Συνηθισμένα προβλήματα LG G6 και πώς να τα διορθώσετε

Το LG G6 είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα smartphone στην αγορά που είναι γεμάτο με εξαιρετικό σχεδιασμό, συμπαγές σώμα, εξαιρετική κάμερα διπλού φακού και μεγάλη οθόνη. Επίσης, αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με την πιο πρόσφατη έκδοση Android, η οποία θα σας επιτρέψει να απολαύσετε όλες τις πιο πρόσφατες λειτουργίες Android στο κορυφαίο LG G6. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να γίνει για άψογη απόδοση, οπότε το LG G6 δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό. Οι χρήστες έχουν ήδη αρχίσει να διαμαρτύρονται για ορισμένα ζητήματα που αντιμετωπίζουν με το ολοκαίνουργιο LG G6 τους.

Μερικά κοινά προβλήματα LG G6 και οι διορθώσεις τους εξηγούνται εδώ. Λοιπόν, διαβάστε και ετοιμαστείτε να επιλύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα μόνοι σας.

Δείτε επίσης: Κορυφαίες καλύτερες δυνατότητες του LG G6

Συνηθισμένα προβλήματα LG G6 και τρόποι επίλυσής τους

Πρόβλημα 1: Πρόβλημα διάρκειας ζωής μπαταρίας

Αυτό είναι ίσως το πιο συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάθε smartphone και θα έχετε την τάση να αντιμετωπίζετε ακόμη περισσότερο το πρόβλημα της διάρκειας ζωής της μπαταρίας ενώ το τηλέφωνο είναι καινούργιο. Ο λόγος είναι ότι οι χρήστες συνεχίζουν να εξερευνούν τη συσκευή τους τις πρώτες ημέρες μαζί με τη λήψη διαφόρων εφαρμογών, παιχνιδιών, ενώ προσπαθούν επίσης να τα απολαύσουν, κάτι που γενικά περιορίζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Τέλος πάντων, η κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο LG G6 μπορεί να επιλυθεί με τους ακόλουθους τρόπους.

Λύσεις:

 • Η πρώτη πρόταση είναι να πάμε για επανεκκίνηση, καθώς αυτή η λύση λειτουργεί ως θαύμα σε πολλές περιπτώσεις και επιλύει το ζήτημα αμέσως. Σε περίπτωση που δεν έχετε επανεκκινήσει τη συσκευή για πολύ καιρό, μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα. Λοιπόν, επανεκκινήστε πρώτα το LG G6 και, στη συνέχεια, δοκιμάστε άλλες μεθόδους λύσης σε περίπτωση που δεν μπορούσε να λύσει το πρόβλημα της διάρκειας ζωής της μπαταρίας για εσάς.
 • Η επόμενη ιδέα είναι να εκτελέσετε μια ενημέρωση λογισμικού καθώς η τελευταία έκδοση διορθώνει διάφορα σφάλματα του προκατόχου της. Για να πραγματοποιήσετε μια ενημέρωση λογισμικού, κατευθυνθείτε προς τις ρυθμίσεις> Σχετικά με το τηλέφωνο> Ενημέρωση λογισμικού> Ενημερώστε τώρα και θα ενημερώσει τη συσκευή σας. Τώρα, ελέγξτε εάν το πρόβλημα της κακής μπαταρίας έχει επιλυθεί ή όχι στη συσκευή LG G6.
 • Πρέπει επίσης να ελέγξετε τη χρήση της μπαταρίας μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις που προσφέρουν μια ιδέα για το τι χρησιμοποιούν όλες οι εφαρμογές ποια ποσότητα μπαταρίας. Σε περίπτωση που παρατηρήσετε ότι ορισμένες εφαρμογές χρησιμοποιούν ασυνήθιστη ποσότητα μπαταρίας, δοκιμάστε να την απενεργοποιήσετε ή να την απεγκαταστήσετε, κάτι που θα έχει καλή επίδραση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής σας.
 • Ένα άλλο πράγμα που μπορεί να γίνει για να εξοικονομήσετε λίγο χυμό στη συσκευή σας είναι να απενεργοποιήσετε την επιλογή Πάντα στην οθόνη, να μειώσετε το χρονικό όριο οθόνης και να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα της οθόνης μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις και στην οθόνη.

Πρόβλημα 2: Πρόβλημα Wi-Fi

Αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα μεταξύ των συνηθισμένων προβλημάτων LG G6 που έχουν διακόψει μέχρι σήμερα πολλούς χρήστες ενώ βρίσκονται στο μέσο κάθε εργασίας. Αυτό το ζήτημα είναι πραγματικά απογοητευτικό, ωστόσο, μπορείτε εύκολα να το επιλύσετε ακολουθώντας μερικά εύκολα βήματα.

Λύσεις:

 • Το πρώτο πράγμα είναι να επανεκκινήσετε το Wi-Fi σας στη συσκευή LG G6. Δηλαδή, απενεργοποιήστε την επιλογή Wi-Fi, περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την ξανά για να ελέγξετε αν αυτό σας βοήθησε να επιλύσετε το πρόβλημα Wi-Fi.
 • Στη συνέχεια, ξεκινήστε για επανεκκίνηση του δρομολογητή και του μόντεμ σας. Αυτή είναι μια πολύ χρήσιμη λύση που μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα Wi-Fi σε μόλις δευτερόλεπτο.
 • Εάν οι παραπάνω λύσεις δεν έχουν δουλέψει για εσάς, προσπαθήστε να ξεχάσετε το δίκτυο και στη συνέχεια να το επανασυνδέσετε. Αυτό μπορεί να γίνει μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις> Δίκτυο> αγγίξτε το προβληματικό δίκτυο για να το ξεχάσετε. Τώρα επανασυνδέστε ξανά το δίκτυο για να ελέγξετε αν το πρόβλημα έχει επιλυθεί τώρα.
 • Μπορείτε επίσης να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου που είναι μια πολύ χρήσιμη ιδέα και μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα αμέσως. Για να το κάνετε αυτό, κατευθυνθείτε προς τις ρυθμίσεις> γενικές> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά> επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή επαναφοράς ρυθμίσεων.

Πρόβλημα 3: Πρόβλημα Bluetooth

Το ζήτημα Bluetooth είναι ένα άλλο πρόβλημα που ενοχλεί πολλούς χρήστες. Ένα ζήτημα σχετικά με τις συνδέσεις συστήματος αυτοκινήτου Bluetooth είναι επίσης πολύ κοινό και εδώ θα συζητήσουμε τις πιθανές λύσεις για την επίλυση αυτού του προβλήματος με το LG G6.

Λύσεις:

 • Η πρώτη λύση που πρέπει να δοκιμάσετε είναι να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής σας. Έτσι, επανεκκινήστε το LG G6 και μετά αναζητήστε άλλες λύσεις.
 • Στη συνέχεια, απενεργοποιήστε την επιλογή Bluetooth, περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την ξανά για να δείτε αν αυτό σας βοήθησε να επιδιορθώσετε το πρόβλημα Bluetooth στη συσκευή LG G6.
 • Επίσης, μπορείτε να διαγράψετε τη συζευγμένη συσκευή για την οποία παρουσιάζεται το πρόβλημα και στη συνέχεια να την αντιστοιχίσετε ξανά. Αυτό μπορεί να γίνει μεταβαίνοντας στη ρύθμιση> Bluetooth και, στη συνέχεια, επιλέξτε την προβληματική ζεύγη συσκευή για να πατήσετε το κουμπί αποσύνδεσης. Τώρα συνδέστε τη συσκευή από το μηδέν.
 • Εάν τίποτα δεν λειτουργεί για εσάς, τότε πηγαίνετε για να σκουπίσετε το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης και μπορεί σίγουρα να επιλύσετε το πρόβλημα για εσάς.

Πρόβλημα 4: Πρόβλημα απόδοσης κάμερας

Η κάμερα είναι ένα από τα κύρια αξιοθέατα στο LG G6 που έχει αναγκάσει κυρίως πολλούς χρήστες να έχουν αυτό το τηλέφωνο. Η κάμερα διπλού φακού είναι εξαιρετική που συλλαμβάνει εικόνες υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, πολλοί δήλωσαν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την κάμερα LG G6, όπως θόλωση στην κίνηση και κακή απόδοση σε χαμηλό φωτισμό. Ακολουθούν οι διορθώσεις για αυτό το ζήτημα.

Λύσεις:

 • Αρχικά, ελέγξτε αν χρησιμοποιείτε το πιο πρόσφατο λογισμικό και αν όχι, αναζητήστε μια ενημέρωση λογισμικού που θα διορθώσει αυτόματα διάφορα προβλήματα. Για να το κάνετε αυτό, κατευθυνθείτε προς τις ρυθμίσεις> σχετικά με το τηλέφωνο> ενημέρωση λογισμικού> Ενημέρωση τώρα.
 • Μπορείτε επίσης να το δοκιμάσετε αλλάζοντας μεταξύ ευρυγώνιου και τυπικού γωνιακού φακού για να δείτε αν αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε το πρόβλημα. Ο φακός μπορεί να αλλάξει πατώντας το εικονίδιο του δέντρου στις ρυθμίσεις της κάμερας.
 • Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να ανοίξετε την εφαρμογή κάμερας και να πατήσετε στην επιλογή ρυθμίσεων για εναλλαγή της εστίασης παρακολούθησης. Τώρα ελέγξτε αν έχει κάνει κάποιες αλλαγές στο πρόβλημα απόδοσης της κάμερας.
 • Εκτελέστε επαναφορά εργοστασίων σε τίποτα δεν σας βοήθησε. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα εάν οι εν λόγω λύσεις δεν λειτουργούν για εσάς.

Πρόβλημα 5: Θέμα καθυστέρησης LG G6

Η καθυστέρηση είναι ένα ζήτημα που είναι πολύ ενοχλητικό καθώς καθυστερεί τα πάντα. Και δυστυχώς, η καθυστέρηση είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα ζητήματα LG G6. Ωστόσο, μην ανησυχείτε για αυτό, καθώς υπάρχουν αρκετές πιθανές διορθώσεις μετά από τις οποίες το ζήτημα καθυστέρησης μπορεί εύκολα να επιλυθεί.

Λύσεις:

 • Αρχικά, επανεκκινήστε το τηλέφωνο LG G6 και μετά μεταβείτε σε άλλες μεθόδους.
 • Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το πιο πρόσφατο λογισμικό Εάν όχι, τότε ενημερώστε τη συσκευή μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις> σχετικά με το τηλέφωνο> ενημέρωση λογισμικού> Ενημέρωση τώρα.
 • Μόλις ενημερώσετε τη συσκευή, έρχεται η ενημέρωση των εφαρμογών. Για την ενημέρωση της εφαρμογής κατευθυνθείτε προς το Google Play store και κάθε εφαρμογή μπορεί να ενημερωθεί από εκεί.
 • Μεταβείτε στις ρυθμίσεις> γενικές> Έξυπνος καθαρισμός που θα καθαρίσει γρήγορα τις εφαρμογές και τα αρχεία που δεν χρησιμοποιούνται από τη συσκευή σας για να βελτιώσετε την ταχύτητα απόδοσης.
 • Τέλος, πραγματοποιήστε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που σίγουρα θα προσφέρει μεγάλη ώθηση στην απόδοση και θα επιδιορθώσει σίγουρα το πρόβλημα καθυστέρησης.

Πρόβλημα 6: Ηχητικό ζήτημα

Το ηχητικό ζήτημα είναι ένα άλλο πράγμα που έχει ενοχλήσει πολλούς από τους χρήστες LG G6 μέχρι στιγμής. Ενώ σύμφωνα με ορισμένους χρήστες, ο ήχος των ηχείων είναι παραμορφωμένος, πολλοί άλλοι έχουν πει ότι το πρόβλημα είναι με τα ακουστικά και δεν υπάρχει καθόλου ήχος. Εάν και εσείς αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα ήχου, τότε γνωρίζετε εδώ τις πιθανές διορθώσεις και, στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας σε περίπτωση που οι παρακάτω εξηγηθείσες μέθοδοι δεν λειτουργούν για εσάς.

Λύσεις:

 • Αρχικά, επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας που προτείνεται και για κάθε άλλο ζήτημα. Αυτό μπορεί να επαναφέρει τον ήχο στη συσκευή σας. Ωστόσο, εάν αυτό δεν έχει αποτέλεσμα, μεταβείτε σε άλλες μεθόδους.
 • Η επόμενη επιλογή είναι να ελέγξετε το κουμπί πλευρικής έντασης και να βεβαιωθείτε ότι έχουν ρυθμιστεί στην υψηλότερη ένταση.
 • Σε περίπτωση που το πρόβλημα είναι με τα ακουστικά, τότε η θύρα των ακουστικών δεν είναι ξεκάθαρη. Εάν συσσωρευτεί σκόνη στη θύρα, τότε μπορεί να δημιουργήσει τέτοιου είδους προβλήματα όπως παραμόρφωση του ήχου ή αλλιώς να μην προσφέρει καθόλου ήχο. Έτσι, καθαρίστε τα ακουστικά φυσώντας ή συμπιέζοντας απαλά τον αέρα.
 • Εάν έχετε όλες τις εν λόγω μεθόδους και εξακολουθεί να ισχύει το ίδιο πρόβλημα, εκτελέστε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις.

Πρόβλημα 7: Πρόβλημα σήματος LG G6

Το ζήτημα του σήματος είναι ένα άλλο κοινό πρόβλημα LG G6 και λίγοι από τους χρήστες έχουν δηλώσει σχετικά με αυτό το πρόβλημα. Σύμφωνα με αυτούς, το σήμα είναι πολύ κακό και οι κλήσεις αποσυνδέονται πολύ συχνά. Ωστόσο, αυτό μπορεί να συμβεί και λόγω του κακού δικτύου, οπότε αυτό που προτείνετε να κάνετε είναι πρώτα να επικοινωνήσετε με τον πάροχο υπηρεσιών σας και στη συνέχεια να προχωρήσετε για να εκτελέσετε τις εν λόγω μεθόδους.

Λύσεις:

 • Ορισμένες μελέτες έχουν αναφέρει ότι η επαφή με το δέρμα μπορεί να επηρεάσει την ισχύ του σήματος ενός τηλεφώνου, επομένως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια θήκη τηλεφώνου για να αποτρέψετε την επαφή με το δέρμα και ενδέχεται να επιλυθεί το πρόβλημα σήματος στη συσκευή LG G6.
 • Μια άλλη ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε μια λαστιχένια ταινία ή κολλητική ταινία για να προσφέρετε υποστήριξη μεταξύ των δύο κεραιών στη συσκευή σας, την οποία θα βρείτε στην αριστερή πλευρά του τηλεφώνου.

Εάν αυτά δεν είναι αρκετά για να επιλύσετε το πρόβλημα σήματος στη συσκευή LG G6, επισκεφτείτε το κατάστημα από το οποίο αγοράσατε το τηλέφωνο και μπορεί να σας βοηθήσουν.

Πρόβλημα 8: Πρόβλημα υπερθέρμανσης

Το ζήτημα υπερθέρμανσης δεν περιορίζεται μόνο στη συσκευή LG G6, αλλά είναι ένα πρόβλημα με κάθε smartphone και οι χρήστες κάθε smartphone συνεχίζουν να διαμαρτύρονται για αυτό. Ωστόσο, ακολουθούν ορισμένες διορθώσεις που μπορείτε να προσπαθήσετε να επιλύσετε το πρόβλημα υπερθέρμανσης στη συσκευή σας LG G6.

Λύσεις:

 • Αρχικά, επανεκκινήστε τη συσκευή. Εάν δεν έχετε επανεκκινήσει το τηλέφωνο τις τελευταίες ημέρες και λειτουργεί σε τέντωμα για 150-200 ώρες, τότε η υπερθέρμανση του τηλεφώνου είναι πολύ γενική και η επανεκκίνηση θα επιλύσει το πρόβλημα κυρίως.
 • Στη συνέχεια, ελέγξτε εάν το τηλέφωνό σας διαθέτει την πιο πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού. Ελέγξτε για αυτό μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις> Σχετικά με το τηλέφωνο> Ενημέρωση λογισμικού> Ενημέρωση τώρα. Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, πηγαίνετε για αυτό.
 • Τώρα ελέγξτε αν έχουν ενημερωθεί όλες οι εφαρμογές στη συσκευή σας. Αυτό μπορεί να ελεγχθεί μεταβαίνοντας στο Google Play store. Και εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση για οποιαδήποτε εφαρμογή, τότε πηγαίνετε για ενημέρωση της εφαρμογής σίγουρα.
 • Μια άλλη ιδέα είναι να αφαιρέσετε τη θήκη και, στη συνέχεια, να δείτε εάν το πρόβλημα υπερθέρμανσης έχει επιλυθεί ελαφρώς.
 • Επίσης, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τη συσκευή κατά τη φόρτιση και να διακόψετε όλες τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο ενώ το τηλέφωνο είναι φορτισμένο.

Πρόβλημα 9: Ξυστό στον πίσω πίνακα

Εάν κατά λάθος το τηλέφωνο πέσει από το χέρι σας και παρατηρούνται γρατσουνιές στο πίσω μέρος της συσκευής σας LG G6, είναι πολύ φυσικό να αισθάνεστε απογοητευμένοι καθώς πρόκειται για μια ολοκαίνουργια συσκευή και τυχόν γρατζουνιές, αν και αρκετά μικρές, μπορεί να είναι πραγματικά ενοχλητικές. Ωστόσο, εάν συμβαίνει αυτό με εσάς, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς οι γρατσουνιές στο πίσω πλαίσιο μπορούν να ελαφρύνουν χρησιμοποιώντας μια μικρή άκρη. Αυτό συζητείται παρακάτω.

Λύσεις:

 • Η πάστα μπορεί να είναι χρήσιμη σε αυτήν την περίπτωση. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε κάποια πάστα στην περιοχή μηδέν και στη συνέχεια να την απλώσετε. Περιμένετε λίγα λεπτά και σκουπίστε το με ένα καθαρό πανί. Επαναλάβετε τη διαδικασία πολύ συχνά και τελικά θα ελαφρύνει το μηδέν.
 • Μια άλλη μέθοδος είναι να κάνετε χρήση βρεφικής σκόνης αναμεμιγμένης με νερό και στη συνέχεια να την εφαρμόσετε στην περιοχή μηδέν. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί δύναμη ψησίματος αντί για σκόνη μωρού. Αλλά προσέξτε και μην βρέχετε το τηλέφωνο.

Πρόβλημα 10: Γρατσουνιές στο φακό της κάμερας

Η κάμερα είναι ένα από τα κύρια αξιοθέατα του LG G6 και υπάρχουν πολλοί που έχουν αποκτήσει αυτήν τη συσκευή μόνο για την κάμερα που σας επιτρέπει να τραβήξετε εικόνες υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, πολλοί έχουν ήδη αρχίσει να διαμαρτύρονται ότι συσσωρεύονται μικρές γρατσουνιές στον φακό της κάμερας και αυτό είναι πολύ ενοχλητικό καθώς ενδέχεται να μην σας αφήσει να τραβήξετε τις εικόνες καθαρά. Ακολουθούν οι λύσεις σε αυτό το ζήτημα.

Λύσεις:

 • Η πρώτη πρόταση είναι να χρησιμοποιήσετε τη θήκη του τηλεφώνου που θα προστατεύει το τηλέφωνο και το φακό. Ωστόσο, εάν το μηδέν είναι ήδη εκεί, μεταβείτε στην επόμενη μέθοδο.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια στιλβωτική ουσία που θα αφαιρέσει το μηδέν σε περίπτωση που βρίσκεται στο επίχρισμα και όχι στον φακό της κάμερας.
 • Ζητήστε αντικατάσταση από όπου αγοράσατε τη συσκευή.

Πρόβλημα 11: Πρόβλημα συντριβής και κατάψυξης

Το LG G6 δεν λειτουργεί σωστά και συντρίβεται ή παγώνει πολύ συχνά; Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις παρακάτω μεθόδους και επαναφέρετε τη συσκευή σας σε κανονικές συνθήκες λειτουργίας.

Λύσεις:

 • Επανεκκινήστε τη συσκευή.
 • Εκτελέστε μια ενημέρωση λογισμικού και ενημερώστε επίσης όλες τις εφαρμογές στη συσκευή σας μεταβαίνοντας στο Play store.
 • Κλείστε όλες τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο.
 • Διαγράψτε όλα τα αχρησιμοποίητα και περιττά αρχεία που θα ελευθερώσουν λίγο χώρο και θα προσφέρουν ώθηση στην απόδοση.
 • Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα εκκίνησης τρίτου μέρους, όπως το Nova Launcher, το οποίο θα επιλύσει το σφάλμα και το πρόβλημα κατάψυξης.

Πρόβλημα 12: Πρόβλημα οθόνης αφής

Το άγγιγμα

Gearburn

Η οθόνη δεν λειτουργεί σωστά ή δεν ανταποκρίνεται κάθε φορά που είναι ένα άλλο πιο κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες του KG G6 και εδώ είναι οι πιθανές διορθώσεις για αυτό.

Λύσεις:

 • Επανεκκινήστε πρώτα τη συσκευή.
 • Στη συνέχεια, εκτελέστε τη μέθοδο κλήσης. Για να το εκτελέσετε, ανοίξτε την εφαρμογή τηλεφώνου και πληκτρολογήστε * # 0 * # στην οθόνη και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τη δοκιμή οθόνης αφής.
 • Εάν έχετε δοκιμάσει τις παραπάνω λύσεις, αλλά εξακολουθείτε να έχετε την ίδια κατάσταση, τότε αντικαταστήστε την οθόνη.

Δείτε επίσης: Τρόπος επίλυσης του προβλήματος Bluetooth LG G6

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found