Συνηθισμένα προβλήματα Samsung Galaxy Note 8 και οι επιδιορθώσεις τους

Μια τεράστια οθόνη, εξαιρετική απόδοση, ένα εμπλουτισμένο S Pen και πολλά άλλα - το Note 8 είναι ένα από τα καλύτερα smartphone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Samsung. Οι δυνατότητες με τις οποίες το τηλέφωνο διαθέτει θωράκιση, συμπεριλαμβανομένης της κάμερας, είναι οι πιο πρόσφατες στα πεδία τους. Παρόλο που η Σημείωση 8 δεν υποφέρει από την τύχη του προκατόχου της Σημείωση 7 και είναι πραγματικά μια εξαιρετική ναυαρχίδα, υπάρχουν μερικά μικρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες. Ωστόσο, αυτά τα ζητήματα είναι επιλύσιμα και μπορούν να αντιμετωπιστούν από τον χρήστη. Ακολουθεί μια λίστα με τα συνηθισμένα προβλήματα του Galaxy Note 8 και τις διορθώσεις τους.

Δείτε επίσης: Πώς να επιταχύνετε το Galaxy Note 8

Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα Galaxy Note 8 και οι επιδιορθώσεις τους

Πρόβλημα 1: Προβλήματα Bluetooth

Τα συνηθισμένα παράπονα που κάνουν οι χρήστες όσον αφορά τα προβλήματα Bluetooth είναι η μη σύνδεση, η τακτική αποσύνδεση και οι συσκευές που δεν αναγνωρίζονται από το τηλέφωνο. Ακολουθούν μερικές εύκολες διορθώσεις στα προβλήματα Bluetooth Galaxy Note 8.

Λύσεις

 • Η ευκολότερη λύση που πρέπει να δοκιμάσετε είναι να αποσυνδέσετε το Bluetooth, να περιμένετε 10 δευτερόλεπτα και να συνδεθείτε ξανά.
 • Ως δεύτερη λύση, μπορείτε να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του Bluetooth. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογών> Σύρετε προς τα δεξιά για να εμφανίσετε όλες τις καρτέλες> Αναζητήστε εφαρμογή Bluetooth> Πατήστε και επιλέξτε Αναγκαστική διακοπή> Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης> Εκκαθάριση δεδομένων> Πατήστε OK> Έξοδος και επανεκκίνηση της συσκευής σας.
 • Μπορείτε να προσπαθήσετε να αποσυνδέσετε τις συσκευές Bluetooth από τη Σημείωση 8 και, στη συνέχεια, να δημιουργήσετε μια σύνδεση από την αρχή. Τώρα δοκιμάστε και δείτε αν λειτουργεί για εσάς.

Η σημείωση 8 είναι ένα νέο τηλέφωνο και η Samsung σύντομα θα παρουσιάσει ενημερώσεις και θα διορθώσει αυτά τα προβλήματα μέσω αυτών.

Πρόβλημα 2: Σημείωση 8 του Galaxy δεν φορτίζεται

Ακολουθούν μερικές γρήγορες διορθώσεις εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα φόρτισης:

Λύσεις

 • Τα χαλαρά συνδεδεμένα καλώδια θα προκαλέσουν προβλήματα και το τηλέφωνό σας δεν θα φορτιστεί. Ελέγξτε τα καλώδια σας και δείτε εάν υπάρχουν χαλαρές συνδέσεις και σφίξτε τα. Τα βαθουλώματα ή οι σπασμένες χορδές στα καλώδια είναι επίσης αιτία για τα τηλέφωνα να μην φορτίζουν.
 • Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε για τυχόν συντρίμμια και βρωμιά στο τέλος του λιμένα. Αυτό θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει ηλεκτρικούς κινδύνους εκτός από τη διακοπή της τροφοδοσίας στο τηλέφωνο.
 • Ελέγξτε εάν ο φορτιστής σας είναι εντάξει χρησιμοποιώντας διαφορετική συσκευή για φόρτιση στον ίδιο φορτιστή.
 • Εάν χρησιμοποιείτε ασύρματο φορτιστή για τη Σημείωση 8, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε να αφαιρέσετε τη θήκη της συσκευής σας εάν χρησιμοποιείτε. Δεν προορίζονται όλες οι θήκες για φόρτιση με το κάλυμμα.
 • Οι εφαρμογές τρίτων συνήθως προκαλούν προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων προβλημάτων φόρτισης, εάν είναι ελαττωματικά. Μπορείτε να δοκιμάσετε τη φόρτιση σε ασφαλή λειτουργία για να ελέγξετε αν το πρόβλημα οφείλεται σε εφαρμογή τρίτου μέρους. Όταν ένα τηλέφωνο βρίσκεται σε ασφαλή λειτουργία, όλες οι εφαρμογές τρίτων είναι απενεργοποιημένες. Τώρα δοκιμάστε και φορτίστε το τηλέφωνό σας. Εάν η Σημείωση 8 φορτίζει σε ασφαλή λειτουργία, τότε υπάρχει μια προβληματική εφαρμογή τρίτου μέρους.

 • Εάν δεν γνωρίζετε ποια εφαρμογή θα μπορούσε να προκαλεί το πρόβλημα και δεν θέλετε να την απεγκαταστήσετε μία κάθε φορά, τότε μπορείτε απλώς να επαναφέρετε σκληρά τη Σημείωση 8. Η Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα επαναφέρει τη συσκευή σας στις αρχικές της ρυθμίσεις. Πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, επειδή όλα τα προσωπικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων μουσικής, βίντεο, επαφών, εφαρμογών κ.λπ., θα διαγραφούν.

Εδώ είναι πώς να εκτελέσετε μια σκληρή επαναφορά για να αντιμετωπίσετε το Samsung Note 8 χωρίς φόρτιση:

 • Απενεργοποιήστε τη Σημείωση 8
 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί αύξησης έντασης και το κουμπί Bixby και τώρα κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας.
 • Αφήστε όλα τα κουμπιά όταν εμφανιστεί το λογότυπο Android στην οθόνη σας. Στην οθόνη θα εμφανίζεται η ένδειξη «Εγκατάσταση ενημέρωσης συστήματος». Θα χρειαστεί περίπου ένα λεπτό για να εμφανιστεί το μενού ανάκτησης.
 • Περιηγηθείτε στο μενού με το πλήκτρο Μείωση έντασης και επισημάνετε το Wipe Data αλλιώς το Factory Reset και χρησιμοποιήστε το κουμπί λειτουργίας για να το επιλέξετε.
 • Χρησιμοποιήστε το κουμπί έντασης για άλλη μια φορά και επισημάνετε Ναι και, στη συνέχεια, το κουμπί λειτουργίας για να το επιλέξετε.
 • Μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, χρησιμοποιήστε το κουμπί λειτουργίας και επιλέξτε Επανεκκίνηση συστήματος τώρα.
 • Η συσκευή σας θα επανεκκινηθεί και όλες οι εφαρμογές τρίτων θα διαγραφούν. Τώρα μπορείτε να φορτίσετε το τηλέφωνό σας. Παρακολουθήστε τις εφαρμογές και τη συμπεριφορά του τηλεφώνου σας όταν κάνετε ξανά λήψη εφαρμογών.

Πρόβλημα 3: Προβλήματα οθόνης του Galaxy Note 8

Υπάρχουν δύο ζητήματα για τα οποία διαμαρτύρονται οι χρήστες. Το πρώτο πρόβλημα της οθόνης Samsung Note 8 είναι η επίλυσή του. Η ανάλυση Quad HD 2960 x 1440 είναι αυτή που την κάνει να φαίνεται εντυπωσιακή. Αλλά όταν το βγάζετε έξω από το κουτί, η Samsung το έχει ρυθμίσει σε ανάλυση 1080 pixel που είναι αρκετά καλή για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αυτό, φυσικά, μπορεί να αλλάξει και μπορείτε να απολαύσετε μια εμπειρία υψηλότερης ανάλυσης στη Σημείωση 8.

Λύσεις

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Οθόνη> Ανάλυση οθόνης, υπάρχουν τρεις επιλογές που θα λάβετε HD + 1480 × 720, FHD + 2220 × 1080 ή WQHD 2960 × 1440. Για την υψηλότερη ανάλυση, επιλέξτε την τελευταία και πατήστε Εφαρμογή.

Το δεύτερο πρόβλημα της οθόνης Samsung Note 8 για το οποίο μιλούν οι χρήστες είναι μια ροζ απόχρωση που μπορεί να φανεί στην οθόνη. Αυτό οφείλεται στη βαθμονόμηση χρώματος. Μπορείτε να αλλάξετε τη λειτουργία οθόνης για να δείτε εάν είστε άνετοι σε άλλες λειτουργίες. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τη λειτουργία οθόνης:

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Οθόνη> Λειτουργία οθόνης, υπάρχουν τέσσερις επιλογές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε - Προσαρμοστική οθόνη, φωτογραφία AMOLED, κινηματογράφος AMOLED και Βασική. Εκτός από αυτό έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε την κλίμακα ισορροπίας χρωμάτων για να προσαρμόσετε τα χρώματα της οθόνης, τον τόνο και την ισορροπία λευκού σύμφωνα με ό, τι ταιριάζει καλύτερα στα μάτια σας. Υπάρχει το προηγμένο κουμπί για περισσότερο έλεγχο κάθε χρώματος στο φάσμα RGB το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Πρόβλημα 4: Προβλήματα οθόνης τρεμοπαίγματος Samsung Galaxy Note 8

Επειδή υπήρξαν αναφορές για αυτό το πρόβλημα, ας ρίξουμε μια ματιά σε ποια θα μπορούσε να είναι η λύση σε περίπτωση που έχετε προβλήματα με την οθόνη Samsung Galaxy Note 8 που τρεμοπαίζουν.

Λύσεις

 • Επανεκκινήστε το Galaxy Note 8 σε ασφαλή λειτουργία για να μάθετε εάν υπάρχει ελαττωματική εφαρμογή που προκαλεί αυτό το πρόβλημα.
 • Σκουπίστε το διαμέρισμα προσωρινής μνήμης της συσκευής σας για να δείτε εάν το πρόβλημα λύθηκε.
 • Η Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι η τελική επιλογή για την επίλυση αυτού του προβλήματος.

Πρόβλημα 5: Ζητήματα μπαταρίας Samsung Note 8

Το Note 8 μπορεί να είναι ένα τεράστιο τηλέφωνο με υψηλή ανάλυση, αλλά η Samsung πρόσθεσε επίσης μια ισχυρή μπαταρία 3300mAh για να υποστηρίξει τις λειτουργίες του τηλεφώνου σας. Έχετε επίσης τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης για γρήγορη επαναπλήρωση ενέργειας. Το τηλέφωνό σας θα διαρκέσει εύκολα 9 ώρες ή λίγο περισσότερο κατά την περιήγηση, την παρακολούθηση βίντεο, την αποστολή κειμένου ή την πραγματοποίηση κλήσεων, εάν είναι πλήρως φορτισμένο. Υπάρχουν ορισμένοι χρήστες που έχουν παραπονεθεί για γρήγορη εξάντληση της μπαταρίας στις συσκευές Note 8. Εάν φαίνεται επίσης ότι πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα, ακολουθούν μερικές εύκολες επιδιορθώσεις για προβλήματα μπαταρίας Samsung Note 8.

Λύσεις

 • Οι εφαρμογές τρίτων θα μπορούσαν να είναι πραγματικοί ένοχοι για την πρόκληση προβλημάτων στο smartphone σας. Θα πρέπει να ελέγξετε το γράφημα χρήσης μπαταρίας για να δείτε αν μία από τις εφαρμογές είναι η αιτία εξάντλησης της μπαταρίας στο τηλέφωνό σας.
 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Συντήρηση συσκευής> Μπαταρία> Ελέγξτε τη χρήση μπαταρίας για το γράφημα και δείτε εάν υπάρχει μια εφαρμογή που καταναλώνει ενέργεια με εξαιρετικό τρόπο. Ενημερώστε ή απεγκαταστήστε αυτήν την εφαρμογή.
 • Η οθόνη Πάντα ενεργοποιημένη έχει κάποια επίδραση στην μπαταρία, οπότε θα πρέπει να την απενεργοποιήσετε. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Οθόνη> μετακινηθείτε προς τα κάτω και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε την οθόνη Πάντα ενεργοποιημένη.
 • Ένας άλλος τρόπος εξοικονόμησης μπαταρίας είναι ο καθορισμός της φωτεινότητας της οθόνης και του χρόνου ύπνου. Η λειτουργία αυτόματης φωτεινότητας ενδέχεται να μην λειτουργεί πάντα, επομένως είναι καλύτερο να το χειρίζεστε χειροκίνητα για να το απενεργοποιήσετε ή να το ανεβάσετε ανάλογα με το περιβάλλον σας. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Οθόνη> Φωτεινότητα και χαμηλώστε την κλίμακα φωτεινότητας.
 • Η Samsung προσφέρει χρόνο λήξης οθόνης. Πρέπει να ορίσετε την επιλογή των 30 δευτερολέπτων.
 • Οι περισσότεροι από εμάς τείνουν να χρησιμοποιούν περίπου 12-15 εφαρμογές στην καθημερινή μας ρουτίνα, αλλά έχουμε πολύ περισσότερα εγκατεστημένα. Δεν χρησιμοποιούνται, αλλά αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι αυτές οι εφαρμογές μπορούν να επηρεάσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Καταργήστε την εγκατάσταση αυτών που δεν χρησιμοποιείτε και θα δείτε τεράστια βελτίωση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας, καθώς και στην απόδοση της Σημείωσης 8.
 • Οι ενημερωμένες εφαρμογές είναι καλές για τη συσκευή σας, αλλά η αυτόματη ενημέρωση μπορεί να είναι πρόβλημα. Μεταβείτε στο Play Store> Ρυθμίσεις> Αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών> Επιλέξτε Να μην γίνεται αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών. Θα πρέπει επίσης να μεταβείτε στις εφαρμογές Galaxy> Μενού> Ρυθμίσεις> Αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών> Απενεργοποίηση. Θυμηθείτε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις και στις δύο περιπτώσεις για ενημερώσεις, ώστε το σύστημά σας να σας υπενθυμίσει ότι υπάρχει μια ειδοποίηση σε εκκρεμότητα, ώστε να μπορείτε να ενημερώσετε την εφαρμογή όταν θέλετε.

Πρόβλημα 6: Το Samsung Galaxy Note 8 δεν θα ενεργοποιηθεί

Έχουν αναφερθεί ότι η Σημείωση 8 δεν ενεργοποιείται. Εδώ μπορείτε να κάνετε.

Λύσεις

 • Θα μπορούσε πιθανότατα να είναι πρόβλημα με την αποφορτισμένη μπαταρία. Συνδέστε τη συσκευή σας στο φορτιστή και περιμένετε 5 λεπτά προτού προσπαθήσετε να την ενεργοποιήσετε.
 • Ένα σφάλμα συστήματος θα μπορούσε να είναι η αιτία αυτού του προβλήματος. Μπορείτε να δοκιμάσετε μια επανεκκίνηση δύναμης με το φορτιστή σας συνδεδεμένο. Κρατήστε τα κουμπιά μείωσης έντασης και λειτουργίας μαζί για περίπου 5 έως 7 δευτερόλεπτα. Το τηλέφωνό σας θα ξεκινήσει, αλλά αν δεν χρειάζεται να κάνετε εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία για να ελέγξετε για ελαττωματικές εφαρμογές Στη συνέχεια, απεγκαταστήστε τα κάθε ένα.
 • Μια τελική λύση είναι η Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Δείτε επίσης: Πώς να προσαρμόσετε το Galaxy Note 8

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found