Ενημερώσεις λογισμικού T-Mobile για Samsung Galaxy S10 Series, Galaxy Note 9 και S7 που κυκλοφορούν

Αρκετά μοντέλα smartphone από τη Samsung λαμβάνουν ενημερώσεις λογισμικού από την T-Mobile. Αυτά περιλαμβάνουν τα τρία τηλέφωνα της σειράς S10, τα Samsung Galaxy S10, S10 + και S10e. Το Samsung Galaxy Note 9 λαμβάνει την τελευταία ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Οκτωβρίου από το Android και τα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge περιλαμβάνονται επίσης σε αυτήν την παρτίδα για ενημερώσεις που αποστέλλονται από το OTA από την T-Mobile.

Σημαντικές βελτιώσεις κάμερας για Samsung Galaxy S10, S10 + και S10e

Είναι ένα πολύ μεγάλο changelog από τη Samsung για τις ενημερώσεις που αποστέλλονται στις ναυαρχίδες της σειράς S10. Οι βασικές νέες δυνατότητες σχετίζονται με τη λειτουργία της κάμερας, η οποία λαμβάνει ζωντανή εστίαση, βίντεο ζωντανής εστίασης, AR Doodle, νυχτερινή και εξαιρετικά σταθερή λειτουργία. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που προστέθηκε είναι η σύνδεση με τα Windows. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορη πρόσβαση στις φωτογραφίες σας και σε άλλα αρχεία στον υπολογιστή σας μέσω του smartphone σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία κατοπτρισμού οθόνης σε αυτό. Προστέθηκε επίσης μια δυναμική οθόνη κλειδώματος.

Εκτός από όλα αυτά, την τελευταία 1η Οκτωβρίου 2019, η ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας περιλαμβάνεται επίσης σε αυτήν την ενημέρωση λογισμικού από την T-Mobile. Με όλες αυτές τις ενημερώσεις, αυτό είναι ένα αρκετά μεγάλο αρχείο μεγέθους περίπου 718MB. Βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας είναι συνδεδεμένο σε Wi-Fi και ότι είναι επαρκώς φορτισμένο για ισχύ μπαταρίας.

Έκδοση λογισμικού: G973USQU2BSIO (Samsung Galaxy S10)

Έκδοση λογισμικού: G975USQU2BSIO (Samsung Galaxy S10 +)

Έκδοση λογισμικού: G970USQU2BSIO (Samsung Galaxy S10e)

Samsung Galaxy Note 9

Η ενημέρωση για το Samsung Galaxy Note 9 περιέχει μόνο την πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας από το Android με ημερομηνία 1 Οκτωβρίου. Το μέγεθος του αρχείου είναι περίπου 167MB. Οι βασικές οδηγίες για αυτόματη λήψη και εγκατάσταση της ενημέρωσης είναι οι ίδιες. σύνδεση με Wi-Fi και ισχύ μπαταρίας 50% ή μεγαλύτερη.

Έκδοση λογισμικού: N960USQSCSI3

Samsung Galaxy S7 και S7 Edge

Αυτές οι δύο συσκευές Samsung ενημερώνονται επίσης με την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android με ημερομηνία 1 Οκτωβρίου 2019. Το μέγεθος του αρχείου εδώ είναι 110,5MB.

Έκδοση λογισμικού: G930TUVSACSI1 (Samsung Galaxy S7)

Έκδοση λογισμικού G935TUVSACSI1 (Samsung Galaxy S7 Edge)

Αυτές οι ενημερώσεις βρίσκονται ήδη στο δρόμο τους και εάν είστε κάτοχος και χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε από αυτές τις συσκευές από την T-Mobile, θα πρέπει είτε να έχετε ήδη λάβει το αρχείο είτε να το λάβετε οποιαδήποτε στιγμή τώρα. Μπορείτε πάντα να τα κατεβάσετε με μη αυτόματο τρόπο εάν δεν το έχετε λάβει ακόμη.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found