Πώς να ενημερώσετε το Samsung Galaxy S3 σε Android 4.4 KitKat

Η Samsung έφερε την ενημέρωση Android 4.4 KitKat για το Galaxy S3 και εδώ είναι τα απλά βήματα για την ενημέρωση του Samsung Galaxy S3 σε Android 4.4 KitKat που βασίζεται σε ανεπίσημη έκδοση CM 11. Τα βήματα που θα περιγράψω εδώ είναι για ενημερώσεις του Samsung Galaxy S3 μοντέλο I9300.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν ενημερώσετε το Samsung Galaxy S3 σε Android 4.4 KitKat

Πριν ξεκινήσετε την ενημέρωση του Samsung Galaxy S3 σε Android 4.4 KitKat, θα πρέπει να διατηρήσετε λίγα πράγματα.

1. Πρώτα απ 'όλα, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας όλων των σημαντικών δεδομένων στο Samsung Galaxy S3.

2. Κατεβάστε όλα τα προγράμματα οδήγησης USB για το Galaxy S3 στον υπολογιστή σας και εγκαταστήστε τα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα Windows 8 και 7 μπορούν να εγκαταστήσουν αυτόματα προγράμματα οδήγησης

Ενεργοποιήστε την επιλογή εντοπισμού σφαλμάτων USB. Για να το ενεργοποιήσετε

 • Μεταβείτε στο Μενού > Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Επιλογές προγραμματιστή
 • Πατήστε σε αυτό και βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη η αποσφαλμάτωση USB

3. Εγκαταστήστε το εργαλείο αποκατάστασης ClockworkMod πριν ενημερώσετε το Android 4.4 KitKat.

4. Πριν ξεκινήσετε την ενημέρωση του Samsung Galaxy S3 σε Android 4.4 KitKat, βεβαιωθείτε ότι το Galaxy S3 σας έχει φόρτιση άνω του 80%.

Πρέπει να διαβάσετε: Πώς να διορθώσετε το Samsung Galaxy που δεν είναι εγγεγραμμένο στο δίκτυο

Βήματα για την ενημέρωση του Samsung Galaxy S3 σε Android 4.4 KitKat

Πριν ξεκινήσετε την ενημέρωση του Samsung Galaxy S3 στο Android KitKat, πρέπει να:

 • Κατεβάστε το προσαρμοσμένο ROM crDroid
 • Χρησιμοποιώντας καλώδιο USB, συνδέστε το Galaxy I9300 με τον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, αντιγράψτε τα ληφθέντα αρχεία στην κάρτα SD του Galaxy.
 • Τώρα αποσυνδέστε το τηλέφωνό σας από τον υπολογιστή και απενεργοποιήστε το Samsung Galaxy S3.
 • Εκκινήστε τη συσκευή σε λειτουργία ανάκτησης. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το κουμπί λειτουργίας, κουμπιά αύξησης και μείωσης έντασης και κρατήστε τα πατημένα μέχρι να δείτε το λογότυπο της Samsung στην οθόνη. Αφήστε τα πλήκτρα δωρεάν για μισό δευτερόλεπτο και κρατήστε τα ξανά. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην οθόνη χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα έντασης και ενεργοποιήστε την επιλογή χρησιμοποιώντας το κουμπί λειτουργίας. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή γρήγορης εκκίνησης για επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας σε λειτουργία ανάκτησης.
 • Στη συνέχεια, δημιουργήστε ένα αντίγραφο ασφαλείας Android του τρέχοντος ROM σας. Κάντε αυτό επιλέγοντας Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και Επαναφορά και, στη συνέχεια, Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.
 • Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, επιστρέψτε στο κύριο μενού ανάκτησης.
 • Το επόμενο βήμα είναι εργασίες διαγραφής δεδομένων. Εκτελέστε Διαγραφή δεδομένων ή Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (Θα χρειαστούν λίγα λεπτά)
 • Αφού ολοκληρώσετε αυτό το βήμα, μεταβείτε στην εκκαθάριση του διαμερίσματος προσωρινής μνήμης. Στη συνέχεια, πατήστε Advance και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Wipe Dalvik Cache. Θα διαγράψει επίσης τα δεδομένα κρυφής μνήμης Dalvik.
 • Τώρα στην κύρια οθόνη ανάκτησης του Galaxy S3 μεταβείτε για να επιλέξετε zip από την κάρτα SD και, στη συνέχεια, επιλέξτε εγκατάσταση zip από την κάρτα SD για να ενημερώσετε το Samsung Galaxy S3 σε Android 4.4 KitKat.
 • Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο έντασης και μεταβείτε στο αρχείο zip ROM που κατεβάσατε, αντιγράψτε το στο SD, μπορείτε να το επιλέξετε με το κουμπί λειτουργίας
 • Αφού ολοκληρωθεί με επιτυχία η εγκατάσταση, επαναλάβετε το βήμα 7 n 8 και για να εγκαταστήσετε εφαρμογές Google

Αφού ολοκληρώσετε την εγκατάσταση και των δύο αρχείων, επιστρέψτε στο κύριο μενού ανάκτησης και επιλέξτε την επιλογή επανεκκίνηση συστήματος τώρα. Θα εκκινήσει την τελευταία ανεπίσημη έκδοση CM 11 για το Galaxy S3. Μπορεί να χρειαστούν μερικές φορές κατά την εκκίνηση.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found