλούμενης συσκευής, το σενάριο παραμένει νεφελώδες. Οι τιμές διαφορετικών αναδιπλούμενων μοντέλων είναι πιθανό να παραμείνουν μεταξύ 1900 και 2550 $. Ανεξάρτητα από τις εικασίες, η αναδιπλούμενη συσκευή αυτής της εταιρείας θα είναι η πιο ακριβή συσκευή που κυκλοφόρησε η εταιρεία. Ακόμα κι αν η εταιρεία αποφασίσει να προσαρμόσει τις τιμές των αναδιπλούμενων συσκευών, μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε πολλά για αυτές.

Σχεδιασμός της συσκευής

Ίσως να μην γνωρίζετε πώς ακριβώς θα φαίνεται το τηλέφωνο εξαιτίας συγκρούσεων αναφορών που προέρχονται από διαφορετικές πηγές. Με την κυκλοφορία των πτυσσόμενων οθονών πρόσφατα, μπορείτε να πάρετε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με το σχεδιασμό. Πηγές προβλέπουν ότι η αναδιπλούμενη συσκευή του Galaxy πρόκειται να εμφανιστεί ίδια με εκείνη που έδειξε κατά την κυκλοφορία, όταν η εταιρεία φάνηκε να έχει τοποθετήσει τη συσκευή κάπου αλλού για να κρύψει τις κύριες πτυχές του σχεδιασμού. Αυτό που μπορούμε να δούμε τώρα είναι ότι όταν η συσκευή είναι διπλωμένη, το εξωτερικό μέρος της οθόνης καταναλώνει μόνο ένα μικρότερο μέρος της πίσω πλευράς, το οποίο φαίνεται συνεπές με αυτό που θα μπορούσαν να δουν οι άνθρωποι όταν η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία της αναδιπλούμενης συσκευής στο στάδιο.

Σύμφωνα με ορισμένες άλλες πηγές, το τηλέφωνο που φαίνεται να είναι tablet όταν είναι πλήρως αναδιπλωμένο είναι ιδανικό για όλες τις λειτουργίες που πρόκειται να εκτελεστούν σε μια μεγάλη οθόνη. Για να το κάνετε φιλικό προς την τσέπη, μπορείτε να ξεδιπλώσετε τη συσκευή και να την κρατήσετε εύκολα στην τσέπη. Η ευελιξία της οθόνης είναι ο πυρήνας του σχεδιασμού και η συμπτωματική αποκάλυψη του εύκαμπτου πίνακα OLED κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αποκαλύπτει ότι η αναδιπλούμενη συσκευή μπορεί να έχει παρόμοια οθόνη. Ωστόσο, κανείς δεν είναι αρκετά σίγουρος αν η εταιρεία πρόκειται να χρησιμοποιήσει την ίδια τεχνολογία ή όχι. Μέχρι την τελική κυκλοφορία, το κοινό πρέπει να μείνει ικανοποιημένο από την εικασία ότι η ανθεκτικότητα του πάνελ OLED μπορεί να είναι το πιο κατάλληλο πράγμα που χρειάζεται η συσκευή.

Οθόνη Infinity Flex

Τα ακροατήρια θα μπορούσαν να πάρουν την πρώτη ματιά της συσκευής κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του Νοεμβρίου, αλλά σε μεγάλο βαθμό κρατήθηκε εκτός θέασης. Ωστόσο, αυτή η νέα οθόνη που ήταν ορατή κατά τη διάρκεια του συνεδρίου αναφερόταν ως Infinity Flex Display. Μπορείτε να διπλώσετε και να ξεδιπλώσετε τη συσκευή επανειλημμένα χωρίς να διαταράξετε την ποιότητα της οθόνης. Ο κατασκευαστής της συσκευής ισχυρίζεται ότι μπορείτε εύκολα να διπλώσετε και να ξεδιπλώσετε τη συσκευή εκατοντάδες φορές χωρίς μεμονωμένη φθορά. Για να διατηρήσετε το σχέδιο του τηλεφώνου μυστικό, κρατήθηκε ειδικά σε ένα εξωτερικό κέλυφος, αλλά αυτό που γνωρίζετε τώρα είναι ότι το μέγεθος της οθόνης της συσκευής μπορεί να μετρήσει περίπου 7,3 ίντσες όταν ανοίξει εντελώς.

Η κύρια πτυχή που έδειξε η εταιρεία κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ήταν η εμφάνιση της πτυσσόμενης συσκευής, στο κοινό παρουσιάστηκαν διαφορετικές χρήσεις της ευελιξίας της οθόνης για τα μοντέλα που μπορούν να κυληθούν και να τεντωθούν, παρόλο που αυτές οι πτυχές ενδέχεται να μην υπάρχουν στη συσκευή που πρόκειται να κυκλοφορήσει. Ωστόσο, η εταιρεία μπορεί να είναι σε θέση να δημιουργήσει μια πιο εποικοδομητική οθόνη με την ανάπτυξη των εφαρμογών. Η δήλωση της εταιρείας ότι το τηλέφωνο μπορεί να διπλωθεί και να ξεδιπλωθεί χωρίς φθορά δείχνει ότι το αναδιπλούμενο μοντέλο που αναμένεται να κυκλοφορήσει μπορεί να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα μέσα μοντέλα smartphone.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο μηχανισμός αναδίπλωσης και ξεδιπλώματος εμφανίστηκε στο κοινό αρκετές φορές και όταν είναι πλήρως αναδιπλωμένος, η συσκευή μοιάζει με δισκίο όσον αφορά την εμφάνιση. Ομοίως, όταν η συσκευή αναδιπλώθηκε, η οθόνη στην οθόνη ενεργοποιήθηκε αμέσως και μπορούσαν να προβληθούν οι εφαρμογές που ήταν ανοιχτές. Σύμφωνα με τον μηχανισμό που θα μπορούσε να δει το κοινό, η συσκευή θα έχει διπλή οθόνη, το μεγαλύτερο μέρος στο εσωτερικό και το μικρότερο μέρος έξω όταν είναι διπλωμένο. Εν ολίγοις, η συσκευή μπορεί να έχει μία οθόνη όταν είναι πλήρως διπλωμένη και όταν είναι διπλωμένη, θα έχει μια μικρή εξωτερική οθόνη. Εκτός από αυτό, η εταιρεία αναφέρθηκε επίσης σε διαφορετικούς τύπους οθονών κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, όπως οι οθόνες Infinity O, V και U όπου τα γράμματα δείχνουν το μέγεθος της εγκοπής.

Προδιαγραφές της συσκευής

Η εταιρεία δεν αποκάλυψε πολλά για τις προδιαγραφές της συσκευής όσο και για την οθόνη κατά τη διάρκεια του Samsung Developer Conference. Μόνο μία φήμη παρέμεινε ανέπαφη για τις προδιαγραφές της διπλωμένης συσκευής μέχρι σήμερα και είναι ο επεξεργαστής 7 nm. Αν και η εταιρεία έχει επενδύσει εκατομμύρια για τη δημιουργία chipset 7 nm, δεν είναι ο λόγος για αυτήν την κερδοσκοπία, αλλά βασίζεται στην αρχιτεκτονική των 8 nm. Η πιθανότητα αυτής της αναδιπλούμενης συσκευής να είναι τηλέφωνο τυχερού παιχνιδιού δεν μπορεί επίσης να αποκλειστεί λόγω διαρροής.

Παρόλο που η πηγή της διαρροής είναι γνωστό ότι έχει σταθερό ιστορικό, δεν υπάρχει καμία αναφορά σε ένα μοντέλο παιχνιδιού μέχρι σήμερα. Πέρα από αυτήν την πτυχή, δεν έχουμε ακούσει ακόμη τίποτα σχετικά με την ποιότητα της κάμερας ούτε έχει φτάσει καμία επιβεβαίωση εάν η συσκευή μπορεί να περιλαμβάνει τη δυνατότητα σάρωσης προσώπου ή την επιλογή δακτυλικών αποτυπωμάτων που υπάρχει στα τρέχοντα μοντέλα της εταιρείας. Σύμφωνα με αναφορές, η εταιρεία μπορεί να πειραματίζεται με τον ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στα επερχόμενα μοντέλα, αν και δεν είναι ακόμη σαφές εάν η αναδιπλούμενη συσκευή που πρόκειται να κυκλοφορήσει θα περιλαμβάνει αυτήν τη δυνατότητα ή όχι.

Ανταγωνίζονται με τα άλλα μοντέλα

Η αναδιπλούμενη συσκευή από τη Samsung δεν είναι η μόνη συσκευή που μπορείτε να περιμένετε το 2019. υπάρχει μια άλλη συσκευή που ονομάζεται FlexiPai από μια κινεζική εταιρεία, η οποία μπορεί να ανταγωνιστεί και αυτήν τη συσκευή. Παρόλο που η Samsung μπορεί να πάρει παρηγοριά ότι η άλλη συσκευή μπορεί να κυκλοφορήσει πρώτα, αλλά οι δυνατότητες μπορεί να μην είναι τόσο εντυπωσιακές. Κανείς δεν γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας αυτής της αναδιπλούμενης συσκευής από τη Samsung, αλλά η εταιρεία έχει πολύ χρόνο να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες, ώστε η συσκευή να ευθυγραμμιστεί με τα κορυφαία μοντέλα αυτού του γίγαντα κινητών τηλεφώνων.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις