Πώς να προσθέσετε άτομα στο Snapchat

Το Snapchat είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που μπορεί να ληφθεί στο smartphone κάποιου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή ή κοινή χρήση εικόνων και βίντεο σε ένα αστείο στους φίλους και τις κοινότητές σας. Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές. Το Snapchat γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον αν υπάρχουν περισσότεροι φίλοι ή διασημότητες στο προφίλ σας.

Όσο δημοφιλής είναι, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά χρήστες. Η προσθήκη φίλων στο Snapchat ή η προσθήκη ατόμων στο Snapchat θα μπορούσε να είναι μια δύσκολη εργασία για όσους δεν γνωρίζουν καλά ή έχουν συνηθίσει τη λειτουργικότητα αυτής της εξαιρετικής εφαρμογής για κινητά. Έτσι, πολλοί χρήστες συνήθως δημιουργούν ερωτήσεις όπως "πώς να προσθέσετε άτομα στο Snapchat;" ή "πώς να προσθέσετε κάποιον στο Snapchat;". Σε τελική ανάλυση, το βασικό σημείο της χρήσης ενός κοινωνικού δικτύου ή μιας κοινωνικής εφαρμογής είναι να συνδεθείτε με περισσότερα άτομα και να μοιραστείτε πράγματα μαζί τους για να λάβετε τα σχετικά σχόλια. Το ίδιο ισχύει και για τις διασημότητες - για να αυξήσουν τους θαυμαστές τους ακολουθώντας τη σύνδεσή τους μέσω του Snapchat.

Οι άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Instagram και το Twitter κ.λπ. επιτρέπει την εύκολη αναζήτηση του επιθυμητού ατόμου με τη βοήθεια της κοινοποίησης των αναρτήσεων στο προφίλ σας, το Snapchat δεν περιλαμβάνει καμία δυνατότητα που επιτρέπει την κοινή χρήση και την εκ νέου κοινή χρήση των δημοσιεύσεων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η εφαρμογή για κινητά μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστεί και να αναζητηθεί νέα άτομα ή να προσθέσετε φίλους στο Snapchat. Ο πιο σημαντικός λόγος είναι ότι όλα αλλάζουν πολύ γρήγορα στο Snapchat. Οι χρήστες δίνουν μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να δουν τα στιγμιότυπα μετά τα οποία εξαφανίζονται για πάντα. Το Snapchat, όπως και άλλα κοινωνικά δίκτυα, δεν είναι διασκεδαστικό όταν δεν έχετε φίλους σε αυτό. Ως εκ τούτου, είναι επιτακτική ανάγκη να προσθέσετε φίλους στο Snapchat.

Δείτε επίσης: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων Snapchat σε Android

Πώς να προσθέσετε κάποιον στο Snapchat;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν φίλους στο Snapchat. Οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν πατώντας τα σημαντικά εικονίδια όπως:

Βήμα 1: Ανοίξτε το Snapchat που θα ανοίξει την οθόνη της κάμερας.

Βήμα 2: Πατήστε στο εικονίδιο GHOST / Snapchat που βρίσκεται στο πάνω μέρος της οθόνης της κάμερας. Αυτό θα ανοίξει την οθόνη προφίλ. Όταν ανοίξει η οθόνη του προφίλ σας, οι χρήστες μπορούν να ακολουθήσουν τα ακόλουθα βήματα για να προσθέσουν φίλους στο Snapchat.

Προσθήκη φίλων στο Snapchat - από το Βιβλίο διευθύνσεων:

Από την οθόνη προφίλ, οι χρήστες μπορούν να πατήσουν στον σύνδεσμο Προσθήκη φίλων. Η οθόνη Προσθήκη φίλων περιέχει τις ακόλουθες παραμέτρους:

  • Προσθήκη με όνομα χρήστη
  • Προσθήκη από το βιβλίο διευθύνσεων
  • Προσθήκη με Snapcode
  • Προσθήκη σε κοντινή απόσταση

Επιλέγοντας την επιλογή "προσθήκη φίλων στο Snapchat από το βιβλίο διευθύνσεων", η εφαρμογή θα ξεκινήσει την αναζήτηση ατόμων ή φίλων από το Βιβλίο διευθύνσεων του χρήστη. Αυτός είναι μακράν ο ευκολότερος τρόπος για να προσθέσετε φίλους στο Snapchat. Εάν υπάρχουν πολλές επαφές στο βιβλίο διευθύνσεων του κινητού τηλεφώνου, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα τουλάχιστον κάποια άτομα ή φίλοι να χρησιμοποιούν το Snapchat. Στην οθόνη Βιβλίο διευθύνσεων, οι χρήστες μπορούν να δουν μια λίστα Snapchatters στο My Contacts, η οποία θα εμφανίζει τη λίστα των φίλων που χρησιμοποιούν την εφαρμογή Snapchat για κινητά. Για να προσθέσετε φίλους στο Snapchat από το Βιβλίο διευθύνσεων, πατήστε το εικονίδιο + που εμφανίζεται δίπλα στα ονόματά τους. Εάν έχετε προσθέσει κάποιον στη λίστα επαφών σας πρόσφατα και αυτό το άτομο δεν έχει εμφανιστεί στο Βιβλίο διευθύνσεών σας στο Snapchat, πατήστε στο εικονίδιο ανανέωσης που είναι διαθέσιμο στη δεξιά γωνία της οθόνης.

Προσθήκη φίλων στο Snapchat - με όνομα χρήστη:

Η προσθήκη ατόμων στο Snapchat με τη βοήθεια των ονομάτων χρήστη τους είναι μια άλλη απλή μέθοδος για την προσθήκη φίλων στο Snapchat. Ωστόσο, είναι δύσκολο να γνωρίζετε και να θυμάστε τα ονόματα χρήστη όλων των ατόμων που θέλετε να προσθέσετε. Και αυτό το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί ούτε με το Snapchat. Με αυτήν την τεχνική, οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν μόνο τις διασημότητες και τα άτομα που έχουν καταχωρήσει και επαληθεύσει τα ονόματά τους στο Snapchat. Έτσι, ο μόνος τρόπος για να προσθέσετε φίλους στο Snapchat με όνομα χρήστη, οι χρήστες θα πρέπει να θυμούνται όλα τα ονόματα χρήστη από τους φίλους και τους ανθρώπους. Για να προσθέσετε φίλους στο Snapchat χρησιμοποιώντας τα ονόματα χρήστη τους, οι χρήστες πρέπει να μεταβούν στην οθόνη "Προσθήκη φίλων" και να κάνουν κλικ στο "Προσθήκη από όνομα χρήστη". Θα πρέπει να εισαγάγετε το όνομα χρήστη του συγκεκριμένου ατόμου για αναζήτηση και προσθήκη φίλων στο Snapchat.

Εάν το εικονίδιο + δεν εμφανίζεται μπροστά από το όνομα χρήστη που έχετε εισαγάγει, αντικατοπτρίζει ότι το όνομα χρήστη που έχετε εισαγάγει είναι λανθασμένο και δεν υπάρχει άτομο από αυτό το όνομα χρήστη στη βάση δεδομένων του Snapchat. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό του Snapchat είναι ότι επαληθεύει επίσης ιστορίες και προφίλ διασημοτήτων και άλλων διάσημων ανθρώπων, εκτός από τους χρήστες του Snapchat που έχουν μεγάλη κοινωνική επιρροή. Για τέτοια άτομα, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση πληκτρολογώντας τα ονόματά τους. Όταν εισάγετε τα ονόματά τους, τα αντίστοιχα ονόματα χρήστη θα εμφανίζονται μπροστά από τα ονόματα. Τα προφίλ που έχουν επαληθευτεί θα αντικατοπτρίζουν ένα επαληθευμένο εικονίδιο δίπλα στα ονόματα χρήστη.

Προσθήκη φίλων στο Snapchat - χρησιμοποιώντας το Snapcode:

Το Snapcode είναι ένα ειδικό χαρακτηριστικό που προσφέρεται από το Snapchat, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα. Το Snapcode αντιπροσωπεύεται από ένα κίτρινο τετράγωνο που έχει στρογγυλεμένες γωνίες με πολλές μαύρες κουκκίδες παντού. Όλοι οι χρήστες του Snapchat έχουν εκχωρήσει ένα μεμονωμένο Snapcode. Μπορείτε να δείτε μεμονωμένο Snapcode στην οθόνη προφίλ της εφαρμογής Snapchat για κινητά. Εάν θέλετε να προσθέσετε κάποιον που χρησιμοποιεί το μεμονωμένο Snapcode, οι χρήστες θα πρέπει να έχουν ένα αρχείο εικόνας που θα πρέπει να περιέχει το Snapcode του ατόμου στην κάμερα ή τη συλλογή του τηλεφώνου. Μετά από αυτό, μπορείτε να μεταβείτε στην οθόνη Προσθήκη φίλων και να πατήσετε Προσθήκη από Snapcode επιλογή. Θα κατευθυνθείτε σε όλες τις εικόνες στο ρολό της κάμερας ή στη συλλογή σας. Μπορείτε να επιλέξετε μια συγκεκριμένη φωτογραφία που περιέχει το Snapcode και, στη συνέχεια, να ξεκινήσετε τη διαδικασία σάρωσης. Όταν το Snapchat θα ανιχνεύσει ένα προφίλ μετά τη σάρωση του Snapcode, θα εμφανιστεί το προφίλ του ενδιαφερόμενου και μπορείτε να τον φιλί.

Αν και το Snapchat είναι μια νέα εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης για κινητά, είναι πολύ απλό να λάβετε απαντήσεις σχετικά με τον τρόπο προσθήκης ατόμων στο Snapchat. Διασκεδάστε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή!

Δείτε επίσης: Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Snapchat

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found