Πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης στο Google Pixel 2

Δεδομένου ότι τα smartphone μας προσφέρουν τη δυνατότητα λήψης στιγμιότυπων οθόνης, οι χρήστες αξιοποιούν στο έπακρο αυτήν τη δυνατότητα. Αντί να κατεβάζουν την εικόνα ή μια συγκεκριμένη σελίδα, απλώς λαμβάνουν ένα στιγμιότυπο οθόνης και αποθηκεύουν τα δεδομένα τους. Η διαδικασία είναι πολύ ταχύτερη και ευκολότερη σε σύγκριση με τη λήψη που είναι χρονοβόρα. Δείτε πώς μπορείτε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης στο Google Pixel 2.

Δείτε επίσης: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων Wi-Fi Google Pixel 2 XL

Πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης στο Google Pixel 2

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης στο Google Pixel 2

  • Όταν βρίσκεστε στην οθόνη ή στη σελίδα της οποίας θέλετε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί Μείωσης έντασης και λειτουργίας για μερικά δευτερόλεπτα.
  • Η οθόνη Pixel 2 θα τρεμοπαίζει / αναβοσβήνει και θα εμφανίζει το στιγμιότυπο οθόνης που μόλις τραβήξατε.
  • Μπορείτε να ελέγξετε το στιγμιότυπο οθόνης από τη σκιά ειδοποιήσεων.
  • Κάντε κλικ στην ειδοποίηση για πλήρη προβολή του στιγμιότυπου οθόνης που έχετε τραβήξει και μοιραστείτε το απευθείας στα κοινωνικά μέσα, στείλτε το μέσω email, Viber, WhatsApp κ.λπ. Ή, αποθηκεύστε το μόνοι σας. Έχετε επίσης την επιλογή Διαγραφή εάν αλλάξετε γνώμη και θέλετε να την απορρίψετε.
  • Το στιγμιότυπο οθόνης αποθηκεύεται επίσης στη Συλλογή για μελλοντική χρήση, ώστε να μπορείτε να το μοιραστείτε στα κοινωνικά μέσα ή με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Δείτε επίσης: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων υπερθέρμανσης του Google Pixel 2

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found