Πώς να μετακινήσετε εφαρμογές σε MicroSD στο Samsung Galaxy S4

Έλαβα σήμερα ένα μήνυμα από έναν χρήστη που θέλει να μεταφέρει ή να μετακινήσει τις εφαρμογές, τα παιχνίδια και τη μουσική του στην κάρτα μνήμης του σε μια συσκευή Android. Στο άρθρο, θα απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση και θα μιλήσω για τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μετακινήσετε εφαρμογές σε κάρτα SD.

Πρέπει να μεταφέρω τις εφαρμογές μου στην κάρτα MicroSD;

Ενώ η μετακίνηση μεγάλων εφαρμογών σε μια κάρτα SD είναι λογική, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αποθηκευτικό χώρο στην εσωτερική μνήμη σας για άλλες μικρότερες εφαρμογές, δεν είναι κατάλληλο να μετακινήσετε widget ή άλλες βασικές εφαρμογές σε μια κάρτα SD.

Οι προγραμματιστές Android ενθαρρύνουν τους προγραμματιστές εφαρμογών να κάνουν τις εφαρμογές τους κινητές στην κάρτα SD εάν η εφαρμογή είναι μεγαλύτερη από 10 MB. Ωστόσο, δεδομένου ότι το Android παρέχει μια ανοιχτή πλατφόρμα στους προγραμματιστές, υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθούν μεγαλύτερες εφαρμογές με τρόπο που να μην μπορούν να μετακινηθούν. Εξαρτάται πλήρως από τον προγραμματιστή και τον τρόπο με τον οποίο έχει δημιουργηθεί η εφαρμογή.

Μερικοί από τους λόγους για τους προγραμματιστές να μην κάνουν τις εφαρμογές τους να μετακινούνται στην κάρτα SD είναι η ασφάλεια. Το βρίσκουν ευκολότερο να διατηρήσουν τις εφαρμογές τους ασφαλείς όταν είναι εγκατεστημένες στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου, ειδικά όταν μιλάμε για εφαρμογές επί πληρωμή. Είναι δύσκολο να καταστούν ασφαλείς αυτές οι εφαρμογές όταν βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο αποθήκευσης, όπως η κάρτα SD, η οποία μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετική συσκευή.

Ας μάθουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μετακινήσετε εφαρμογές στην κάρτα SD.

Δείτε επίσης: Πώς να διορθώσετε "Δυστυχώς, το πληκτρολόγιο Android έχει σταματήσει"

Πώς να μετακινήσετε εφαρμογές σε MicroSD στο Samsung Galaxy S4

Τρόπος μετακίνησης εφαρμογών σε κάρτα SD σε Android

Πριν μετακινήσετε τις εφαρμογές και τη μουσική σας στο MicroSD στη συσκευή σας Android, είναι σημαντικό να μην μετακινείτε τα Widgets σας, επειδή τα Widget στη συσκευή σας δεν θα λειτουργούν σωστά.

Λύση 1: Μετακίνηση αρχείων με χρήση υπολογιστή

Η πρώτη μέθοδος μεταφοράς των εφαρμογών, των εικόνων, των παιχνιδιών και των αρχείων σας στην κάρτα MicroSD είναι μέσω υπολογιστή.

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων USB στη συσκευή σας Android.

 • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στις Επιλογές προγραμματιστή
 • Επιλέξτε το πλαίσιο με την ένδειξη "USB-debugging"

lg-g3.wonderhowto.com

Τώρα που είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων, συνδέστε τη συσκευή σας στον υπολογιστή με τη βοήθεια ενός USB. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει την κάρτα SD.

Περιμένετε έως ότου ο υπολογιστής σας πιστοποιήσει τη συσκευή σας και, στη συνέχεια, στον υπολογιστή σας,

 • Μεταβείτε στον υπολογιστή μου
 • Θα δείτε δύο συσκευές, "Τηλέφωνο" και "Κάρτα SD
 • Μετακινήστε τη μουσική και τα αρχεία σας από το τηλέφωνο στην κάρτα SD

Δεν μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία ή δεδομένα από υπολογιστή σε κάρτα micro SD;

Μην σύρετε και αποθέστε τα αρχεία στο τηλέφωνό σας, σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν θα λειτουργήσει. Κάντε δεξί κλικ στα αρχεία και στη συνέχεια κάντε κλικ στην αντιγραφή ή αποκοπή. Μεταβείτε στη μνήμη του τηλεφώνου σας και επικολλήστε τη εκεί.

Λύση 2: Μετακίνηση των εφαρμογών και των αρχείων στο τηλέφωνό σας

Η συσκευή σας θα σας επιτρέψει να μετακινήσετε μερικές από τις μεγάλες εφαρμογές στην κάρτα SD, υπό την προϋπόθεση ότι ο προγραμματιστής της εφαρμογής έχει δημιουργήσει την εφαρμογή με αυτήν τη διάταξη.

 • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις της συσκευής σας
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και αναζητήστε τη Διαχείριση εφαρμογών. Πατήστε σε αυτό.
 • Τώρα πατήστε στις τρεις κουκκίδες πάνω δεξιά για να ανοίξετε ένα αναπτυσσόμενο μενού.
 • Πατήστε ταξινόμηση κατά μέγεθος.
 • Τώρα πατήστε σε κάθε εφαρμογή και μετακινηθείτε για να αναζητήσετε το κουμπί που λέει Move To SD Card.
 • Εάν αυτό το κουμπί έχει γκρι χρώμα, τότε δεν έχετε τύχη και η εφαρμογή δεν μπορεί να μετακινηθεί, αλλά εάν επισημανθεί, μπορείτε να μετακινήσετε την εφαρμογή στην κάρτα SD σας.

Ελέγξτε τις εφαρμογές που θέλετε να μετακινήσετε στην κάρτα SD και δημιουργήστε χώρο στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης της συσκευής σας.

www.raghlenka.in

Λύση 3: Χρήση εφαρμογών τρίτων

Ένας άλλος απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να μετακινήσετε τα αρχεία σας στο Android στην κάρτα MicroSD σας είναι χρησιμοποιώντας εφαρμογές τρίτων.

Λήψη οποιασδήποτε από αυτές τις εφαρμογές:

Διαχειριστής αρχείων Astro

Το Astro File management είναι η πιο κατεβασμένη εφαρμογή διαχείρισης αρχείων. Είναι εύκολο στη χρήση και πολύ αποτελεσματικό να μετακινείτε τις εφαρμογές, τα παιχνίδια, τις εικόνες και τα έγγραφα σας στην κάρτα SD σας χωρίς ταλαιπωρία.

Διαχείριση αρχείων ES Explorer

Το Es File management έχει πάνω από 300 εκατομμύρια παγκόσμιες λήψεις, είναι ένας άλλος κορυφαίος διαχειριστής αρχείων Samsung Galaxy S4. Εκτελεί τη βασική λειτουργία και είναι συμβατή με Dropbox, Google Drive, SkyDrive, Box.net, Sugarsync, Yandex, Amazon S3 και Ubuntu One .

Διαχείριση αρχείων (Εξερεύνηση)

Η Εξερεύνηση του Διαχειριστή αρχείων έχει πλούσιο και ελκυστικό περιβάλλον εργασίας χρήστη Συμβατό με FTP και δημοφιλείς αποθήκες cloud

Διαχειριστής αρχείων OI

Σχόλιο από τον Dray:

Κάνει ό, τι θα έπρεπε, και ανοιχτού κώδικα Τόσο ωραίο να βλέπεις έναν διαχειριστή αρχείων χωρίς διαφημίσεις, που κάνει ακριβώς αυτό

Μετακίνηση εφαρμογής στην κάρτα SD

Αυτή η εφαρμογή διαχειρίζεται και οργανώνει όλα τα παιχνίδια και τη μουσική των εφαρμογών σας στο Android. Επιτρέπει τη μεταφορά, ταξινόμηση και φιλτράρισμα εφαρμογών στην εσωτερική μνήμη και στην κάρτα SD.

Αυτοί είναι όλοι οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μετακινήσετε εφαρμογές σε MicroSD σε μια συσκευή Android. Ενώ οι εφαρμογές μπορεί να σας βοηθήσουν να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις της συσκευής σας, ώστε να μπορείτε να μετακινήσετε εφαρμογές στην κάρτα SD, υπάρχει πιθανότητα ορισμένες από τις εφαρμογές να μην λειτουργούν σωστά εάν μετακινηθούν. Συνιστάται να διατηρείτε τις βασικές σας εφαρμογές στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, ώστε να μην διακόπτεται η λειτουργία τους. Η προτιμώμενη μέθοδος για τη μετακίνηση εφαρμογών είναι χρησιμοποιώντας τη συσκευή σας για να ελέγξετε εάν ο προγραμματιστής επιτρέπει την εφαρμογή ή όχι.

Ωστόσο, εάν διαπιστώσετε ότι εξαντλείται πολύ γρήγορα ο αποθηκευτικός χώρος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές τρίτων για να σας βοηθήσουμε να μετακινήσετε μεγαλύτερες εφαρμογές στην κάρτα SD, αλλά εάν δεν λειτουργούν, απεγκαταστήστε την εφαρμογή και εγκαταστήστε την ξανά στο εσωτερική αποθήκευση της συσκευής για άλλη μια φορά, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε αδιάλειπτες υπηρεσίες σε αυτήν την εφαρμογή.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να διορθώσετε το πάγωμα εφαρμογών και τη συντριβή στο Android

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found