Συνηθισμένα ζητήματα iPhone 4 και πώς να τα διορθώσετε

Η Apple κυκλοφόρησε αρκετά φοβερά smartphone μετά το iPhone 4, αλλά πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να είναι πιστοί χρήστες του iPhone 4. Εάν διαθέτετε αυτό το smartphone και εάν έχετε προβλήματα με αυτό, αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Εδώ, θα απαριθμήσουμε τα πιο συνηθισμένα προβλήματα του iPhone 4 και θα σας δείξουμε πώς να τα διορθώσετε.

favim.com

Συνηθισμένα προβλήματα στο iPhone 4 και οι λύσεις τους

Ζητήματα Wi-Fi iPhone 4

Ένα από τα πράγματα που αγαπάμε περισσότερο για τα smartphone είναι το γεγονός ότι μπορούμε να συνδεθούμε στο Διαδίκτυο, να κατεβάσουμε εφαρμογές, να περιηγηθούμε στον ιστό και ούτω καθεξής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα προβλήματα Wi-Fi είναι από τα πιο ενοχλητικά. Ας δούμε πώς να το διορθώσουμε.

Μέθοδος 1:

Απενεργοποιήστε το Wi-Fi και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το ξανά.

Μέθοδος 2:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, ενεργοποιήστε τη λειτουργία Αεροπλάνου, περιμένετε 10-15 δευτερόλεπτα και απενεργοποιήστε την.

Μέθοδος 3:

Επανεκκινήστε το iPhone σας.

Μέθοδος 4:

Επανεκκινήστε το δρομολογητή σας.

Μέθοδος 5:

«Πληκτρολογήστε το μοντέλο και τον αριθμό του μόντεμ σας στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε και κατεβάστε και εγκαταστήστε τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης. Μπορεί να βελτιώσει τη σύνδεση και να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα προβλήματα που έχετε. "

Μέθοδος 6:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Μέθοδος 7:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι επιδιόρθωσης αργού Wi-Fi στο iPhone 4

Προβλήματα Bluetooth iPhone 4

Εάν δεν μπορείτε να αντιστοιχίσετε το iPhone σας με μια συσκευή Bluetooth ή εάν η σύνδεση συνεχίζει να διακόπτεται, δοκιμάστε τις παρακάτω λύσεις.

Μέθοδος 1:

Απενεργοποιήστε το Bluetooth και ενεργοποιήστε το ξανά.

Μέθοδος 2:

«Πρώτα, ξεκινήστε τις ρυθμίσεις και μετά επιλέξτε Bluetooth για να ανοίξετε περαιτέρω τις πληροφορίες της συσκευής με τις οποίες αντιμετωπίζετε τα προβλήματα και ξεχάστε αυτήν τη συσκευή. Επιβεβαιώστε το και η συσκευή θα ξεχαστεί. Τώρα επανασυνδέστε το ».

Μέθοδος 3:

Επανεκκινήστε το iPhone σας.

Μέθοδος 4:

Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή Bluetooth είναι πλήρως φορτισμένη.

Μέθοδος 5:

Ενημερώστε το υλικολογισμικό στη συσκευή Bluetooth (εάν είναι δυνατόν).

Μέθοδος 6:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Μέθοδος 7:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων.

Προβλήματα δεδομένων iPhone 4

Πολλά άτομα παραπονέθηκαν για ζητήματα δεδομένων και αν έχετε το ίδιο πρόβλημα, ακολουθούν πολλές πιθανές λύσεις.

Μέθοδος 1:

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία αεροπλάνου και μετά απενεργοποιήστε.

Μέθοδος 2:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Κινητό, απενεργοποιήστε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τα ξανά.

Μέθοδος 3:

Τοποθετήστε ξανά την κάρτα SIM.

Μέθοδος 4:

Δείτε αν είναι διαθέσιμη η ενημέρωση ρυθμίσεων φορέα. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Σχετικά.

Μέθοδος 5:

Επανεκκινήστε τη συσκευή σας.

Μέθοδος 6:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, πατήστε Γενικά, πατήστε επαναφορά και επιλέξτε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Μέθοδος 7:

Το επόμενο πράγμα που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά> Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων. Τα δεδομένα σας δεν θα διαγραφούν.

Μέθοδος 8:

Εάν τα παραπάνω βήματα δεν επιλύσουν το πρόβλημα, μπορείτε να διαγράψετε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις. Αρχικά, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας, καθώς όλα θα διαγραφούν. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων. Αυτό μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά ή περισσότερο. Όταν ολοκληρωθεί, ακολουθήστε μερικά απλά βήματα για να ρυθμίσετε το iPhone σας ως νέα συσκευή.

Το iPhone 4 συνεχίζει την επανεκκίνηση

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε εάν το iPhone 4 συνεχίσει να επανεκκινείται. Οι πιθανές λύσεις παρατίθενται παρακάτω.

Μέθοδος 1:

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης και απενεργοποιήστε την.

Μέθοδος 2:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Κινητό, απενεργοποιήστε και ενεργοποιήστε ξανά τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Μέθοδος 3:

«Συνδέστε τη συσκευή σας στο φορτιστή και αφήστε τη να φορτίσει για μία ώρα ή περισσότερο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μην χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας. "

Μέθοδος 4:

Εάν εγκαταστήσατε πρόσφατα μια εφαρμογή τρίτου μέρους και εμφανίστηκε αυτό το ζήτημα, διαγράψτε αυτήν την εφαρμογή. Βρείτε το εικονίδιο της εφαρμογής στην Αρχική οθόνη, πατήστε παρατεταμένα και στη συνέχεια κάντε κλικ στο "X" για να τη διαγράψετε.

Μέθοδος 5:

"Ένα από τα πράγματα που μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε είναι να συνδέσετε τη συσκευή σας στον υπολογιστή σας, να ανοίξετε το iTunes και να επιλέξετε να κάνετε επαναφορά από ένα παλιό αντίγραφο ασφαλείας."

Μέθοδος 6:

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Επαναφορά> Γενικά και πατήστε Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων. Αφού ολοκληρωθεί αυτό, ακολουθήστε τα βήματα στην οθόνη και ρυθμίστε το τηλέφωνό σας ως νέα συσκευή.

Το iPhone 4 δεν θα ενεργοποιηθεί

Προτού μεταφέρετε τη συσκευή σας στο Apple Store, δοκιμάστε μία από τις ακόλουθες λύσεις.

Μέθοδος 1:

Ακόμα κι αν είστε βέβαιοι ότι η συσκευή σας είναι φορτισμένη, συνδέστε τη με έναν φορτιστή τοίχου και αφήστε την για περίπου μισή ώρα. Στη συνέχεια, προσπαθήστε να το ενεργοποιήσετε ξανά.

Μέθοδος 2:

Εάν δοκιμάσατε την προηγούμενη λύση, αλλά η συσκευή σας δεν θα ενεργοποιηθεί, συνδέστε την στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB που συνοδεύει τη συσκευή σας και φορτίστε το με αυτόν τον τρόπο. Περιμένετε 30 λεπτά και προσπαθήστε να το ενεργοποιήσετε.

Μέθοδος 3:

Ελέγξτε το βύσμα του iPhone σας και τα καλώδια που χρησιμοποιείτε, για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν υποστεί ζημιά.

Μέθοδος 4:

Δοκιμάστε έναν άλλο φορτιστή.

Μέθοδος 5:

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας (κουμπί αναστολής / αφύπνισης) και ταυτόχρονα το κουμπί αρχικής οθόνης. Κρατήστε πατημένα τα κουμπιά μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη το λογότυπο της Apple. "

Μέθοδος 6:

Εάν δεν λειτουργεί τίποτα άλλο, συνδέστε το iPhone στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB. Ανοίξτε το λογισμικό iTunes. Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Home και το κουμπί λειτουργίας ταυτόχρονα, και συνεχίστε να κρατάτε τα κουμπιά ακόμη και αν εμφανίζεται το λογότυπο της Apple. Αφήστε τα κουμπιά όταν εμφανιστεί η οθόνη ανάκτησης. Επιλέξτε την επιλογή Ενημέρωση.

Το iPhone 4 δεν έχει πρόβλημα συγχρονισμού

Αρκετοί χρήστες ανέφεραν ότι το iPhone 4 τους δεν συγχρονίζεται με το iTunes. Εάν έχετε το ίδιο πρόβλημα, δοκιμάστε μερικές απλές λύσεις.

Μέθοδος 1:

Απενεργοποιήστε το λογισμικό iTunes στον υπολογιστή σας και εκκινήστε το ξανά.

Μέθοδος 2:

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση του iTunes. Εάν υπάρχει νέα έκδοση, πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση.

Μέθοδος 3:

"Εάν η προηγούμενη λύση δεν βοήθησε, απεγκαταστήστε εντελώς το λογισμικό από τον υπολογιστή σας, επειδή όλα τα πιθανά κατεστραμμένα αρχεία θα διαγραφούν. Μόλις το κάνετε, κατεβάστε και εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση. "

Μέθοδος 4:

Επανεκκινήστε το iPhone και τον υπολογιστή σας.

Μέθοδος 5:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων.

Ο χώρος αποθήκευσης του iPhone 4 είναι σχεδόν πλήρης

Εάν δείτε το μήνυμα που λέει ότι ο χώρος αποθήκευσης είναι σχεδόν πλήρης, αυτό σημαίνει ότι είναι καιρός για κάποιο ελατήριο καθαρισμού. Όταν ο αποθηκευτικός χώρος είναι πλήρης, η συσκευή σας ενδέχεται να επιβραδυνθεί και μετά την απελευθέρωση του χώρου αποθήκευσης, θα λειτουργεί καλύτερα.

Μέθοδος 1:

Διαγράψτε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε. Μεταβείτε στην Αρχική οθόνη, βρείτε την εφαρμογή που θέλετε να καταργήσετε, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της και στη συνέχεια κάντε κλικ στο "X" για να τη διαγράψετε. Δεν είναι δυνατή η διαγραφή προεγκατεστημένων εφαρμογών.

Μέθοδος 2:

Αντιγράψτε τη μουσική, τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας στον υπολογιστή σας και διαγράψτε τα από τη συσκευή σας.

Μέθοδος 3:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Safari και πατήστε Διαγραφή cookie και δεδομένων.

Μέθοδος 4:

Εάν έχετε τόνους αποθηκευμένων μηνυμάτων, διαγράψτε τα.

Μέθοδος 5:

«Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, iCloud. Στη συνέχεια, απενεργοποιήστε το αντίγραφο ασφαλείας αποθήκευσης iCloud. Το επόμενο βήμα είναι να συγχρονίσετε τη συσκευή σας με το iTunes. Αφού το κάνετε αυτό, ενεργοποιήστε ξανά το αντίγραφο ασφαλείας iCloud. "

Αργή απόδοση iPhone 4

Η συσκευή σας ενδέχεται να επιβραδυνθεί όταν ο χώρος αποθήκευσης είναι πλήρης (δείτε τις λύσεις που αναφέρονται παραπάνω στο μέρος "Ο χώρος αποθήκευσης iPhone 4 είναι πλήρης"), αλλά πάρα πολλές εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο ή μια ελαττωματική εφαρμογή τρίτου μέρους μπορεί να είναι υπεύθυνες για το πρόβλημα. Εδώ πρέπει να κάνετε.

Μέθοδος 1:

Κλείστε μερικές εφαρμογές. Πατήστε το κουμπί Αρχική σελίδα δύο φορές, σύρετε προς τα αριστερά για να περάσετε τις εφαρμογές που χρησιμοποιήσατε πρόσφατα και όταν βρείτε μια εφαρμογή που θέλετε να κλείσετε, σύρετε προς τα πάνω.

Μέθοδος 2:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Safari και πατήστε Διαγραφή cookie και δεδομένων και Εκκαθάριση ιστορικού.

Μέθοδος 3:

"Υπάρχει μια δέσμη αρχείων στο τηλέφωνό σας που δεν χρησιμοποιείτε καν. Υπάρχουν φωτογραφίες, μουσική, βίντεο κ.λπ. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας αυτών των αρχείων και μόλις το κάνετε, μπορείτε απλά να τα διαγράψετε από το τηλέφωνό σας. "

Μέθοδος 4:

Εάν παρατηρήσατε ότι το iPhone 4 σας επιβραδύνθηκε αμέσως μετά την εγκατάσταση μιας εφαρμογής τρίτου μέρους, διαγράψτε το. Βρείτε το εικονίδιό του στην Αρχική οθόνη, πατήστε παρατεταμένα και κάντε κλικ στο "X" για να το διαγράψετε.

Μέθοδος 5:

Επανεκκινήστε τη συσκευή σας για να ελευθερώσετε λίγη μνήμη.

Μέθοδος 6:

Ίσως αυτό που χρειάζεται το τηλέφωνό σας να είναι μια νέα αρχή. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων. Αφού ολοκληρωθεί, ακολουθήστε μερικά απλά βήματα στην οθόνη και ρυθμίστε το iPhone 4 ως νέα συσκευή.

Το iPhone 4 δεν χτυπάει

Το iPhone σας δεν χτυπά; Δοκιμάστε τις λύσεις που αναφέρονται εδώ.

Μέθοδος 1:

Βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία "Μην ενοχλείτε" δεν είναι ενεργοποιημένη.

Μέθοδος 2:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Προσβασιμότητα και ενεργοποιήστε το Βοηθητικό άγγιγμα.

Μέθοδος 3:

Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για να καθαρίσετε τη θύρα φόρτισης.

Μέθοδος 4:

Επανεκκινήστε το iPhone σας.

Μέθοδος 5:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων. Αυτό δεν θα διαγράψει τα δεδομένα σας.

iPhone 4 δεν υπάρχει πρόβλημα ήχου

Εάν δεν ακούτε ήχο όταν χρησιμοποιείτε το iPhone 4 ή εάν ο ήχος είναι παραμορφωμένος, ακολουθούν οι πιθανές λύσεις.

Μέθοδος 1:

Απενεργοποιήστε το Bluetooth.

Μέθοδος 2:

Αφαιρέστε τη θήκη iPhone.

Μέθοδος 3:

Πλοηγηθείτε στις Ρυθμίσεις και κάντε κλικ στο Ήχοι. Θα δείτε το ρυθμιστικό για κουδούνισμα και ειδοποιήσεις και βεβαιωθείτε ότι το σύρετε μέχρι τέρμα. ".

Μέθοδος 4:

Μια απλή επανεκκίνηση μπορεί να διορθώσει τόσα πολλά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένου αυτού.

Μέθοδος 5:

Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για να καθαρίσετε τη φίσα και το ηχείο.

Μέθοδος 6:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων.

Ζητήματα διάρκειας ζωής μπαταρίας iPhone 4

Οι περισσότεροι κάτοχοι smartphone αντιμετώπισαν προβλήματα διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Ας δούμε πώς μπορείτε να βελτιώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο iPhone 4 σας και να τη διατηρήσετε περισσότερο.

Μέθοδος 1:

Απενεργοποιήστε το Wi-Fi και το Bluetooth όταν δεν χρησιμοποιούνται.

Μέθοδος 2:

Μειώστε το επίπεδο φωτεινότητας.

Μέθοδος 3:

«Ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας είναι να απενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες τοποθεσίας. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, επιλέξτε Απόρρητο και μετά πατήστε Υπηρεσίες τοποθεσίας. Απενεργοποιήστε τα. "

Μέθοδος 4:

Διαγράψτε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε.

Μέθοδος 5:

«Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, πατήστε στο iTunes & App Store και βρείτε τις Αυτόματες λήψεις. Πατήστε πάνω του και απενεργοποιήστε το. "

Καθυστέρηση πληκτρολογίου iPhone 4

Εάν παρατηρήσατε καθυστέρηση πληκτρολογίου κατά την πληκτρολόγηση στο iPhone σας, υπάρχουν πολλά απλά κόλπα που μπορεί να λύσουν το πρόβλημα.

Μέθοδος 1:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> iCloud και απενεργοποιήστε τα Έγγραφα και τα δεδομένα.

Μέθοδος 2:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε στο Επαναφορά λεξικού πληκτρολογίου. Επιβεβαιώστε την ενέργεια.

Μέθοδος 3:

Επανεκκινήστε το iPhone σας.

Μέθοδος 4:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά, πατήστε στο Πληκτρολόγιο και αν υπάρχει ένα επιπλέον πληκτρολόγιο εκεί, σύρετε προς τα αριστερά για να το αφαιρέσετε και, στη συνέχεια, επανεκκινήστε το iPhone 4.

Μέθοδος 5:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων.

Το iPhone 4 παγώνει κατά την αποστολή μηνυμάτων

Πολλοί χρήστες του iPhone 4 δήλωσαν ότι μερικές φορές, η συσκευή τους παγώνει κατά την αποστολή μηνυμάτων. Εάν έχετε το ίδιο πρόβλημα, πρέπει να κάνετε.

Μέθοδος 1:

"Εάν εκτελούνται πάρα πολλές εφαρμογές, μπορεί να επηρεάσει και τα μηνύματα. Πατήστε το κουμπί αρχικής οθόνης δύο φορές και θα λάβετε τη λίστα με τις εφαρμογές που χρησιμοποιήσατε πρόσφατα. Σύρετε προς τα πάνω και κλείστε μερικά. "

Μέθοδος 2:

Εάν εγκαταστήσατε πρόσφατα μια εφαρμογή τρίτου μέρους και αμέσως μετά το πρόβλημα, θα πρέπει να διαγράψετε αυτήν την εφαρμογή.

Μέθοδος 3:

Επανεκκινήστε την εφαρμογή γραπτών μηνυμάτων. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε στην Αρχική οθόνη δύο φορές και θα δείτε μια προεπισκόπηση εφαρμογών που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα. Βρείτε την εφαρμογή γραπτών μηνυμάτων (εφαρμογή SMS, Viber, WhatsApp κ.λπ.) σύροντας προς τα αριστερά και μόλις βρείτε την εφαρμογή σύρετε προς τα πάνω για να την κλείσετε.

Μέθοδος 4:

"Εάν έχετε πάρα πολλές αποθηκευμένες συνομιλίες, ειδικά με φωτογραφίες ή βίντεο που μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο αντιμετωπίζετε το πρόβλημα. Απλώς διαγράψτε τα. "

Μέθοδος 5:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων.

iPhone 4 Δεν υπάρχει πρόβλημα υπηρεσίας

εάν η συσκευή σας αναζητά συνεχώς υπηρεσία, ή εάν δεν βλέπετε μήνυμα υπηρεσίας, ακολουθούν πολλές πιθανές λύσεις,

Μέθοδος 1:

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία αεροπλάνου, περιμένετε 10-15 δευτερόλεπτα και απενεργοποιήστε την ξανά.

Μέθοδος 2:

Επανεκκινήστε το iPhone σας.

Μέθοδος 3:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Σχετικά με τη λήψη και εγκατάσταση ενημερώσεων ρυθμίσεων φορέα εάν είναι διαθέσιμες.

Μέθοδος 4:

Τοποθετήστε ξανά την κάρτα SIM.

Μέθοδος 5:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Μέθοδος 6:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων.

Το iPhone 4 δεν θα συνδεθεί στο App Store

Όταν η συσκευή δεν θα συνδεθεί στο App Store, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ενημερώσετε τις εφαρμογές που έχετε ήδη και δεν μπορείτε να κάνετε λήψη νέων. Ας δούμε πώς να το διορθώσουμε.

Μέθοδος 1:

Απενεργοποιήστε το Wi-Fi και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε ξανά.

Μέθοδος 2:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Κινητό, απενεργοποιήστε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και ενεργοποιήστε τα ξανά.

Μέθοδος 3:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> iTunes & App Store, αποσυνδεθείτε και συνδεθείτε ξανά.

Μέθοδος 4:

Βεβαιωθείτε ότι η ημερομηνία και η ώρα είναι σωστά.

Μέθοδος 5:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found