Κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές Android για χειρόγραφες σημειώσεις

Οι χειρόγραφες σημειώσεις Οι εφαρμογές Android είναι ερωτήματα με υψηλή αναζήτηση στο Διαδίκτυο. Αυτές οι εφαρμογές είναι ιδανικές για τους μαθητές που θέλουν να κρατήσουν σημειώσεις, δασκάλους που θέλουν να παρακολουθούν τις δραστηριότητες της τάξης και για όσους αγαπούν απλά χειρόγραφες σημειώσεις.

Όπως πριν από τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές προσωπικής εκπαίδευσης Android και εφαρμογές ταινιών Android, μοιράζομαι τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές Android για χειρόγραφες σημειώσεις

Λίστα κορυφαίων καλύτερων εφαρμογών Android για χειρόγραφες σημειώσεις

Handrite Note Σημειωματάριο Lite

play.google.com

Το Handrite note είναι μια διαισθητική εφαρμογή σημείωσης γραφής που χρησιμεύει ως κολλώδης σημείωση, λίστα υποχρεώσεων, σημειωματάριο και περιοδικό - όλα με το πάτημα του δακτύλου σας. Ποτέ μην περνάτε τσαλακωμένα κομμάτια χαρτιού, μην χάνετε σημαντικές λάμψεις έμπνευσης και μην αφήνετε μια αναξιόπιστη αυτόματη διόρθωση να εμποδίσει την ταχύτητα σκέψης σας ξανά. Αυτή είναι η προσωπική μου καλύτερη εφαρμογή χειρόγραφων σημειώσεων Android.

Καλαμάρι (πρώην Πάπυρος)

android.app-liv.jp

Ωστόσο, μια άλλη καλή εφαρμογή χειρόγραφων σημειώσεων Android, Το Squid είναι μια φυσική εφαρμογή χειρογράφου που λειτουργεί με τη λήψη σημειώσεων. Σημειώστε ότι χρησιμοποιείτε ακριβώς όπως το χαρτί, αλλά με την ευελιξία και τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας. Με το Squid, μπορείτε να ξεπεράσετε το χαρτί!

FiiWrite

play.google.com

Το FiiWrite είναι μια απλή στη χρήση εφαρμογή που σας επιτρέπει να βάψετε ή να γράψετε με το χέρι. Αυτή η εφαρμογή είναι μια lite έκδοση της εφαρμογής που ονομάζεται FiiNote. Εάν σε ορισμένες περιπτώσεις θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο και τον τύπο, μπορείτε να το κάνετε μόνο αν κάνετε λήψη του FiiNote.

Σημειώσεις διάλεξης $3.75

play.google.com

Το LectureNotes είναι μια εφαρμογή λήψης σημειώσεων για Android. Μπορείτε να τραβήξετε εύκολα σημειώσεις στην οθόνη με χειρόγραφα. Είναι απλό και εύκολο στη χρήση και δεν απαιτεί σύνδεση στο Διαδίκτυο. Η εφαρμογή επιτρέπει την ομαλή γραφή, ζουμ, κύλιση και πληκτρολόγηση. Η εφαρμογή κοστίζει 3,75 $.

INKredible - Σημείωση χειρόγραφου

play.google.com

Μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή στη λίστα των καλύτερων εφαρμογών Android για χειρόγραφες σημειώσεις είναι INKredible. Είναι μια όμορφη εφαρμογή, απλή και το πιο σημαντικό χρήσιμο. Όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την εφαρμογή, η εγγραφή στη συσκευή σας Android θα είναι υπέροχη. Είναι μια τέλεια επιλογή για σχεδίαση και λήψη σημειώσεων.

DioNote - Σημείωση χειρόγραφου

play.google.com

Το DioNote είναι μια εφαρμογή χειρόγραφων σημειώσεων που σας επιτρέπει να γράφετε σημειώσεις χρησιμοποιώντας το δικό σας χειρόγραφο. Μπορείτε να δημιουργήσετε υπομνήματα απλά χρησιμοποιώντας τα δικά σας γραπτά και ελεύθερα σχέδια. Επιλέγοντας αυτήν την εφαρμογή θα σας υποδεχτούν με ευέλικτες επιλογές και δημιουργικότητα.

Σχετικά - Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ANDROID ΓΙΑ ΤΟ 2014

Σχετικά - ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΑΤ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ANDROID

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found