Πώς να λάβετε επιστροφή χρημάτων στο Steam

Το 2015, στην κοινότητα των τυχερών παιχνιδιών υποσχέθηκε να αποκτήσει μια ανεπιτήδευτη εμπειρία αγοράς βιντεοπαιχνιδιών στο Steam επιτρέποντάς τους να επιστρέψουν χρήματα. Τώρα, οι περισσότεροι χρήστες του Steam μπερδεύονται για το σύστημα επιστροφής χρημάτων και επιθυμούν να υπάρχει ένα πιο φιλικό σύστημα που να περιλαμβάνει λιγότερη αλληλεπίδραση με την υποστήριξη πελατών για να βρει τη λύση. Εάν οι προβληματικές πτυχές μπορούν να αντιμετωπιστούν σωστά, τότε η διαδικασία επιστροφής χρημάτων ατμού μπορεί να προχωρήσει πολύ ομαλά. Πραγματικά, το σύστημα επιστροφής χρημάτων είναι πολύ γενναιόδωρο, μπορεί να επιστραφεί οποιοδήποτε παιχνίδι που αγοράσατε στο Steam. Ωστόσο, μια διαδικασία πρέπει να ακολουθηθεί με υπομονή και ένας λόγος πρέπει να αιτιολογείται για την αξίωση επιστροφής χρημάτων.

Δείτε επίσης: Κορυφαία καλύτερα παιχνίδια στο Steam

Τρόπος λήψης επιστροφής ατμού: Απαιτήσεις

Κάθε φορά που ζητάτε επιστροφή χρημάτων, υπάρχουν δύο προϋποθέσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη. Πρώτον, το παιχνίδι θα πρέπει να επιστραφεί εντός 14 ημερών από την αγορά και δεύτερον, δεν θα πρέπει να περιλαμβάνει τον συνολικό χρόνο παιχνιδιού δύο ωρών. Εάν ζητήσετε επιστροφή χρημάτων και δεν πληροίτε αυτές τις προϋποθέσεις, τότε προφανώς δεν είναι εγγυημένη η επιστροφή χρημάτων. Το Steam επίσης δεν μπορεί να επιστρέψει χρήματα για παιχνίδια που αγοράστηκαν από κάπου αλλού και προστέθηκαν στο Steam αργότερα. Επιπλέον, η κατάχρηση επιστροφής χρημάτων μπορεί επίσης να σας αποκλείσει για να λάβετε άλλη επιστροφή χρημάτων. Οι επιστροφές χρημάτων δεν έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να συνεχίζουμε να δοκιμάζουμε δωρεάν παιχνίδια.

Διαδικασία

Για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, συνδεθείτε πρώτα στο Steam και μεταβείτε στη σελίδα υποστήριξης μεταβαίνοντας στη Βοήθεια> Υποστήριξη Steam. Δεύτερον, εντοπίστε και επιλέξτε το παιχνίδι που πρέπει να επιστραφεί, το οποίο θα βρίσκεται στην καρτέλα Πρόσφατα προϊόντα ή αγορές, ανάλογα με τη στιγμή της αγοράς του. Στη συνέχεια, το σύστημα υποστήριξης θα θέλει να μάθει τι είδους προβλήματα αντιμετωπίζετε με το παιχνίδι, κάντε κλικ στην πρώτη επιλογή. Θα ήθελα επιστροφή χρημάτων. Κατά τη διάρκεια των σύντομων αναλύσεων καταλληλότητας, μπορείτε να ορίσετε τον προορισμό για το ποσό επιστροφής χρημάτων. Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις για επιστροφή χρημάτων, το σύστημα θα σας επιτρέψει να το ζητήσετε ούτως ή άλλως αφού σας ενημερώσει σχετικά.

Στη συνέχεια, θα σας δοθεί η ευκαιρία να περιγράψετε γιατί θέλετε επιστροφή χρημάτων για το παιχνίδι που αγοράσατε. Πρέπει να επιλέξετε έναν λόγο από το αναπτυσσόμενο πλαίσιο και να πληκτρολογήσετε την κριτική ή την πρότασή σας σχετικά με το παιχνίδι στον συγκεκριμένο χώρο. Αφού συμπληρώσετε όλα τα πεδία της φόρμας, κάντε κλικ στο "Υποβολή αιτήματος" για να κλείσετε τη διαδικασία. Η ειδοποίηση φτάνει μέσω email που επιβεβαιώνει ότι το αίτημά σας θα ελεγχθεί για έγκριση. Ένα δεύτερο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαιώνει εάν η επιστροφή χρημάτων υποβάλλεται σε επεξεργασία ή όχι. Κανονικά, το αίτημα επιστροφής χρημάτων απαντάται μέσα σε λίγες ώρες. Η πληρωμή επιστροφής χρημάτων μπορεί να ληφθεί στο πορτοφόλι Steam ή μέσω της αρχικής μεθόδου πληρωμής. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιήσατε χρεωστική κάρτα για να πραγματοποιήσετε μια αγορά, τότε το ποσό επιστροφής χρημάτων θα προστεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό σας.

Η ίδια πολιτική επιστροφής χρημάτων ισχύει για άλλες αγορές και αξεσουάρ από το Steam, όπως Περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης (DLC), Αγορές εντός παιχνιδιού και Υλικό Steam. Μπορείτε επίσης να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων για οποιοδήποτε πακέτο που αγοράσατε στο Steam Store. Ωστόσο, τα αντικείμενα στο πακέτο θα αντιμετωπίζονται ξεχωριστά. Αν υπάρχει περιεχόμενο βίντεο στο πακέτο, τότε θα συμπεριληφθεί επίσης στην πολιτική επιστροφής χρημάτων, διαφορετικά δεν υπάρχει πολιτική επιστροφής χρημάτων για περιεχόμενο βίντεο.

Μη επιστρέψιμα παιχνίδια

Οι πελάτες έχουν επίσης υπόψη ότι μπορεί να υπάρχουν πολλά παιχνίδια ή DLC που δεν επιστρέφονται. Για παράδειγμα, ένα παιχνίδι που αγοράστηκε ως δώρο για κάποιον άλλο χρήστη του Steam δεν μπορεί να επιστραφεί εάν εξαργυρωθεί. Επιπλέον, οι αγορές εντός παιχνιδιού που πραγματοποιούνται σε ορισμένα παιχνίδια δεν επιστρέφονται. Μόνο τα παιχνίδια που αναπτύχθηκαν από τη Valve, επιτρέπεται να έχουν αυτήν τη δυνατότητα. Η Valve Corporation είναι προγραμματιστής βιντεοπαιχνιδιών που εδρεύει στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ. Είναι διάσημο για την κατασκευή παιχνιδιών παγκόσμιας κλάσης όπως Half-Life, Dota, Counter-Strike, Left 4 Dead, Team Fortress και ευρέως διάσημο Portal.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found