Πώς να διορθώσετε την αποστράγγιση της μπαταρίας και την υπερθέρμανση στο BlackBerry Priv

Το BlackBerry Priv διαθέτει μπαταρία 3.410 mAh, ώστε οι ιδιοκτήτες να μπορούν να απολαύσουν τη χρήση της συσκευής τους χωρίς να χρειάζεται να τη φορτίζουν κάθε λίγες ώρες. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες ανέφεραν το πρόβλημα εξάντλησης της μπαταρίας, το οποίο είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα για τα smartphone και ανέφεραν επίσης πρόβλημα υπερθέρμανσης. Εάν σας ενοχλούν τα ίδια προβλήματα, διαβάστε τον παρακάτω οδηγό: πώς να διορθώσετε την αποστράγγιση της μπαταρίας και την υπερθέρμανση στο BlackBerry Priv. Ελπίζουμε ότι οι αναφερόμενες λύσεις θα είναι χρήσιμες και ότι θα απαλλαγείτε από τα δύο ενοχλητικά προβλήματα.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων Bluetooth στο BlackBerry Priv

Πώς να διορθώσετε την αποστράγγιση και την υπερθέρμανση της μπαταρίας στο BlackBerry Priv

thenextweb.com

Λύση No.1: Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας κατά τη φόρτιση

Ένα από τα βασικά όταν πρόκειται για smartphone, συμπεριλαμβανομένου του BlackBerry Priv είναι να αποφεύγετε τη χρήση της συσκευής σας κατά τη φόρτιση, επειδή θα παρατηρήσετε ότι ζεσταίνεται. Επιπλέον, θα χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο για να φορτιστεί πλήρως.

Λύση No.2: Επανεκκινήστε το BlackBerry Priv

Εάν δεν έχετε επανεκκινήσει τη συσκευή σας για λίγο, θα ήταν καλή ιδέα να τη δοκιμάσετε. Θα βοηθήσει τη συσκευή σας να κρυώσει και θα σκοτώσει τις εφαρμογές και τις διαδικασίες που εκτελούνται στο παρασκήνιο και γνωρίζετε ότι οι εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο παίζουν τεράστιο ρόλο όσον αφορά την μπαταρία.

Λύση No.3: Μειώστε το επίπεδο φωτεινότητας

Η οθόνη είναι μια από τις μεγαλύτερες συσκευές κατανάλωσης μπαταριών και αυτό είναι το γεγονός. Το πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να μειώσετε το επίπεδο φωτεινότητας. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Οθόνη.

Λύση No.4: Πρόβλημα με μια συγκεκριμένη εφαρμογή

Εάν παρατηρήσατε ότι η συσκευή σας ζεσταίνεται όταν χρησιμοποιείτε μια συγκεκριμένη εφαρμογή, η οποία θα έχει αντίκτυπο και στην μπαταρία, καθαρίστε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, πατήστε Εφαρμογές και πατήστε Όλα. Βρείτε την εφαρμογή, κάντε κλικ σε αυτήν και πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης. Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή είναι ενημερωμένη. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε ξανά την εφαρμογή και αν παρατηρήσετε την υπερθέρμανση, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Όλα, πατήστε στην εφαρμογή και κάντε κλικ στο "Force close". Εάν είναι δυνατόν, βρείτε μια άλλη παρόμοια εφαρμογή στο Play Store και καταργήστε την εγκατάσταση που προκαλεί το πρόβλημα.

Λύση 5: Απενεργοποιήστε τα δεδομένα Wi-Fi, Bluetooth, GPS και κινητής τηλεφωνίας όταν δεν τα χρησιμοποιείτε

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βελτιώσετε σημαντικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ας το παραδεχτούμε, δεν χρειάζεστε ενεργοποιημένο GPS, Bluetooth και άλλες υπηρεσίες όλη την ημέρα και η ενεργοποίηση / απενεργοποίησή τους είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε με μερικές βρύσες. Επομένως, απενεργοποιήστε αυτές τις υπηρεσίες όταν δεν τις χρησιμοποιείτε και ενεργοποιήστε τις όταν τις χρειάζεστε.

Λύση No.6: Βεβαιωθείτε ότι οι εφαρμογές είναι ενημερωμένες

Όλες οι εφαρμογές θα πρέπει να είναι ενημερωμένες και για να βεβαιωθείτε ότι συμβαίνει αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή Play Store, πατήστε σε τρεις οριζόντιες γραμμές και όταν ανοίξει το μενού, κάντε κλικ στο "Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια μου" και μετά πατήστε Ενημέρωση όλων.

Λύση No.7: Ενημέρωση λογισμικού

Όσον αφορά τα smartphone, οι ενημερώσεις λογισμικού είναι πολύ σημαντικές, επειδή εισάγονται νέες δυνατότητες, αλλά επίσης, τα σφάλματα θα διορθωθούν και η συσκευή θα βρίσκεται στην κορυφή του παιχνιδιού της. Για παράδειγμα, η πρώτη ενημέρωση για το Blackberry Priv έφερε βελτιώσεις στην κάμερα. Για να ελέγξετε μη αυτόματα τις ενημερώσεις λογισμικού:

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
  • Κάντε κλικ στο Σχετικά
  • Πατήστε Ενημερώσεις συστήματος
  • Ελεγχος για ενημερώσεις
  • Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, ακολουθήστε μερικά απλά βήματα στην οθόνη.

Λύση No.8: Ασφαλής λειτουργία

Συχνά, μια εφαρμογή τρίτου μέρους είναι υπεύθυνη για υπερθέρμανση και εξάντληση της μπαταρίας και για να βεβαιωθείτε ότι συμβαίνει αυτό θα πρέπει να εκκινήσετε τη συσκευή σας σε ασφαλή λειτουργία. Εκεί, όλες οι εφαρμογές τρίτων θα απενεργοποιηθούν και εάν η συσκευή σας λειτουργεί καλά, αυτό σημαίνει ότι μία από τις εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει είναι υπεύθυνη για το πρόβλημα. Στη συνέχεια, μπορείτε είτε να διαγράψετε εφαρμογές τρίτων μία προς μία είτε να κάνετε επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Ακολουθεί ο πλήρης οδηγός: Πώς να κάνετε Booth BlackBerry Priv σε ασφαλή λειτουργία

Λύση No.9: Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων

Οι προσωπικές σας ρυθμίσεις, οι εφαρμογές τρίτων, τα αρχεία που έχετε αποθηκεύσει στη συσκευή σας θα διαγραφούν, επομένως πρώτα δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
  • Κάντε κλικ στο Backup & Reset
  • Πατήστε Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων
  • Θα εμφανιστεί το προειδοποιητικό μήνυμα
  • Πατήστε Επαναφορά τηλεφώνου.

Λύση No.10: Χρησιμοποιήστε εξοικονόμηση μπαταρίας

Σχεδόν όλα τα smartphone διαθέτουν την επιλογή εξοικονόμησης μπαταρίας και όταν δεν μπορείτε να φορτίσετε τη συσκευή σας και χρειάζεστε την μπαταρία να διαρκέσει λίγο περισσότερο, ενεργοποιήστε αυτήν την επιλογή. Ορισμένες δυνατότητες και υπηρεσίες θα απενεργοποιηθούν, αλλά η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα παραταθεί. Σύρετε προς τα κάτω από την κορυφή της οθόνης Priv και πατήστε "Εξοικονόμηση μπαταρίας".

Πηγή εικόνας: www.watagadget.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων BlackBerry Priv Wi-Fi

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found