Πώς να ρυθμίσετε και να αλλάξετε τις προεπιλεγμένες εφαρμογές στο Galaxy S8

Εκτός από το κουτί, τα Samsung Galaxy S8 και S8 Plus διαθέτουν ορισμένο αριθμό προεγκατεστημένων εφαρμογών. Ενώ υπάρχει bloatware που μπορείτε να αφαιρέσετε ή να απενεργοποιήσετε, υπάρχουν επίσης οι βασικές εφαρμογές όπως η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, η εφαρμογή κλήσεων κ.λπ. Ωστόσο, ενδέχεται να μην σας αρέσουν οι εφαρμογές που έχουν οριστεί από προεπιλογή. Το Google Play είναι ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα εφαρμογών, όπου μπορείτε να βρείτε σχεδόν τα πάντα. Εάν δεν σας αρέσει η εφαρμογή κλήσεων ή περιήγησης στη συσκευή σας, μπορείτε να κατεβάσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους. Εάν θέλετε να αλλάξετε τις προεπιλεγμένες εφαρμογές στο Galaxy S8, συνεχίστε να διαβάζετε γιατί θα σας δείξουμε πώς να το κάνετε.

Δείτε επίσης: Πώς να προσαρμόσετε τις γρήγορες ρυθμίσεις στο Samsung Galaxy S8

Ορίστε και αλλάξτε τις προεπιλεγμένες εφαρμογές στο Galaxy S8

Αυτό που κάνει το Android τόσο ενδιαφέρον και δημοφιλές είναι το γεγονός ότι μπορείτε να αλλάξετε σχεδόν τα πάντα. Με άλλα λόγια, το τηλέφωνό σας μπορεί να φαίνεται εντελώς διαφορετικό σε σύγκριση με τη ρύθμιση εκτός κουτιού.

Μπορείτε να βρείτε εφαρμογές που ορίζονται από προεπιλογή βαρετές και, αν συμβαίνει αυτό, τίποτα δεν σας εμποδίζει να τις αλλάξετε. Μεταβαίνοντας στο Google Play, μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές που θέλετε. Μπορείτε να αλλάξετε την αρχική εκκίνηση, το πρόγραμμα περιήγησης, την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, την εφαρμογή κλήσεων κ.λπ.

Κατά τη λήψη της εφαρμογής, ενδέχεται να ερωτηθείτε εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ως προεπιλογή. Μπορείτε να κατεβάσετε περισσότερες από μία εφαρμογές για τον ίδιο σκοπό, όπως εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων ή κλήσεων. Έτσι, θα πρέπει να επιλέξετε αυτό ως προεπιλογή. Η επιλογή είναι δική σου. Για να αλλάξετε τις προεπιλεγμένες εφαρμογές στο Galaxy S8 (πρόγραμμα περιήγησης, κλήσεις, μηνύματα και εφαρμογή αρχικής οθόνης), ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στη συσκευή σας
  • Τώρα πατήστε Εφαρμογές
  • Στη συνέχεια, πατήστε τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία για να ανοίξετε το μενού
  • Πατήστε Προεπιλεγμένες εφαρμογές
  • Θα δείτε τις εφαρμογές που έχουν οριστεί από προεπιλογή, όπως αρχική οθόνη, εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων κ.λπ.

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να αλλάξετε την εφαρμογή Αρχική οθόνη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε Αρχική οθόνη και, στη συνέχεια, επιλέξτε την εφαρμογή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως προεπιλογή.

9to5google.com

Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών όποτε θέλετε. Εάν δεν σας αρέσει η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που μόλις κατεβάσατε, κατεβάστε μια άλλη και ορίστε την ως προεπιλογή, απλώς επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να απεγκαταστήσετε εφαρμογές στο Samsung Galaxy S8

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found