Πώς να διορθώσετε την οθόνη Samsung Galaxy που δεν αποκρίνεται

Σήμερα, ανακάλυψα μια λύση στο πιο φοβισμένο πρόβλημα στην οθόνη Galaxy Phone's Screen Not Responding. Για να το θέσω απλούστερο, η εκκίνηση του τηλεφώνου ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αλλά δεν λειτουργεί λειτουργία στην οθόνη, ο ψηφιοποιητής δεν λαμβάνει καμία απάντηση αγγίζοντας την οθόνη. Αυτό ονομάζεται Samsung Galaxy Screen Not Responsing. Ενώ πολλοί μπορεί να δουν αυτό το ζήτημα ως σενάριο υλικού ή σπασμένης οθόνης, το πρόβλημα επιλύθηκε με μια απλή λύση που παρουσιάζεται στο παρακάτω άρθρο.

Δείτε επίσης-Πώς να διορθώσετε το ζήτημα που δεν ενεργοποιείται στο Samsung Galaxy S5

Για να διατηρήσω τα πράγματα σύντομα και ακριβή, θα φτάσω κατευθείαν στη λύση. Πρώτον, βεβαιωθείτε ότι όλα αυτά ισχύουν για εσάς

  • Χωρίς νερό
  • Η εκκίνηση του τηλεφώνου ήταν επιτυχής
  • Καμία περιοχή στην οθόνη δεν μπορεί να ανακτήσει μια απάντηση

Πώς να διορθώσετε την οθόνη Samsung Galaxy που δεν αποκρίνεται

Η αδερφή μου ήρθε σπίτι σήμερα με το τηλέφωνό της σπασμένο, ήταν σπασμένο με την έννοια ότι το ψηφιοποιητή δεν ανταποκρίνεται σε κανένα άγγιγμα. Μου το έδωσε και μου ζήτησε να το φτιάξω ενώ έπαιζα (Ως συνήθως, έτσι βρήκα τις περισσότερες από αυτές τις λύσεις στο Technobezz), εκπληκτικά το έκανα διόρθωση με μια απλή, παραμελημένη στρατηγική. Για να διορθώσετε την οθόνη Samsung Galaxy που δεν ανταποκρίνεται, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Θα διαδώσουμε το τηλέφωνο.

Ξεκινήστε αφαιρώντας την κάρτα SIM και την μπαταρία

> Προσδιορίστε όλες τις βίδες στο Samsung Galaxy

> Κάθε βίδα τοποθέτησης μοντέλου Samsung Galaxy διαφέρει, βρείτε όλες τις βίδες στο Samsung Galaxy και τραβήξτε την με ένα μικρό Phillps.

> Αφαιρέστε όλους τους συνδέσμους που είναι συνδεδεμένοι στη μητρική πλακέτα. ο στόχος σας εδώ είναι να ξεχωρίσετε τη μητρική πλακέτα.

> Και πάλι, όλες οι παραλλαγές της Samsung είναι διαφορετικές, σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να υπάρχουν περισσότεροι σύνδεσμοι για κάποιους.

> Μετά από όλους τους συνδέσμους ή αποσυνδέονται. Θα υπάρχει ένας τελικός σύνδεσμος που είναι ο ψηφιοποιητής, ο οποίος συνδέει την οθόνη με τη μητρική πλακέτα

> Τώρα, λυγίστε ελαφρώς τη μητρική πλακέτα για να αποσυνδέσετε το βύσμα.

Το τελικό κομμάτι θα πρέπει να μοιάζει με αυτό Ή κάπως.

> Αφήστε το τηλέφωνο να διαδίδεται για 5 λεπτά

> Μετά από 5 λεπτά. Συνδέστε μόνο τους συνδέσμους Digitizer - αυτό φαίνεται παραπάνω.

> Χωρίς να βιδώσετε το τηλέφωνο μαζί ή να τοποθετήσετε το πίσω κάλυμμα.

> Βασικά πρέπει να είναι σε αυτήν τη θέση χωρίς να συναρμολογούνται βίδες

Τοποθετήστε την μπαταρία μόνο με το ψηφίο ψηφιοποίησης (αυτό που τρέχει από την οθόνη στη μητρική πλακέτα)

> Ενεργοποιήστε το τηλέφωνο με τη μπαταρία συνδεδεμένη και κρατήστε το πατημένο εκεί για 2 λεπτά. Σε αυτό το σημείο, δεν θα έχετε την οθόνη να αρχίσει να λειτουργεί αμέσως, ωστόσο αφού περάσουν τα 2-3 λεπτά θα επιλυθεί

> Η παραπάνω εικόνα δείχνει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες με το "Galaxy Screen Not Responsing / Screen Not Working"

> Σε αυτό το βήμα, αφαιρέστε την μπαταρία και συνδέστε όλους τους συνδέσμους στη μητρική πλακέτα. Συναρμολογήστε τα μέρη του τηλεφώνου

> Μετά τη σύνδεση του τηλεφώνου, θα πρέπει να αρχίσει να λειτουργεί και οι οθόνες θα αρχίσουν να αποκρίνονται.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found