Τρόπος επίλυσης προβλημάτων LG G4 Bluetooth

Παρόλο που οι περισσότεροι άνθρωποι που αγόρασαν LG G4 είναι πολύ ικανοποιημένοι με αυτό, άλλοι αντιμετώπισαν ορισμένα προβλήματα. Το καλό είναι ότι τα περισσότερα από τα σφάλματα που εμφανίζονται στο LG G4 είναι εύκολο να διορθωθούν. Πολλοί χρήστες παραπονούνται για προβλήματα Bluetooth και αυτό θα συζητήσουμε εδώ. Συνεχίστε να διαβάζετε και δείτε τον οδηγό σχετικά με τον τρόπο επίλυσης προβλημάτων LG G4 Bluetooth.

Πριν συνεχίσουμε, βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας είναι απενεργοποιημένη. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Μπαταρία> Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.

Δείτε επίσης: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων LG G4 Wi-Fi

Τρόπος επίλυσης προβλημάτων LG G4 Bluetooth

msmobile.vn

Λύση No.1: Εναλλαγή Bluetooth

Ανεξάρτητα από το πόσο τρελό νομίζετε ότι ακούγεται, μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να απενεργοποιήσετε το Bluetooth, να περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και να το ενεργοποιήσετε ξανά. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνετε.

Λύση No.2: Διαγραφή παλαιών προφίλ

Ένας από τους λόγους για τους οποίους ενδέχεται να προκύψουν ζητήματα Bluetooth είναι το γεγονός ότι ο χρήστης έφτασε το όριο προφίλ Bluetooth. Σε αυτήν την περίπτωση, απλώς διαγράψτε παλιά και αχρησιμοποίητα προφίλ.

Λύση No.3: Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης Bluetooth

Συνιστάται η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης Bluetooth κάθε τόσο, ειδικά όταν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε είδος προβλημάτων. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις Bluetooth και εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη.

Λύση No.4: Επανεκκινήστε το LG G4

Όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το smartphone σας, ανεξάρτητα από το πόσο περίπλοκο είναι το πρόβλημα, μια απλή επανεκκίνηση μπορεί να το λύσει. Δοκίμασέ το.

Λύση 5: Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Εάν οι προηγούμενες λύσεις δεν επιλύσουν το πρόβλημα, μπορείτε να δοκιμάσετε επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων, αλλά πρώτα φροντίστε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Προσωπικά> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά και επιλέξτε τα πλαίσια δίπλα στο στοιχείο Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων μου και αυτόματη επαναφορά. Όταν τελειώσετε με αυτό, κάντε κλικ στο Factory Data Reset και όταν το κάνετε αυτό βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Διαγραφή κάρτας SD είναι απενεργοποιημένη. Τώρα πατήστε Επαναφορά τηλεφώνου> Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Διαγραφή όλων> ΟΚ.

Πηγή εικόνας: digitaltrends.com

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found