Πώς να διορθώσετε το Galaxy S6 που δεν είναι εγγεγραμμένο στο δίκτυο

Το Samsung Galaxy S6 είναι ένα καταπληκτικό τηλέφωνο με προδιαγραφές υλικού τελευταίας τεχνολογίας και εκπληκτική εμφάνιση. Όλα τα καλά έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και το ίδιο ισχύει και για τη συσκευή. Το τηλέφωνο δεν είναι χωρίς σφάλματα και ένα από τα ζητήματα που ανέφεραν οι χρήστες είναι το "Μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο". Θα μοιραστούμε έναν οδηγό για το πώς να διορθώσετε το Galaxy S6 Δεν έχει εγγραφεί στο n etwork.

Το χειρότερο πράγμα για το πρόβλημα είναι ότι δεν σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε ή να λαμβάνετε κλήσεις ή μηνύματα κειμένου. Ας δούμε ποιος μπορεί να είναι ο λόγος που προκαλεί αυτό το πρόβλημα και πώς μπορείτε να το απαλλαγείτε.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία κοινής χρήσης προφίλ στο Galaxy S6 σας

Λόγοι για το ζήτημα "Δεν έχει εγγραφεί στο δίκτυο"

Ο κύριος λόγος για το «Δεν έχει εγγραφεί στο Δίκτυο» είναι ότι το τηλέφωνο δεν αναγνωρίζει την κάρτα SIM. Και αν το τηλέφωνο δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσει την κάρτα SIM, τότε ο πάροχος υπηρεσιών δεν μπορεί να συνδεθεί με το IMEI και συνεπώς δεν μπορεί να συνδεθεί στο τηλέφωνο. Ας δούμε πώς να επιδιορθώσετε το Galaxy S6 και δεν είναι εγγεγραμμένο στο n etwork.

Βήματα για την επίλυση του ζητήματος "Δεν έχει εγγραφεί στο δίκτυο":

Απενεργοποιήστε όλη την ασύρματη συνδεσιμότητα

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να απενεργοποιήσετε όλες τις ασύρματες συνδέσεις που διαθέτει η συσκευή σας. Για να το κάνετε αυτό, τοποθετήστε το Samsung G alaxy S6 σε λειτουργία πτήσης. Για μερικά λεπτά. και στη συνέχεια απενεργοποιήστε τη λειτουργία αεροπλάνου. Μπορείτε να το κάνετε αυτό σύροντας προς τα κάτω το "Γρήγορη επιλογή κουτί" και έπειτα πατώντας τη λειτουργία πτήσης.

Τοποθετήστε ξανά την κάρτα SIM

Εάν αυτό δεν λειτουργεί, απενεργοποιήστε το Galaxy S6 σας. Βγάλτε την κάρτα SIM από την υποδοχή κάρτας. Περιμένετε ένα λεπτό και βάλτε το ξανά.

Επαναφορά τηλεφώνου

Μια άλλη μέθοδος που μπορεί να λειτουργήσει είναι η επαναφορά της εφαρμογής κλήσης. Μπορείτε να το κάνετε μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογών> Όλες οι εφαρμογές. Αφού μεταβείτε στην επιλογή "Όλες οι εφαρμογές", μετακινηθείτε προς τα κάτω για να μεταβείτε στην εφαρμογή τηλεφώνου. Πατήστε πάνω του και επιλέξτε για διαγραφή της προσωρινής μνήμης.

Κάρτα SIM

Μπορεί επίσης να υπάρχει πιθανότητα η κάρτα SIM να μην τοποθετηθεί σωστά. Το τηλέφωνο απαιτεί Nano SIM και ενδέχεται η κάρτα SIM να μην έχει κοπεί σωστά. Ελέγξτε το και βεβαιωθείτε ότι η SIM σας έχει τοποθετηθεί σωστά.

Αναβάθμιση λογισμικού

Υπάρχουν έγκαιρες ενημερώσεις για το Samsung Galaxy S6. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας διαθέτει το πιο πρόσφατο λογισμικό. Εάν όχι, ενημερώστε το. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο ασύρματο δίκτυο, επειδή το μέγεθος του αρχείου μπορεί να είναι πολύ μεγάλο. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι φορτισμένη.
  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και επιλέξτε ενημέρωση λογισμικού μεταβαίνοντας στο κάτω μέρος της λίστας. Τώρα, περιμένετε μέχρι η συσκευή να πραγματοποιήσει λήψη της ενημέρωσης και να την εγκαταστήσετε. Μόλις ολοκληρωθεί, η συσκευή θα επανεκκινηθεί και το τηλέφωνό σας θα διαθέτει το πιο πρόσφατο λογισμικό.

Κατεστραμμένο φάκελο IMEI και EFS

Τώρα, εάν κανένα από αυτά δεν λειτουργεί, τότε ενδέχεται να έχει καταστραφεί ο φάκελος IMEI ή / και ο φάκελος EFS της συσκευής σας.

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και μετά Σχετικά με το τηλέφωνο. Εδώ μπορείτε να ελέγξετε την έκδοση Baseband και IMEI. Εάν δείτε το "Άγνωστο" εδώ, το IMEI σας έχει καταστραφεί. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε το EFS και το IMEI.

Δείτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε το EFS και το IMEI στο Galaxy S6 σας.

  • Πρώτα, κατεβάστε μια εφαρμογή που ονομάζεται «EFS Pro». Αλλά πριν βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας έχει ρίζες, διαφορετικά αυτό το εργαλείο δεν θα λειτουργήσει.
  • Στη συνέχεια, πραγματοποιήστε λήψη του Microsoft.NET Framework 4.0 στον υπολογιστή σας για να κάνετε την εφαρμογή EFS Pro να λειτουργεί στον υπολογιστή σας. Μετά τη λήψη, αποσυμπιέστε το αρχείο και εγκαταστήστε το.
  • Συνδέστε τη συσκευή σας με τον υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB. Εκτελέστε το EFS Pro και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά του φακέλου EFS.

Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Ασύρματο και δίκτυα> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας

Όταν βρίσκεστε σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, πατήστε το κουμπί Home για 2 δευτερόλεπτα και μετά ενώ πατήσετε το κουμπί Home, πατήστε το κουμπί Power για 15 δευτερόλεπτα.

Η οθόνη της συσκευής θα αναβοσβήνει μερικές φορές. Και μετά από μερικά δευτερόλεπτα, η συσκευή θα επανεκκινήσει. Μετά από αυτό, το πρόβλημα πρέπει να λυθεί.

Δείτε για περισσότερη βοήθεια

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found