Πώς να χρησιμοποιήσετε το Galaxy S7 Edge με δύο κάρτες SIM και A microSD ταυτόχρονα

Όπως πολλά τηλέφωνα προηγούμενης γενιάς, το Samsung Galaxy S7 Edge έρχεται με συμβιβασμό, το τηλέφωνο δέχεται διπλή SIM μόνο εάν παραιτηθείτε από την κάρτα microSD. Ωστόσο, υπάρχει μια λύση, ώστε να μπορείτε να έχετε δύο κάρτες SIM και κάρτα μνήμης εγκατεστημένη. Απλώς ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

Πρώτον, θα χρειαστείτε μια κάρτα nano Sim, μια κάρτα micro SD, έναν αναπτήρα, ένα ψαλίδι και μια κόλλα. Το πρώτο βήμα είναι να αποσυναρμολογήσετε εντελώς την κάρτα SIM χρησιμοποιώντας τη φλόγα από τον αναπτήρα, διατηρώντας μόνο τις χρυσές καρφίτσες από την επιφάνεια, που συνδέονται με το μικροτσίπ που βρίσκεται μέσα.

Το υπόλοιπο της SIM πρέπει να είναι ευθυγραμμισμένο και, στη συνέχεια, κολλημένο στο κάτω μέρος της κάρτας microSD, έτσι ώστε οι χρυσές ακίδες να ταιριάζουν τέλεια στο δίσκο SIM του τηλεφώνου.

Εάν η διαδικασία κόλλησης έγινε σωστά, δεν θα πρέπει να υπάρχουν χτυπήματα και θα πρέπει να μπορείτε να τοποθετήσετε το κουτί της κάρτας χωρίς να προκαλέσετε ζημιά στο κινητό σας τηλέφωνο.

Επιπλέον, μπορείτε να διαμορφώσετε τη νέα κάρτα SIM χρησιμοποιώντας την εφαρμογή "Διπλή διαχείριση SIM" ή να αυξήσετε την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου σας χρησιμοποιώντας μια κάρτα microSD.

Ακολουθεί μια αναλυτική περιγραφή με εικόνες:

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found