Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Gmail στο τηλέφωνό σας

Κάθε τόσο, αλλάζουμε κωδικούς πρόσβασης στους λογαριασμούς email μας, συνήθως για λόγους ασφαλείας. Μερικές φορές, όταν θέλουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές όπως αυτή, θα χρησιμοποιήσουμε το τηλέφωνό μας. Πριν από λίγο καιρό, ήθελα να αλλάξω τον κωδικό πρόσβασης του Gmail χρησιμοποιώντας τη συσκευή μου Android, και παραδέχομαι ότι η διαδικασία ήταν λίγο συγκεχυμένη. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ το Gmail και χρησιμοποιώ την εφαρμογή καθημερινά. Όταν άνοιξα την εφαρμογή, σκέφτηκα ότι θα βρω εύκολα την επιλογή που χρειαζόμουν, κάτι που δεν συνέβαινε.

Γύρισα στο Google και παρατήρησα ότι πολλοί άνθρωποι κάνουν την ίδια ερώτηση: Πώς μπορώ να αλλάξω τον κωδικό πρόσβασής μου στο Gmail? Ενώ βρήκα μερικές λύσεις, είδα πολλούς χρήστες του Gmail να παραπονιούνται ότι η συγκεκριμένη μέθοδος δεν λειτουργεί, επειδή δεν μπόρεσαν να βρουν μερικές από τις επιλογές που παρατίθενται. Ο λόγος για αυτό είναι μια διαφορετική έκδοση της εφαρμογής Gmail.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστώ τη μέθοδο που χρησιμοποίησα για να αλλάξω τον κωδικό πρόσβασης του Gmail και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αυτή είναι η πιο απλή που θα λειτουργεί ανεξάρτητα από την έκδοση της εφαρμογής Gmail που διαθέτετε, επειδή δεν θα χρησιμοποιήσουμε καθόλου την εφαρμογή. Αυτός ο οδηγός προορίζεται τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε σε τηλέφωνο ή tablet Android, iPhone ή iPad. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

Δείτε επίσης: Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας επαφών Android στο Gmail

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Gmail

Απλώς ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα και θα αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Gmail σε λίγα δευτερόλεπτα:

  • Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο
  • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης στο τηλέφωνό σας
  • Πληκτρολογήστε την ακόλουθη διεύθυνση: google.com/settings/passwordchange

www.technobezz.com

  • Θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google, οπότε προσθέστε το όνομα χρήστη και τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασής σας
  • Στη συνέχεια, θα δείτε την οθόνη "Κωδικός πρόσβασης" και δύο πεδία.

www.technobezz.com

  • Στο πρώτο εισάγετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης και στο δεύτερο επιβεβαιώστε τον νέο κωδικό πρόσβασης.
  • Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή κωδικού πρόσβασης στο κάτω μέρος της οθόνης

Αυτό είναι. Τώρα ξέρετε πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Gmail. Όταν τελειώσετε με τη διαδικασία, θα λάβετε μια ειδοποίηση στη συσκευή σας για να εισαγάγετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Gmail.

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτή η μέθοδος είναι πραγματικά απλή, ειδικά σε σύγκριση με ορισμένες άλλες επιλογές και απαιτεί μόνο λίγα κλικ. Απλώς χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα περιήγησης και ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί μαζί σας. Εάν βρεθείτε ποτέ σε μια κατάσταση που πρέπει να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του Gmail, χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο και όχι τον υπολογιστή, θυμηθείτε αυτόν τον οδηγό και θα το κάνετε με ευκολία.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να διαγράψετε το ιστορικό περιήγησης σε συσκευή Android

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found