5 τρόποι για να διορθώσετε την πράσινη οθόνη του iPhone 5

Για τους χρήστες iPhone, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να βλέπουν το τηλέφωνό τους να μην ανταποκρίνεται, να είναι κατεψυγμένο και να εμφανίζεται σε ένα παράξενο χρώμα. Ένα από τα ζητήματα είναι η πράσινη οθόνη. Ευτυχώς, πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι αυτό το πρόβλημα δεν είναι τόσο περίπλοκο όσο η λευκή οθόνη θανάτου στο iPhone, για παράδειγμα. Εάν έχετε αυτό το ζήτημα, ακολουθήστε τις παρακάτω λύσεις, 5 τρόπους για να διορθώσετε την πράσινη οθόνη του iPhone 5 και ελπίζουμε ότι θα το λύσετε. Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να έχετε υπομονή με μερικές λύσεις. Ωστόσο, εάν δεν το διορθώσετε, φροντίστε να επικοινωνήσετε με την Apple το συντομότερο δυνατό και να δείτε πώς μπορούν να σας βοηθήσουν.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι επίλυσης του μπλε οθόνης του iPhone 5s του θανάτου και του προβλήματος επανεκκίνησης

5 τρόποι για να διορθώσετε την πράσινη οθόνη του iPhone 5

Πηγή: pcworld.hu

Λύση No.1: Επανεκκινήστε τη συσκευή σας

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης και όταν εμφανιστεί το ρυθμιστικό, σύρετε το για να απενεργοποιήσετε το iPhone 5. Περιμένετε ένα λεπτό και επαναλάβετε το ίδιο για να το ενεργοποιήσετε - πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης. Αυτή η λύση είναι ο απλούστερος και των 5 τρόπων για να διορθώσετε την πράσινη οθόνη του iPhone 5 και μερικές φορές διορθώνει το πρόβλημα.

www.iphonehacks.com

Εάν η συσκευή σας δεν ανταποκρίθηκε καθόλου όταν εμφανίστηκε η πράσινη οθόνη και δεν μπορείτε να την επανεκκινήσετε με τη μέθοδο που εμφανίζεται παραπάνω, θα πρέπει να δοκιμάσετε να κάνετε επανεκκίνηση. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης και το κουμπί Home ταυτόχρονα μέχρι να δείτε το λογότυπο της Apple στην οθόνη.

support.apple.com

Λύση No.2: Συνδέστε το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή σας

Για αυτήν τη λύση, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συνδέσετε το τηλέφωνο και να μην προσπαθήσετε να επαναφέρετε ή κάτι τέτοιο. Απλώς συνδέστε το καλώδιο στον υπολογιστή σας. Θα πρέπει να περιμένετε πέντε ή δέκα λεπτά, μερικές φορές ακόμη περισσότερο, αλλά μετά από λίγο, θα εμφανιστεί το λογότυπο της Apple.

Λύση No.3: Συνδέστε τη συσκευή σας στην πηγή τροφοδοσίας

Χρησιμοποιήστε τον αρχικό φορτιστή και συνδέστε τη συσκευή. Αφήστε την για αρκετά λεπτά.

Λύση No.4: Αφαιρέστε την μπαταρία

Αυτό είναι επίσης κάτι που πρέπει να δοκιμάσετε καθώς αυτή η λύση βοήθησε πολλούς να λύσουν το πρόβλημα. Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας και αφαιρέστε τις βίδες που βρίσκονται στο κάτω μέρος του τηλεφώνου.

www.muchbuy.com

Θα χρειαστείτε τη βεντούζα που θα τοποθετήσετε στην οθόνη και να διαχωρίσετε την οθόνη από τη βάση χρησιμοποιώντας το κατάλληλο εργαλείο. Μόλις το κάνετε αυτό, θα δείτε δύο βίδες, οπότε αφαιρέστε τις επίσης. Στη συνέχεια, αφαιρέστε την μπαταρία, ξεπλύνετε τη βρωμιά και τη σκόνη και βάλτε την ξανά.

www.ifixit.com

Εάν δεν το έχετε κάνει ποτέ πριν ή εάν δεν είστε σίγουροι πώς να το κάνετε, ρωτήστε κάποιον που ξέρει να το κάνει για εσάς ή παραλείψτε αυτό το βήμα.

Λύση 5: Λειτουργία DFU

Εάν οι προηγούμενες λύσεις δεν σας βοήθησαν, πρέπει να δοκιμάσετε τη λειτουργία DFU. Ωστόσο, ακόμη και αυτή η λύση μερικές φορές δεν επιλύει το πρόβλημα, γι 'αυτό μπορείτε να επαναλάβετε αυτό το βήμα αρκετές φορές. Για να το κάνω αυτό:

  • Συνδέστε τη συσκευή σας στον υπολογιστή σας με το καλώδιο USB και ενεργοποιήστε το iTunes
  • Απενεργοποιήστε το iPhone 5 σας
  • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για αρκετά δευτερόλεπτα
  • Συνεχίστε να κρατάτε πατημένο το κουμπί λειτουργίας και ταυτόχρονα πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί αρχικής οθόνης
  • Κάντε το για δέκα δευτερόλεπτα
  • Μετά από δέκα δευτερόλεπτα, σταματήστε να κρατάτε το κουμπί λειτουργίας και κρατήστε πατημένο το κουμπί αρχικής οθόνης
  • Θα δείτε το μήνυμα iTunes ότι το iPhone 5 σας εντοπίζεται.

Η πράσινη οθόνη θα φύγει και η συσκευή σας θα λειτουργεί τέλεια.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found