Κορυφαία καλύτερα παιχνίδια άμυνας πύργων σε Android

Υπάρχουν πολλά υπέροχα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Android σας και το να παίζετε παιχνίδια είναι ένα από αυτά. Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα υπέροχων παιχνιδιών στο Google Play Store και αν είστε οπαδός των παιχνιδιών άμυνας πύργων όπου ο στόχος είναι να σταματήσετε τους εχθρούς να φτάσουν σε ένα σημείο δημιουργώντας πύργους, θα χαρείτε να μάθετε Η επιλογή είναι τεράστια. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για τα καλύτερα παιχνίδια άμυνας πύργων που μπορείτε να κατεβάσετε από το Play Store, μερικά από αυτά τα παιχνίδια είναι δωρεάν και τα άλλα δεν είναι.

Δείτε επίσης: Κορυφαίες 10 εφαρμογές παιχνιδιών Android για το 2015

Τα καλύτερα παιχνίδια άμυνας πύργων στο Android

play.google.com

Κάστρο άμυνας

play.google.com

Το Castle Defense είναι ένα δωρεάν παιχνίδι άμυνας πύργων, με αγορές σε εφαρμογές. Θα πρέπει να χτίσετε μια άμυνα και να σταματήσετε τους διαβόλους, τα πνεύματα, τα goblin και τα orcs. Μπορείτε να επιλέξετε βάρβαρο, paladin ή μάγο ως πολεμιστή σας. Το παιχνίδι έχει πολλές εξαιρετικές δυνατότητες, όπως 15 πεδία μάχης, 12 ισχυρούς πύργους, περισσότερα από 100 επίπεδα πρόκλησης, 20+ τέρατα και ένα ευρύ φάσμα επιτευγμάτων.

Kingdom Rush Frontiers

www.androidtapp.com

Η τιμή του παιχνιδιού είναι 1,99 $, αλλά αν ψάχνετε για την καλύτερη εμπειρία άμυνας πύργων Android, θα αξίζει τον κόπο. Στο Kingdom Rush: Frontiers, θα υπερασπιστείτε τα εξωτικά εδάφη από κατοίκους του κάτω κόσμου, φυτά που τρώνε τον άνθρωπο και δράκο με ήρωες και πύργους. Να είστε προετοιμασμένοι να λάβετε πολλές στρατηγικές αποφάσεις. Έντεκα ήρωες, περισσότεροι από 40 εχθροί και περισσότερες από 18 δυνατότητες πύργων είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Kingdom Rush Origins

www.theverge.com

Kingdom Rush: Origins (2,99 $), καθώς το μέρος του Kingdom Rush είναι ένα άλλο διασκεδαστικό και εθιστικό παιχνίδι άμυνας πύργων που θα λατρέψετε! Η τρίτη δόση συνοδεύεται από το νέο περιεχόμενο και μπορείτε να βασιστείτε στην εξαιρετική εμπειρία. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Kingdom Rush: Origins περιλαμβάνουν: Μαγικά σπάνια, έντεκα δάση, νέα στρατεύματα και πύργους, οκτώ αναβαθμίσεις πύργων με περισσότερες από 18 ικανότητες, 30 νέους τύπους εχθρών, διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού και εννέα θρυλικούς ήρωες.

Υπερασπιστές

play.google.com

Ένα άλλο σπουδαίο παιχνίδι που αξίζει να αναφερθεί ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια άμυνας πύργων είναι οι Defenders και είναι δωρεάν με αγορές εντός εφαρμογής. Σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να αμυνθείτε από τους εχθρούς και να τους καταστρέψετε με μαγεία και πύργους. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά είναι περισσότεροι από 25 πύργοι, εξαιρετικά τρισδιάστατα γραφικά και υπέροχα εφέ, παιχνίδι άμυνας πύργων, περισσότεροι από 35 τύποι τεράτων, μια διαφορετική στρατηγική για κάθε χάρτη, 23 αποστολές και άλλα.

Defence Zone 2 HD

play.google.com

Defence Zone 2 HD (2,99 $), έρχεται με νέους αντιπάλους, νέα όπλα, περισσότερες τακτικές και δράση. Όταν παίζετε, μπορείτε να κάνετε την άμυνα σας αποτελεσματική επιλέγοντας τον σωστό τύπο όπλου και τη θέση. Υπάρχουν τρία επίπεδα, εύκολο, μεσαίο και δύσκολο, οπότε επιλέξτε αυτό ανάλογα με τις δεξιότητές σας. Το γραφικό είναι επίσης εξαιρετικό. Έτσι, εάν είστε έτοιμοι για μία από τις καλύτερες περιπέτειες άμυνας πύργων Android, κατευθυνθείτε στο Play Store και λάβετε αυτό το παιχνίδι.

Bloons TD 5

play.google.com

Η λίστα των καλύτερων παιχνιδιών άμυνας πύργων στο Android δεν θα ήταν πλήρης χωρίς το Bloons TD 5 (2,55 $). Μπορείτε να δημιουργήσετε καταπληκτικούς πύργους και να προσλάβετε ειδικούς πράκτορες. Το παιχνίδι συνοδεύεται από μερικά πραγματικά ωραία χαρακτηριστικά, όπως 10 ειδικοί πράκτορες και 10 ειδικές αποστολές, 250 + τυχαίες αποστολές, περισσότερα από 50 κομμάτια, 21 ισχυρούς πύργους με 2 διαδρομές αναβάθμισης και ενεργοποιημένες δυνατότητες, τρεις λειτουργίες παιχνιδιού και τρεις ρυθμίσεις δυσκολίας πολύ περισσότερο. Θα καταλάβετε γιατί αυτό το παιχνίδι έχει 4,5 αστέρια στο Play Store μόλις ξεκινήσετε να παίζετε. Επιπλέον, υπάρχουν τακτικές ενημερώσεις, ώστε να μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε κάτι νέο και διασκεδαστικό!

Filedrunners 2

phandroid.com

Ένα άλλο εξαιρετικό παιχνίδι άμυνας πύργων για το Android είναι το Filedrunners 2, είναι δωρεάν και προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής. Η υπεράσπιση του κόσμου σας θα είναι εθιστική και διασκεδαστική, με όλα τα νέα όπλα, εκρηκτικές παγίδες και πολλά άλλα. Γέφυρες, σήραγγες, 20 αναβαθμίσιμα όπλα, τόνοι επιπέδων, ορυχεία, αεροπορικές επιδρομές και ένας πύργος που θα μετατρέψει τους εχθρούς σας σε ζώα αγκαλιάς είναι μόνο μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Fieldrunners 2. Θα απολαύσετε να παίζετε αυτό το παιχνίδι!

Jelly Defense

play.google.com

Στο Jelly Defense, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας για να σώσετε το έθνος Jelly από τους κακούς. Η εφαρμογή κοστίζει 2,64 $, αλλά αν ρίξετε μια ματιά στα σχόλια που γράφτηκαν από χρήστες στο Google Play Store, θα δείτε ότι το παιχνίδι αξίζει εντελώς την αγορά. Το παιχνίδι έχει εξαιρετική βαθμολογία στο Store - 4,6 αστέρια, οπότε αν ψάχνατε να παίξετε ένα παιχνίδι άμυνας πύργου, θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτό. Είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό!

Φυτά Vs. Ζόμπι 2

www.youtube.com

Ένα άλλο πολύ ωραίο παιχνίδι είναι το Plants Vs. Zombies 2 - με ισχυρά φυτά θα μπορείτε να νικήσετε τα ζόμπι. Το παιχνίδι είναι δωρεάν και προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής. Η εφαρμογή ενημερώνεται τακτικά, οπότε υπάρχει πάντα κάτι νέο και συναρπαστικό. Μετά από 415.000 κριτικές, η εφαρμογή βαθμολογείται με 4,3 αστέρια στο Google Play Store, κάτι που είναι πολύ φοβερό!

Παιχνίδι άμυνας 2

apkpure.com

Το Toy Defense 2 διαθέτει 290 αποστολές άμυνας πύργων, εκπληκτικά γραφικά, τουρνουά, οχήματα από τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γερμανία, την ΕΣΣΔ και τις ΗΠΑ, και πολλά άλλα εξαιρετικά ενδιαφέροντα πράγματα που θα λατρέψετε. Με σχεδόν 90.000 κριτικές, αυτό το παιχνίδι έχει 4,5 αστέρια στο Google Play Store. Είναι δωρεάν και προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής. Λοιπόν, κατεβάστε το παιχνίδι, παίξτε και διασκεδάστε!

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια άμυνας πύργων που μπορείτε να παίξετε στη συσκευή σας Android και να απολαύσετε πραγματικά. Ποια είναι τα αγαπημένα σας παιχνίδια άμυνας πύργων;

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Το YouTube Gaming είναι έτοιμο να ανταγωνιστεί με το Twitch

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found