Πώς να διορθώσετε το HTC One M8 δεν θα ενεργοποιηθεί

Το HTC One M8 είναι ένα κομψό smartphone που προσφέρει μια εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία στους χρήστες του. Φυσικά, ορισμένα προβλήματα ενδέχεται να εμφανιστούν μετά τη χρήση του smartphone για κάποιο χρονικό διάστημα. Μετά από όλα, ακόμη και οι καλύτερες συσκευές που έχουν κάποια σφάλματα. Ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα με το HTC One M8 είναι όταν το τηλέφωνο δεν θα ενεργοποιηθεί. Πριν πάτε στο HTC για βοήθεια, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε. Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε μερικές ιδέες για το πώς να διορθώσετε το HTC One M8 που δεν θα ενεργοποιηθεί και είναι αρκετά απλές. Σε πολλές περιπτώσεις, οι λύσεις που αναφέρονται παρακάτω ήταν χρήσιμες για τους χρήστες και κατάφεραν να απαλλαγούν από το πρόβλημα. Ελπίζουμε να κάνετε το ίδιο!

Δείτε επίσης: Πώς να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο LG G4

Ο τρόπος διόρθωσης του HTC One M8 δεν θα ενεργοποιηθεί

www.droid-life.com

  • Ξεκινήστε να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα κρατώντας πατημένο το κουμπί λειτουργίας για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα. Όταν ενεργοποιείτε συνήθως το τηλέφωνό σας, κρατάτε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για λίγα δευτερόλεπτα μόνο, αλλά επειδή δεν λειτουργεί σωστά, κρατήστε το για μισό λεπτό και ελπίζουμε ότι το HTC One M8 θα ενεργοποιηθεί.
  • Το επόμενο πράγμα που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να επαναφέρετε τη συσκευή σας ακόμα κι αν είναι απενεργοποιημένη. Για να το κάνετε αυτό, κρατήστε πατημένα τα κουμπιά Power και Volume για μερικά δευτερόλεπτα.
  • Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το πρόβλημα, συνδέστε το smartphone στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB και επαναλάβετε τα προηγούμενα βήματα.
  • Ακόμα κι αν είστε βέβαιοι ότι η μπαταρία δεν ήταν άδεια, συνδέστε τη συσκευή σας σε έναν φορτιστή τοίχου και αφήστε την για περίπου μισή ώρα. Προσπαθήστε να το ενεργοποιήσετε.

Σε περίπτωση που αυτές οι ιδέες δεν βοήθησαν, επικοινωνήστε με την HTC για περαιτέρω οδηγίες.

Πηγή εικόνας: www.pocketdroid.net

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων LG G4 Bluetooth

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found