5 τρόποι για να διορθώσετε την εφαρμογή Amazon που δεν ανταποκρίνεται στο iPhone

Μία από τις διαθέσιμες εφαρμογές στο iPhone, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως από πολλούς ανθρώπους είναι η εφαρμογή Amazon. Χάρη σε αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα προϊόντα στο κατάστημα όποτε θέλετε, να διαβάσετε σχόλια από άτομα που έχουν ήδη αγοράσει ένα συγκεκριμένο προϊόν και να αγοράσετε τα πράγματα που σας αρέσουν. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την εφαρμογή που έχει παγώσει, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες λύσεις. Παρέχουμε 5 τρόπους για να διορθώσουμε την εφαρμογή Amazon που δεν ανταποκρίνεται στο iPhone και είμαστε σίγουροι ότι θα λειτουργήσει.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι επίλυσης προβλημάτων Siri στο IPhone 6

5 τρόποι για να διορθώσετε την εφαρμογή Amazon που δεν ανταποκρίνεται στο iPhone

Πηγή: hdimagegallery.net

Λύση No.1: Αναγκαστική εφαρμογή να κλείσει

Δοκιμάστε αυτό πρώτα: πατήστε το κουμπί αρχικής οθόνης δύο φορές. Θα ανοίξει η λίστα των πρόσφατα χρησιμοποιημένων εφαρμογών. Βρείτε την εφαρμογή Amazon και σύρετε προς τα πάνω για να την κλείσετε. Μεταβείτε στην Αρχική οθόνη, βρείτε το εικονίδιο του Amazon και πατήστε σε αυτό. Ας ελπίσουμε ότι θα λειτουργήσει μια χαρά.

Λύση No.2: Ελέγξτε για ενημέρωση

Εάν η εφαρμογή Amazon δεν είναι ενημερωμένη, αυτός μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο έχετε το πρόβλημα με αυτήν. Μεταβείτε στο App Store και δείτε αν μπορείτε να το ενημερώσετε.

Λύση No.3: Επανεκκινήστε το iPhone σας

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης και σύρετε το ρυθμιστικό για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή σας. Και πάλι, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης για να γυρίσετε ξανά το iPhone σας.

Λύση No.4: Διαγράψτε το Amazon και εγκαταστήστε το ξανά

Για να το κάνετε αυτό, βρείτε την εφαρμογή Amazon στην Αρχική οθόνη, τοποθετήστε το δάχτυλό σας πάνω της και κρατήστε πατημένο. Θα δείτε ένα X - κάντε κλικ πάνω του. Η εφαρμογή θα διαγραφεί. Μεταβείτε στο App Store, βρείτε το Amazon, κατεβάστε και εγκαταστήστε το στη συσκευή σας.

Λύση 5: Διαγράψτε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις

Εάν οι προηγούμενες ιδέες δεν λειτουργούσαν για εσάς, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις. Πατήστε Γενικά, Επαναφορά και επιλέξτε Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων. Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την ενέργεια και, για να το κάνετε, κάντε κλικ στο OK. Όταν ολοκληρωθεί η εργασία, ρυθμίστε το iPhone σας ως νέα συσκευή.

Είμαστε 100% ότι ένας από αυτούς τους 5 τρόπους για να διορθώσετε την εφαρμογή Amazon που δεν ανταποκρίνεται στο iPhone έλυσε το πρόβλημα και ότι σας αρέσει να περιηγείστε και να αγοράζετε προϊόντα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found