Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του iPhone X

Το επαναστατικό iPhone X είναι από τις κορυφαίες κυκλοφορίες της χρονιάς. Έχουν περάσει περίπου τρεις μήνες από την κυκλοφορία του τηλεφώνου και η ζήτηση παραμένει η ίδια. Το iPhone X έρχεται με το iOS 11 εκτός συσκευασίας και τροφοδοτείται από τον ηλεκτρονικό επεξεργαστή A11 της Apple. Υπάρχουν πολλές άλλες δυνατότητες που μπορούν να καυχηθούν οι χρήστες, αλλά αξίζει πραγματικά να αγοράσετε; Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του iPhone X, ώστε να μπορείτε εύκολα να αποφασίσετε αν θα το αγοράσετε ή όχι.

Διαβάστε επίσης - Πώς να χρησιμοποιήσετε το Face ID στο iPhone X για να πραγματοποιήσετε αγορές

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του iPhone X

Πλεονεκτήματα του iPhone X

Περιττό να πούμε ότι η ναυαρχίδα της Apple είναι ένα smartphone του μέλλοντος και έχει φορτωθεί με μερικές εξαιρετικές δυνατότητες. Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να αγοράσετε ένα iPhone X.

Αναγνωριστικό προσώπου -

Είναι η πρώτη φορά που η Apple προσθέτει το Face ID στα χαρακτηριστικά ασφαλείας της. Η κάμερα TrueDepth χρησιμοποιείται από τη συσκευή για τον εντοπισμό του προσώπου σας και το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου σας. Απλά πρέπει να κρατάτε το τηλέφωνό σας ψηλά στο πρόσωπό σας και σύρετε προς τα πάνω την οθόνη για ξεκλείδωμα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Face ID για τον έλεγχο ταυτότητας πληρωμών για εφαρμογές και αγορές που πραγματοποιούνται σε καταστήματα φυσικών. Αυτό το βιομετρικό χαρακτηριστικό λειτουργεί και σε ακραίες συνθήκες φωτισμού. Έτσι, αν είναι σκοτεινό ή πολύ φωτεινό έξω, μπορείτε να ξεκλειδώσετε το iPhone X με ευκολία. Το Face ID έχει ένα επιπλέον σημείο για να λειτουργεί καλύτερα από το σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Εάν τα δάχτυλά σας είναι βρεγμένα ή ιδρωμένα, ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν θα λειτουργήσει, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να ανησυχείτε κατά τη χρήση του Face ID.

Διπλή κάμερα -

Η διπλή κάμερα στο iPhone X είναι μια υπέροχη προσθήκη σε αυτή τη ναυαρχίδα. Οι αισθητήρες είναι γρήγοροι και προσφέρουν αληθινά χρώματα. Η υφή είναι εξαιρετική και οι σκιές είναι πιο λεπτομερείς. Παίρνετε επίσης οπτική σταθεροποίηση εικόνας με τον τηλεφακό που προβάλλεται, ώστε να έχετε εικόνες και βίντεο εξαιρετικής ποιότητας ακόμη και σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό. Επιπλέον, τα πορτρέτα φαίνονται πιο φυσικά και οι μεγεθυμένες εικόνες διατηρούν την ίδια γοητεία με τις κανονικές εικόνες.

Οθόνη OLED -

Τα χρώματα της Super Retina Display 5,8 ιντσών είναι αρκετά ρεαλιστικά. Ο πίνακας OLED του iPhone X όχι μόνο προσφέρει ευρύτερες γωνίες θέασης, αλλά έχει και ένα φωτεινό πλαίσιο. Η οθόνη iPhone X OLED υποστηρίζει επίσης περιεχόμενο HDR.

Animoji -

Η λειτουργία Animoji χρησιμοποιεί την κάμερα TrueDept και σας επιτρέπει να αλλάξετε το πρόσωπό σας σε διαφορετικούς χαρακτήρες, όπως αλλοδαπός, μαϊμού, panda, μονόκερος και πολλά άλλα. Ένα Animoji μιμείται όλες τις εκφράσεις σας και μπορείτε επίσης να τις ηχογραφήσετε χρησιμοποιώντας τη φωνή σας και να τις στείλετε μέσω μηνυμάτων. Μπορείτε να στείλετε αυτά τα κλιπ ακόμη και σε έναν χρήστη Android.

Επαυξημένης πραγματικότητας -

Η τεχνολογία του AR μοιάζει κάπως με το VR όπου οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ακουστικά για να βιώσουν έναν νέο ψηφιακό κόσμο. Το iPhone X υποστηρίζει AR και έχει βαθμονομηθεί για AR. Αυτό είναι επίσης χρήσιμο στην επικάλυψη ψηφιακών γραφικών στον πραγματικό κόσμο. Το τσιπ A11 έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την απόδοση των εφαρμογών AP. Το τσιπ προσφέρει 25% καλύτερη απόδοση μέσω των δύο πυρήνων υψηλής απόδοσης και 70% ταχύτερης απόδοσης μέσω των τεσσάρων πυρήνων υψηλής απόδοσης. Οι χρήστες θα μπορούν να δουν ψηφιακές εικόνες επικαλυμμένες στον πραγματικό κόσμο με το iPhone X και την κάμερά τους. Το iPhone X διαθέτει νέα επιταχυνσιόμετρα και γυροσκόπια που βοηθούν στην τοποθέτηση της ψηφιακής εικόνας στον φυσικό κόσμο με πιο ρεαλιστικό τρόπο από ό, τι στο παρελθόν. Εν ολίγοις, το AR δεν είναι μόνο πιο συναρπαστικό στο iPhone X αλλά και πολύ καλύτερο και γρηγορότερο. Είναι ένα από τα πιο όμορφα πλεονεκτήματα του iPhone X.

Λειτουργία πορτρέτου -

Η μπροστινή κάμερα TrueDepth του iPhone X σάς επιτρέπει να αποτυπώνετε το ίδιο όμορφο εφέ bokeh στο φόντο ενώ τραβάτε ένα πορτρέτο όπως όταν το παίρνετε με διπλές πίσω κάμερες. Είτε χρησιμοποιείτε την μπροστινή κάμερα είτε το πίσω μέρος για αυτήν τη λήψη, μπορείτε να εφαρμόσετε εφέ Φωτισμού Πορτραίτου τόσο πριν όσο και αφού κάνετε κλικ σε μια φωτογραφία. Υπάρχουν διάφοροι τύποι επιλογών φωτός που μπορείτε να επιλέξετε, όπως Contour Light, Studio Light, κ.λπ. Αυτή είναι μια εξαιρετική δυνατότητα για χρήση στο iPhone X - οι λάτρεις των selfie θα τον ερωτευτούν αμέσως.

Μειονεκτήματα του iPhone X

Παρόλο που το τηλέφωνο είναι ένα εξαιρετικό ακουστικό που διαθέτει, υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα.

Τιμή -

Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του iPhone X είναι ότι είναι πολύ ακριβό. Με τιμή στα 999 $, είναι ένα από τα πιο ακριβά smartphone του τρέχοντος έτους. Όταν η τιμή του iPhone X αναλύεται σύμφωνα με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, είναι πολύ δαπανηρή υπόθεση.

Το iPhone 8 Plus είναι μια καλύτερη επιλογή -

Το iPhone 8 κοστίζει 200 ​​$ λιγότερο από το iPhone X και διαθέτει τον ίδιο επεξεργαστή A11 Bionic, ασύρματη φόρτιση και ίδιες διπλές κάμερες με το iPhone X. Οι περισσότεροι θα προτιμούσαν να εξοικονομήσουν 200 $ και να πάρουν ένα iPhone 8 Plus αντί για το iPhone X.

Το κουμπί αρχικής σελίδας καταργήθηκε -

Για έναν τυπικό χρήστη iPhone που έχει συνηθίσει να χρησιμοποιεί το κουμπί Home, το iPhone X μπορεί να είναι κάπως προβληματικό. Πρέπει να σύρετε προς τα κάτω αν θέλετε να δείτε το κέντρο ελέγχου και σύρετε προς τα πάνω για να επιστρέψετε στην Αρχική οθόνη. Οι εφαρμογές πρέπει να κλείσουν με διαφορετικό τρόπο και πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική διαδικασία για να απενεργοποιήσετε το iPhone X.

Η γρήγορη φόρτιση δεν έρχεται δωρεάν -

Το επόμενο στη λίστα των μειονεκτημάτων του iPhone X είναι ότι η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης δεν διατίθεται δωρεάν. Παρόλο που η Apple έχει προσθέσει τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης στο iPhone X, πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για να κάνετε πραγματικά χρήση αυτής της δυνατότητας. Πρέπει να ξοδέψετε επιπλέον $ 49 και να αγοράσετε τον προσαρμογέα USB - C Power και 25 $ για καλώδιο USB-C Lightening. Αυτό κάνει περίπου 75 $ επιπλέον μόνο για τη χρήση της δυνατότητας γρήγορης φόρτισης. Αναρωτιόμαστε γιατί η Apple πρόσθεσε τη δυνατότητα στο iPhone X εάν δεν ήταν πραγματικά πρόθυμη να την προσφέρει χωρίς επιπλέον κόστος, ενώ οι ανταγωνιστές της προσφέρουν την υπηρεσία δωρεάν.

Αυτή είναι η λίστα των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων του iPhone X. Χρησιμοποιήστε τις παραπάνω λεπτομέρειες για να αποφασίσετε εάν θα αγοράσετε ή όχι ένα iPhone X.

Διαβάστε επίσης - Πώς να εγκαταστήσετε, να ενημερώσετε και να διαγράψετε εφαρμογές στο iPhone X

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found