Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα LG G4 Slow Charging

Όταν αγοράζετε ένα smartphone, ξοδεύετε μέρες ψάχνοντας για ένα που θα είναι τέλειο για εσάς και όταν το βρείτε θα περιμένετε ότι θα λειτουργεί σαν γοητεία όλη την ώρα. Όλοι το περιμένουμε αυτό, αλλά η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Υπάρχουν τόνοι σφαλμάτων και προβλημάτων που μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε χρήστης Android, από παράξενα μηνύματα σφάλματος έως κακή σύνδεση Wi-Fi και προβλήματα με το σήμα GPS. Η λίστα των δυσλειτουργιών είναι πολύ μεγάλη. Ένα από τα πράγματα που περιλαμβάνονται στη λίστα προβλημάτων για ορισμένους χρήστες LG G4 είναι η αργή φόρτιση. Αυτό είναι αρκετά απογοητευτικό λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το τηλέφωνο χρειάζεται μερικές φορές έως και τρεις (και μερικές φορές ακόμη περισσότερες) ώρες για να φορτιστεί πλήρως. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε πολλές συμβουλές, ώστε να μπορείτε να προσπαθήσετε να διορθώσετε το πρόβλημα αργής φόρτισης LG G4. Λάβετε υπόψη ότι η λίστα των λύσεων δεν είναι τόσο μεγάλη και αν δεν την λύσετε, επικοινωνήστε με το κατάστημα στο οποίο το αγοράσατε ή με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα υπερθέρμανσης LG G4

Τρόπος επίλυσης προβλήματος αργής φόρτισης LG G4

www.droid-life.com

Λύση No.1: Μην χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας κατά τη φόρτιση

Ο νούμερο ένα κανόνας όσον αφορά τα smartphone και τη φόρτιση δεν είναι να χρησιμοποιείτε τη συσκευή ενώ είναι συνδεδεμένη σε πηγή τροφοδοσίας. Εάν χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές ή παίζετε παιχνίδια, το smartphone θα χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο για να φορτίσει πλήρως. Αφήστε το για λίγο και αφήστε το να φορτιστεί.

Λύση No.2: Ελέγξτε το φορτιστή και το καλώδιο

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο φορτιστής τοίχου και το καλώδιο δεν είναι ελαττωματικά. Εάν είναι, μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο η συσκευή φορτίζει αργά.

Λύση No.3: Αλλάξτε τη μέθοδο φόρτισης

Εάν φορτίσατε τη συσκευή σας χρησιμοποιώντας τον φορτιστή τοίχου, συνδέστε τη σε έναν υπολογιστή και δοκιμάστε να τη φορτίσετε με αυτόν τον τρόπο και αντίστροφα. Μερικές φορές αυτό βοηθά.

Λύση No.4: Αλλάξτε το φορτιστή

Ενώ συνιστάται πάντα η χρήση του αρχικού φορτιστή, ίσως αυτός που συνοδεύει τη συσκευή σας είναι ελαττωματικός, οπότε αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δοκιμάσετε να φορτίσετε το smartphone σας χρησιμοποιώντας άλλο φορτιστή Android.

Λύση 5: Αφήστε το τηλέφωνό σας να κρυώσει

Εάν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας για λίγο, για παράδειγμα, παίξατε ένα παιχνίδι για μια ώρα, θα παρατηρήσετε ότι η συσκευή σας ζεσταίνεται. Αφήστε το να κρυώσει εντελώς και, στη συνέχεια, συνδέστε το με το φορτιστή. Ορισμένοι χρήστες παρατήρησαν ότι όταν το τηλέφωνο ζεσταίνει, χρειάζεται πολύ περισσότερος χρόνος για να φορτιστεί.

Λύση αρ. 6: Αφαιρέστε την μπαταρία και την κάρτα SD

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε είναι να αφαιρέσετε την μπαταρία και την κάρτα SD και, στη συνέχεια, να τα επαναφέρετε. Αυτό έλυσε το πρόβλημα για πολλά άτομα που αντιμετώπισαν πρόβλημα αργής φόρτισης, οπότε δοκιμάστε το, μπορεί να λειτουργήσει και για εσάς .

Λύση No.7: Ενημέρωση λογισμικού

Είναι πολύ σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό στο LG G4 σας είναι ενημερωμένο. Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, μια ενημέρωση μπορεί να βελτιώσει την απόδοση του smartphone σας, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τη σταθερότητά της και μπορεί να διορθώσει ορισμένα προβλήματα στην πορεία. Μπορείτε να ελέγξετε για την ενημέρωση με μη αυτόματο τρόπο, απλώς κάντε τα εξής:

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
  • Πατήστε Σχετικά με το τηλέφωνο
  • Πατήστε Ενημερώσεις λογισμικού

Εάν υπάρχει ενημέρωση, επιλέξτε να την εγκαταστήσετε και, στη συνέχεια, απλώς ακολουθήστε τα βήματα στην οθόνη.

Πηγή εικόνας: YouTube / Demitri Bautista

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων απόδοσης LG G4

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found