Πώς να διορθώσετε το μη έγκυρο IMEI στο Samsung Galaxy S4

Το Samsung Galaxy S4 είναι ένα από τα καλύτερα smartphone που παρουσίασε η Samsung. Το τηλέφωνο έχει εξαιρετική σχεδίαση και μπορούμε να πούμε ότι λειτουργεί πολύ καλά, αλλά στον κόσμο των smartphone, δεν υπάρχει τέλεια συσκευή. Ένα από τα ζητήματα που παραπονέθηκαν οι χρήστες αυτού του τηλεφώνου είναι το μη έγκυρο IMEI στο Samsung Galaxy S4. Ορισμένοι χρήστες δήλωσαν ότι αντιμετωπίζουν ψεύτικο πρόβλημα IEMI στα τηλέφωνά τους και ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι αντιμετώπιζαν μηδενικό σφάλμα κατά την αναζήτηση για αριθμό IEMI

Επισκεφτείτε τους Οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων

Δείτε επίσης: Τρόπος διόρθωσης της εξάντλησης της μπαταρίας αργής φόρτισης του Samsung Galaxy S4

Δείτε επίσης: Επαναφορά Galaxy Null IMEI # και επιδιόρθωση που δεν είναι εγγεγραμμένη στο δίκτυο

argsm.net

Σε αυτό το άρθρο, πρόκειται να μιλήσουμε για αυτό το ζήτημα και θα μοιραστούμε μερικές λύσεις, ώστε να μπορείτε να διορθώσετε μη έγκυρο IMEI στο Samsung Galaxy S4 .

Μπορεί επίσης να δείτε: R epair Samsung Galaxy S5 IMEI

Βήματα για τη διόρθωση μη έγκυρων IMEI στο Samsung Galaxy S4

Μέθοδος 1

1. Για να διορθώσετε το μη έγκυρο IMEI στο Samsung Galaxy S4, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κατεβάσετε το ODIN V3. 09 φερμουάρ από το σύνδεσμο και στη συνέχεια εξαγωγή του.

2. Στη συνέχεια, κατεβάστε το Samsung Galaxy S4 IEMI null fix zip από τον σύνδεσμο και εξαγάγετε τον στον υπολογιστή σας.

3. Τώρα ανοίξτε το ODIN και, στη συνέχεια, ορίστε την επιλογή PDA που θα λάβετε στη δεξιά πλευρά. Κάντε κλικ στο κουμπί PDA.

4. Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί PDA, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μήνυμα στην οθόνη. Επιλέξτε το αρχείο .TAR που λάβατε μετά την εξαγωγή του αρχείου zip null fix του Samsung Galaxy S4 IEMI.

5. Μεταβείτε στη λειτουργία λήψης στο τηλέφωνό σας. (Πατήστε παρατεταμένα τα κουμπιά Μείωση έντασης, αρχικής οθόνης και λειτουργίας)

6. Συνδέστε το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας καλώδιο USB.

7. Τώρα κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη στο ODIN και θα αρχίσει να αναβοσβήνει το υλικολογισμικό. (Μην ελέγχετε την εκ νέου κατάτμηση)

www.guideitech.com

8. Θα χρειαστούν λίγα λεπτά για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Περιμένετε έως ότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση το ODIN και στη συνέχεια αποσυνδέστε το τηλέφωνο από τον υπολογιστή.

Πρέπει να ακολουθήσετε μόνο αυτά τα απλά βήματα για να διορθώσετε το μη έγκυρο IMEI στο Samsung Galaxy S4.

Μέθοδος 2

Ενώ μερικοί άνθρωποι παραπονιούνται ότι η μέθοδος 1 δεν λειτουργεί, πολλοί χρήστες το βρήκαν να λειτουργεί. Ωστόσο, εδώ στο Technobezz, υπάρχουν πάντα περισσότεροι από ένας τρόποι επίλυσης ενός προβλήματος.

Οι δύο παρακάτω σύνδεσμοι είναι μέθοδοι επαναφοράς και διόρθωσης Nulled ή Unknown IMEI #. Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα άρθρα αφορούν το Samsung Galaxy συνολικά και όχι για μια συγκεκριμένη συσκευή.

Πώς να διορθώσετε την άγνωστη έκδοση baseband Samsung Galaxy και να διορθώσετε το IMEI # Samsung Galaxy S4

Επαναφέρετε το Galaxy S4 Null IMEI # και το Fix Not Registered on Network

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found