Κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές για iPhone 8 και iPhone 8 Plus

Αγοράσατε πρόσφατα την τελευταία ναυαρχίδα από την Apple, το iPhone 8 ή το iPhone 8 Plus; Εάν ναι, τότε αυτό είναι σίγουρα μια καλή είδηση ​​- πρώτα, ρυθμίστε εντελώς το τηλέφωνο και μετά ξεκινήστε την εγκατάσταση των πιο χρήσιμων και καλύτερων εφαρμογών για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη συσκευή σας. Έχουμε δημιουργήσει μια λίστα με τις κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές για iPhone 8 και iPhone 8 Plus. Διαβάστε.

Δείτε επίσης: Κορυφαίες καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για Mac OS X

10 κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές για iPhone 8 και iPhone 8 Plus

Είναι σίγουρο ότι όλοι εγκαθιστούμε πρώτα το Facebook, το Facebook Messenger και το Whatsapp για να μείνουμε σε επαφή με τους κοντινούς και αγαπητούς μας. Λοιπόν, ξεκινήστε πρώτα με αυτό και μετά ακολουθήστε τη λίστα εδώ.

Netflix

Αυτή η εφαρμογή ψυχαγωγίας πρέπει να υπάρχει στο iPhone 8. Το Netflix σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Έτσι, όπου κι αν βρίσκεστε, στο εστιατόριο, στο πάρκο ή στο γραφείο, αυτή η εφαρμογή μπορεί να είναι ο πραγματικός σας σύντροφος όλη την ώρα. Επίσης, αποθηκεύει τις πληροφορίες του λογαριασμού σας, το ιστορικό προβολής κ.λπ. σε ολόκληρη τη συσκευή, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να παρακολουθείτε τηλεοπτικές εκπομπές ή ταινίες από τις οποίες σταματήσατε.

Λήψη Netflix

Μέντα

Μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή χρηματοδότησης για να σας σώσει σε περίπτωση που έχετε εξαντλήσει τον προϋπολογισμό μέχρι το τέλος κάθε μήνα. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα σχέδιο προϋπολογισμού, να υπενθυμίσετε τις πληρωμές λογαριασμών και να παρακολουθείτε τις συνήθειες των δαπανών σας. Εάν χρειάζεστε μερικές συμβουλές σχετικά με τη μηνιαία εκκρεμότητα ή την εξοικονόμηση, αυτή η εφαρμογή είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει. Επίσης, υπάρχει η επιλογή να εισαγάγετε όλα τα στοιχεία λογαριασμού της τράπεζάς σας μαζί με τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας και θα δημιουργήσει έναν εξατομικευμένο προϋπολογισμό για εσάς.

Λήψη νομισματοκοπείου

Gboard

Αυτή είναι μια τέλεια εφαρμογή για iPhone 8 και iPhone 8 Plus, σε περίπτωση που δεν είστε ευχαριστημένοι με το πληκτρολόγιο της συσκευής. Το Gboard είναι μια ιδανική επιλογή που μπορεί να διευκολύνει την πληκτρολόγηση. Είναι ένα πληκτρολόγιο πλούσιο σε λειτουργίες με πληκτρολόγηση χειρονομίας, πολλά GIF, emoji κ.λπ. Επίσης, υπάρχει μια γραμμή αναζήτησης Google ακριβώς στο πληκτρολόγιο, ώστε να μπορείτε να απαντήσετε σε τυχόν ερωτήματα και να την επικολλήσετε απευθείας στη συνομιλία. Έτσι, για να κάνετε τη συνομιλία σας πιο ενδιαφέρουσα, το Gboard είναι μια εφαρμογή που πρέπει να έχετε στο iPhone 8.

Λήψη του Gboard

Bitmoji

Εάν συνεχίζετε να συνομιλείτε όλη την ημέρα και ψάχνετε emoji για να κάνετε τα πράγματα πιο διασκεδαστικά, το Bitmoji είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Περιλαμβάνει πολλά αυτοκόλλητα από όπου μπορείτε να επιλέξετε οτιδήποτε για να το στείλετε στα iMessages. Εκτός από αυτά, σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τα μαλλιά, το χρώμα των ματιών, τα αξεσουάρ, τα ρούχα κ.λπ. του καρτούν για να το κάνετε να φαίνεται. Το καλύτερο μέρος είναι ότι αυτή η εφαρμογή μπορεί να συνδεθεί με το Snapchat έτσι ώστε τα emoji και τα αυτοκόλλητα να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο Snapchat.

Λήψη Bitmoji

Σήμα

Σας αρέσει να είστε ασφαλείς όλη την ώρα; Εάν ναι, τότε αυτή η εφαρμογή είναι για εσάς. Το σήμα υποστηρίζει μηνύματα κειμένου, φωνητικές κλήσεις, ομαδικά μηνύματα κ.λπ. και διασφαλίζει ότι όλες οι συζητήσεις σας είναι κρυπτογραφημένες και ασφαλείς. Μπορείτε επίσης να στείλετε συνημμένα πολυμέσα μέσω αυτού. Με μια λέξη, αυτή είναι μια καλή αντικατάσταση για Whatsapp, Snapchat ή παρόμοιες εφαρμογές. Θα το βρείτε στο iTunes που συνιστάται ιδιαίτερα από όλους τους ενδιαφερόμενους για την ασφάλεια.

Λήψη σήματος

Φωτογραφίες Google

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud, αυτή η εφαρμογή Google Photos είναι μια απαραίτητη εφαρμογή για τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus. Μπορεί να ανεβάσει αμέτρητες φωτογραφίες για εσάς, ενώ θα μπορείτε επίσης να αναζητάτε φωτογραφίες και να τις μοιράζεστε με τα μέλη της οικογένειάς σας μέσω του Google Smart. Επομένως, είναι πάντα καλό να διατηρείτε αυτήν την εφαρμογή στη συσκευή σας για να απολαμβάνετε τη φωτογραφία.

Λήψη φωτογραφιών Google

MyFitnessPal

Μία από τις καλύτερες εφαρμογές iPhone 8 που μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε σε φόρμα. Πρόκειται για μια εφαρμογή παρακολούθησης φυσικής κατάστασης που έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθεί τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Για παράδειγμα, συγχρονίζει τις πληροφορίες κλίμακας, κρατά ένα αρχείο της πρόσληψης θερμίδων, παρακολουθεί την αύξηση βάρους και χάνει κ.λπ. Το καλύτερο μέρος αυτής της εφαρμογής είναι ότι σας επιτρέπει να συνδεθείτε με άλλους φίλους που μπορούν να σας ενθαρρύνουν κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων γυμναστικής σας .

Κατεβάστε το MyFitnesspal

Σπάνε

Ένας επεξεργαστής φωτογραφιών είναι απαραίτητος σε κάθε τηλέφωνο, καθώς αυτή είναι η εποχή του Διαδικτύου και όλοι συνεχίζουμε να μοιράζουμε ενδιαφέρουσες εικόνες κάθε τόσο. Το Snapseed είναι ένας πολύ χρήσιμος επεξεργαστής φωτογραφιών που έχει μια ενδιαφέρουσα διεπαφή βασισμένη σε χειρονομίες. Διατίθεται με αμέτρητα φίλτρα για να βελτιώσει τις καταγεγραμμένες εικόνες. Ο χειρισμός των εικόνων είναι χωρίς προβλήματα. Για παράδειγμα, απλά πρέπει να σύρετε τις εικόνες οριζόντια και η έντασή τους θα αλλάξει. Ομοίως, εάν θέλετε να αλλάξετε τις λειτουργίες, απλώς σύρετε κάθετα και αυτό είναι.

Λήψη Snapseed

Καιρός καρότου

Ενώ το κατάστημα εφαρμογών είναι γεμάτο με τόσες πολλές καιρικές εφαρμογές, αυτή η εφαρμογή καιρού Carrot είναι εξαιρετική για να την αναζητήσετε που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τα πάντα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Θα γνωρίσετε όλες τις καιρικές συνθήκες της πόλης σας και οποιαδήποτε άλλη περιοχή θέλετε. Το Weather Underground στην εφαρμογή Carrot Weather ενσωματώνεται στους τοπικούς μετεωρολογικούς σταθμούς και έτσι σας βοηθά να γνωρίζετε τις τοπικές πληροφορίες για τον καιρό.

Κατεβάστε το Carrot Weather

Ροή εργασίας

Αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή αυτοματισμού για το iPhone που έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη δουλειά σας πιο γρήγορη και χωρίς προβλήματα. Ωστόσο, πρέπει να το διαμορφώσετε πρώτα. Για παράδειγμα, εάν ρυθμίσετε τη ροή εργασίας, μπορεί να επισυνάψει δύο εικόνες, να αλλάξει το μέγεθός τους και τελικά να αποθηκεύσει σε ένα συγκεκριμένο άλμπουμ. Έτσι, αυτοματοποιεί μια σειρά ενεργειών με ένα μόνο πάτημα. Αυτή η εφαρμογή είναι πραγματικά χρήσιμη που τελικά απέκτησε η Apple. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο App Store.

Λήψη ροής εργασίας

Έτσι, αυτές είναι οι 10 κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές για iPhone 8 και iPhone 8 Plus. Αποκτήστε τα στο νέο σας iPhone και αξιοποιήστε στο έπακρο τη συσκευή Υπάρχουν πολλές άλλες διαθέσιμες εφαρμογές στο app store που μπορείτε να έχετε για να ολοκληρώσετε ομαλά τις εργασίες σας. Οι περισσότερες από τις εφαρμογές που αναφέρονται εδώ είναι δωρεάν, οπότε πάρτε τις στη συσκευή σας χωρίς να σκεφτείτε δύο φορές.

Δείτε επίσης: Κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές Chromebook

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found