Πώς να λάβετε επιστροφή χρημάτων Fortnite

Το Fortnite είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι shooter πρώτου προσώπου που είναι διαθέσιμο σε υπολογιστή, Xbox, PlayStation και πλατφόρμα smartphone. Αυτό το παιχνίδι είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και παιχνίδι, αλλά υπάρχουν πολλές αγορές εντός παιχνιδιού. Οι αγορές στο παιχνίδι δεν είναι φθηνές και μερικές φορές αγοράζονται κατά λάθος από τον χρήστη. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η Epic Games ξεκινά υπηρεσίες επιστροφής χρημάτων για τυχαίες αγορές στο Fortnite. Η νέα ενημέρωση του Fortnite έφερε τις υπηρεσίες επιστροφής χρημάτων στο παιχνίδι. Εάν ψάχνετε βήματα σχετικά με τον τρόπο λήψης επιστροφής χρημάτων Fortnite, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω περιεχόμενο.

Υπάρχουν δύο τύποι επιστροφής χρημάτων Fortnite. Το ένα παρέχεται από τα Epic Games και το άλλο είναι επιστροφή χρημάτων στο παιχνίδι. Εξαρτάται από τον χρήστη ποιος τύπος επιστροφής χρημάτων θέλει.

Δείτε επίσης: Πώς να λάβετε επιστροφή χρημάτων στο Steam

Στο παιχνίδι Fortnite επιστροφή χρημάτων

Αυτή η επιστροφή χρημάτων είναι διαθέσιμη στο παιχνίδι για ανεπιθύμητες αγορές. Η αίτηση ή η επιστροφή χρημάτων μπορεί να γίνει σε λίγα δευτερόλεπτα με δύο έως τρία κλικ. Αυτός είναι ο πιο βολικός τρόπος για να λάβετε επιστροφή χρημάτων και είναι δυνατόν μετά από τυχαίες αγορές, μη εξουσιοδοτημένες αγορές και αν το στοιχείο δεν είναι όπως αναμένεται. Αλλά το κύριο μειονέκτημα αυτού του τύπου επιστροφής είναι ότι μπορείτε να το λάβετε μόνο τρεις φορές. Υπάρχουν μόνο 3 επιστροφές χρημάτων για αγορές διάρκειας ζωής. Επομένως, πρέπει να είστε προσεκτικοί ενώ ζητάτε επιστροφή χρημάτων. Η διαδικασία είναι παρόμοια για κάθε πλατφόρμα. Για να λάβετε επιστροφή χρημάτων, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

 1. Ανοίξτε το Fortnite Battle Royale στον υπολογιστή, την κονσόλα ή τις συσκευές Android / iOS.
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή Μενού που υπάρχει στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
 3. Από το μενού, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις.
 4. Ανοίξτε την καρτέλα "Λογαριασμός και περιεχόμενο" από το γρανάζι ρυθμίσεων.
 5. Από την ενότητα "Αθέλητες αγορές" κάντε κλικ στο κουμπί "Υποβολή αιτήματος".
 6. Επιλέξτε τα αντικείμενα που έχετε αγοράσει.
 7. Επιλέξτε το στοιχείο για το οποίο θέλετε επιστροφή χρημάτων.
 8. Αφού επιλέξετε τον λόγο, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Υποβολή αιτήματος.

Τα V-bucks για τα αντικείμενα που αγοράστηκαν επιστρέφονται αμέσως και είναι έτοιμα για χρήση για τις μελλοντικές σας αγορές.

Επιστροφή χρημάτων στο Epic Games Store

Τα Epic Games έχουν αρχίσει να επιστρέφουν χρήματα για τις αγορές από το Epic Store και επίσης για τις αγορές εντός παιχνιδιού. Ωστόσο, είναι μια περίπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία. Μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών από την αγορά ενός αντικειμένου. Απλώς πρέπει να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο των Epic Games και να ανοίξετε το κέντρο υποστήριξής τους. Στη συνέχεια, στέλνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα Epic Games που εξηγεί την κατάσταση και αναφέρει τα στοιχεία για τα οποία θέλετε επιστροφή χρημάτων.

Ο χρήστης πρέπει να πληροί ορισμένα κριτήρια για τη λήψη επιστροφής χρημάτων, όπως τα εξής:

 • Ο παίκτης πρέπει να έχει έναν γνήσιο λογαριασμό,
 • Πάνω από δύο ώρες έπαιξαν,
 • Πρέπει να έχετε υποβάλει το αίτημα το αργότερο 14 ημέρες μετά την αγορά του αντικειμένου.

Μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για πλήρη επιστροφή χρημάτων στο παιχνίδι που σημαίνει ότι θα λάβετε όλες τις αγορές που έχετε πραγματοποιήσει στο Epic Store για το παιχνίδι συν τις αγορές εντός του παιχνιδιού και τις χρεώσεις περιεχομένου με δυνατότητα λήψης.

Τα χρήματα επιστρέφονται γενικά με τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αγορά των αντικειμένων και μπορεί να είναι πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή οποιοδήποτε άλλο πορτοφόλι. Ο χρόνος επεξεργασίας επιστροφής χρημάτων εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής του χρήστη. Ωστόσο, ένας εναλλακτικός τρόπος πληρωμής μπορεί να προστεθεί από τον χρήστη, προκειμένου να λάβει ταχύτερη επιστροφή χρημάτων.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Μπορείτε να ακολουθήσετε οποιαδήποτε από τις παραπάνω μεθόδους για να λάβετε επιστροφή χρημάτων Fortnite. Ωστόσο, προτού υποβάλετε ένα αίτημα, πρέπει να ελέγξετε αν πληροίτε τα κριτήρια επιλεξιμότητας για να λάβετε επιστροφή χρημάτων, διαφορετικά τα Epic Games θα σας καθορίσουν ότι παραβιάζουν την πολιτική επιστροφής χρημάτων και θα ακυρώσουν την αξίωση επιστροφής χρημάτων.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found