Πώς να επιδιορθώσετε τα προβλήματα του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων Galaxy Note 8

Κάθε smartphone που έχει αναπτύξει η Samsung κατάφερε να συγκεντρώσει επαίνους από το πλήθος. Με την πάροδο του χρόνου έχουν γίνει καλύτερα και σχεδόν έχουν αφαιρέσει την ανάγκη να έχουμε έναν υπολογιστή. Για να διατηρήσετε το τηλέφωνό σας ασφαλές από το να πέσετε σε λάθος χέρια, η Samsung έχει προσθέσει ένα ανθεκτικό σύστημα ασφαλείας με διαφορετικά βιομετρικά στοιχεία. Μεταξύ αυτών είναι ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Πρόσφατα, ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι οι σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν λειτουργούσαν σωστά.

Διαβάστε επίσης - Πώς να αφαιρέσετε το Bloatware στο Samsung Galaxy S8

Βήματα για την επίλυση προβλημάτων σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων Galaxy Note 8

  • Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων στο Samsung Galaxy Note 8 βρίσκεται στο πίσω μέρος του τηλεφώνου. Τις περισσότερες φορές το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται στη φυσική του θέση που βρίσκεται δίπλα στην κάμερα στο πίσω μέρος. Αυτό μπορεί να καταστήσει άβολο για τους χρήστες να προσεγγίσουν κατά τη σάρωση των δακτύλων τους. Σας προτείνουμε να κρατάτε το τηλέφωνό σας σωστά και να τοποθετείτε το δάχτυλό σας στην ακριβή θέση, ώστε το τηλέφωνο να μπορεί να διαβάσει τη βιομετρική.
  • Ένα άλλο πρόβλημα μπορεί να είναι η περίπτωση στο τηλέφωνο - εάν χρησιμοποιείτε ένα. Το δάχτυλό σας ενδέχεται να μην μπορεί να αγγίξει σωστά τον αισθητήρα λόγω της ανυψωμένης θήκης. Δοκιμάστε να αφαιρέσετε τη θήκη και δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.
  • Ενδέχεται να υπάρχει σκόνη ή συντρίμμια στον αισθητήρα του σαρωτή, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακό πανί για να το καθαρίσετε και, στη συνέχεια, δοκιμάστε ξανά.
  • Εάν το πρόβλημα στην ανίχνευση των δακτυλικών αποτυπωμάτων εξακολουθεί να υπάρχει, θα πρέπει να διαγράψετε το αποθηκευμένο δακτυλικό σας αποτύπωμα. Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στην ανίχνευση των γωνιών ή των άκρων του δακτύλου σας. Επανεγκαταστήστε ένα νέο και αυτή τη φορά βεβαιωθείτε ότι σαρώσετε όλες τις γωνίες και τις άκρες του δακτύλου σας. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Κλείδωμα οθόνης και ασφάλεια> Σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων> Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.

Οι παραπάνω λύσεις σίγουρα θα διορθώσουν τα προβλήματα σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων Galaxy Note 8 στο τηλέφωνό σας.

Διαβάστε επίσης- Τρόπος επίλυσης προβλημάτων διάρκειας μπαταρίας Samsung Galaxy S8

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found