Η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή Android για απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστώ μια λίστα με την καλύτερη εφαρμογή Android για απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας. Έπεσα σε μερικές πραγματικά ωραίες εφαρμογές απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας που μπόρεσαν να κάνουν υπέροχα πράγματα σύμφωνα με τις αντίστοιχες λειτουργίες τους. Η απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας έχει την τάση να είναι δημοφιλής μεταξύ των υποδομών επιτραπέζιων υπολογιστών και Mac, αλλά η εύρεση της Καλύτερης εφαρμογής Android για απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας μπορεί να είναι δύσκολη κατά καιρούς. Επομένως, κάνω αυτό το άρθρο για όσους αναζητούν την καλύτερη εφαρμογή απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας για ολοκληρώστε εύκολα τη δουλειά.

Δείτε επίσης: Κορυφαία 5 καλύτερες εφαρμογές SAMSUNG GALAXY S5 για αποθήκευση CLOUD

Η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή Android για απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας

Για να ξεκινήσω τη λίστα της εφαρμογής Best Free Android για απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας, θα ξεκινήσω με το καλύτερο ανάλογα.

Εφαρμογή απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας Microsoft για Android

play.google.com

Η Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας της Microsoft είναι μια καλά στρογγυλεμένη και ανεξάρτητη εφαρμογή. Όπως προτείνεται το όνομα, είναι κατασκευασμένο ένα λειτουργικό σύστημα Microsoft. Εάν χρησιμοποιείτε Windows PC, τότε αυτή είναι η καλύτερη εφαρμογή που θα έχετε ποτέ για αυτό. Επιπλέον, δημιουργείται από τη Microsoft Corporation.

Με την απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας της Microsoft θα μπορείτε να συνδεθείτε στην οικιακή σας επιφάνεια από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, να ζήσετε τη δύναμη του RemoteFX σε έναν πελάτη απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας

Χαρακτηριστικά

Πρόσβαση σε απομακρυσμένα στοιχεία μέσω του Remote Desktop Gateway

+ Πλούσια εμπειρία πολλαπλής αφής με απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας (RDP) και Remotefx που υποστηρίζει σήματα Windows

+ Ασφαλής σύνδεση με τις πληροφορίες και τις προβλέψεις σας με την καινοτομία επίτευξης Network Layer Authentication (NLA)

+ Απλή διαχείριση όλων των απομακρυσμένων συσχετίσεων από το επίκεντρο του συλλόγου

Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας Chrome

play.google.com

Το Chrome είναι ένα από τα καλύτερα και ευρέως χρησιμοποιούμενα προγράμματα περιήγησης στο Διαδίκτυο. Αυτή η εφαρμογή είναι πολύ φιλική προς το χρήστη. Απλά, στον υπολογιστή σας, ρυθμίστε τη σύνδεση απομακρυσμένης πρόσβασης χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας Chrome: //chrome.google.com/remotedesktop

Teamviewer Για απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας Android

play.google.com

Αυτός ο έλεγχος απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας είναι η προσωπική μου αγαπημένη καλύτερη δωρεάν εφαρμογή Android για απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας. Χρησιμοποιείται ευρέως από μεγάλες εταιρείες και γραφεία εργασίας. Διαθέτει όλα τα premium χαρακτηριστικά δωρεάν. Είναι εύκολο να χρησιμοποιηθούν 1,2,3. Δεν χρειάζεται να είστε ειδικοί στην τεχνολογία για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή. Εξασφαλίστε απομακρυσμένη πρόσβαση σε συστήματα Windows, Mac και Linux.  

Πώς λειτουργεί αυτή η εφαρμογή απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας Android;

Γρήγορος οδηγός:

1. Εγκαταστήστε αυτήν την εφαρμογή

2. Εγκαταστήστε ή ξεκινήστε το TeamViewer στον υπολογιστή σας από τον ιστότοπό μας

3. Εισαγάγετε το αναγνωριστικό και τον κωδικό πρόσβασης TeamViewer του υπολογιστή σας

Χαρακτηριστικά του Teamviewer για απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας Android

απρόσκοπτη πρόσβαση σε υπολογιστές πέρα ​​από τις συνδέσεις τείχους προστασίας και διακομιστές μεσολάβησης

- Διαισθητικές χειρονομίες αφής και ελέγχου που είναι πιο συμβατές με υποστήριξη αφής Windows 8

- Πλήρης ενσωμάτωση πληκτρολογίου

- Μεταφορά αρχείων μεταξύ πελατών. Μεταφέρετε μεγάλα αρχεία, τραγούδια, μουσική και παιχνίδια σε χρόνο μηδέν

- Δυνατότητα υποστήριξης πολλαπλών οθονών

- Μετάδοση ήχου και βίντεο σε πραγματικό χρόνο

- Πρότυπα ασφαλείας υψηλής προτεραιότητας: Εύρος από 256 Bit AES Session Encoding, 2048 Bit RSA Key Exchange

Splashtop 2 Remote Desktop για Android

www.xyzupdate.com

Αλλο καλύτερη δωρεάν εφαρμογή Android για απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας είναι το Splashtop. Το Splashtop σάς παρέχει εύκολη πρόσβαση στο Mac ή στα Windows σας χρησιμοποιώντας τηλέφωνα και tablet Android. Υποστηρίζει ένα πρόγραμμα περιήγησης με υποστήριξη Flash και Java και παιχνίδια. Έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή όπως έγγραφα, Gmail, yahoo και τη βιβλιοθήκη πλήρους πολυμέσων.

Πρόγραμμα προβολής VNC

Πηγή εικόνας - www.addictivetips.com

Το VNC, συντομογραφία του Virtual Network Computing, είναι μια πλατφόρμα μέσω της οποίας μπορείτε να συνδεθείτε σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή. Χρησιμοποιεί πρωτόκολλα για την αποστολή των διαφορετικών ενεργειών πληκτρολογίου και ποντικιού σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή και σε αντάλλαγμα, δείχνει την οθόνη από το συγκεκριμένο σύστημα στον θεατή. Είναι μια καλή εφαρμογή για χρήση στη συσκευή σας Android, αλλά εάν πρόκειται να τη χρησιμοποιήσετε σε υπολογιστή, τότε θα πρέπει να διαμορφώσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας, κατεβάζοντάς την από την ιστοσελίδα του RealVNC.

Εάν η εφαρμογή θα χρησιμοποιηθεί μέσω του Διαδικτύου, τότε πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα RealVNC για να βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις του δρομολογητή σας είναι στο βέλτιστο για να διασφαλίσετε ότι το Viewer λειτουργεί αποτελεσματικά. Ο έλεγχος για σωστά βήματα στη σελίδα Real VNC θα σας βοηθήσει επίσης να αποφύγετε να κολλήσετε προσπαθώντας να το ρυθμίσετε.

Ενοποιημένο τηλεχειριστήριο

Πηγή εικόνας -play.google.com

Αυτή η εφαρμογή δεν διαθέτει πάρα πολλές πολυπλοκότητες. Είναι αρκετά βασικό. Εγκαταστήστε την εφαρμογή διακομιστή στον υπολογιστή σας και εγκαταστήστε την εφαρμογή για κινητά στη συσκευή σας Android. Αυτό είναι. Τώρα έχετε την ευκολία πρόσβασης στον υπολογιστή σας από οπουδήποτε θέλετε. Με το Unified Remote, έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε απομακρυσμένα την επιφάνεια εργασίας σας και παρέχει επίσης μια εικονική λειτουργία πληκτρολογίου και ποντικιού μαζί με γρήγορους και εύκολους ελέγχους για το λογισμικό πολυμέσων σας.

Swift Remote

Πηγή εικόνας - play.google.com

Μια άλλη εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε από απόσταση τον υπολογιστή σας από σχεδόν οπουδήποτε είναι το Swift Remote. Μόλις εγκαταστήσετε το διακομιστή στον υπολογιστή σας Windows και έχετε την εφαρμογή στη συσκευή σας Android, μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία, να ελέγχετε εφαρμογές όπως το Windows Media Player και επίσης να ελέγχετε τον κέρσορα του ποντικιού με αυτήν την εφαρμογή.

Απομακρυσμένο ποντίκι

Πηγή εικόνας -www.igeeksblog.com

Προοριζόταν κυρίως για τον έλεγχο του ποντικιού του υπολογιστή σας από απόσταση, αλλά η εφαρμογή παρέχει επίσης τη λειτουργικότητα ενός πληκτρολογίου. Θα μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή ως τηλεχειριστήριο για το Spotify και μπορείτε να λάβετε τη βοήθεια του απομακρυσμένου ποντικιού για πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου πολυμέσων του υπολογιστή σας.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found