Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα κατάψυξης και επανεκκίνησης στο Moto G

Διαφορετικοί τύποι έξυπνων τηλεφώνων είναι διαθέσιμοι στη σημερινή αγορά, αλλά είναι πολύ δύσκολο να βρείτε ένα που δεν περιέχει σφάλματα. Από εκείνο το σημείο, το Moto G είναι ένα από τα καλύτερα που προσφέρει μια εμπειρία που μοιάζει περισσότερο με ένα premium τηλέφωνο αλλά έρχεται στον προϋπολογισμό σας.

Ωστόσο, όπως και άλλα έξυπνα τηλέφωνα, οι χρήστες του Moto G αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα τηλέφωνά τους. Το πρόβλημα κατάψυξης και επανεκκίνησης στο Moto G είναι ένα πιο συνηθισμένο που έχουν αναφέρει οι ιδιοκτήτες στο φόρουμ. Οι χρήστες ανέφεραν ότι η οθόνη παγώνει και επανεκκινείται τυχαία, ακόμη και όταν η οθόνη είναι επίσης απενεργοποιημένη.

Εάν έχετε αγοράσει Moto G, ενδέχεται να αντιμετωπίζετε προβλήματα τυχαίας επανεκκίνησης, τότε ενδέχεται επίσης να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα κατάψυξης και επανεκκίνησης στο Moto G. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να προκύψει με μια συγκεκριμένη εφαρμογή όπως το πληκτρολόγιο κλήσης ή χωρίς κανένα μοτίβο. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε, καθώς εδώ είναι μερικές πιθανές λύσεις σε αυτό το πρόβλημα.

Πιθανές λύσεις για πρόβλημα κατάψυξης και επανεκκίνησης στο Moto G

πρόβλημα κατάψυξης και επανεκκίνησης στο Moto G

1. Όταν αντιμετωπίζετε πρόβλημα κατάψυξης και επανεκκίνησης στο Moto G, απενεργοποιήστε την οθόνη πατώντας το κουμπί λειτουργίας. Τώρα γυρίστε ξανά την οθόνη. Μπορεί να παγώσει προσωρινά την οθόνη. Αλλά για μόνιμη λύση, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

2. Εκτελέστε το τηλέφωνό σας σε ασφαλή λειτουργία. Πατήστε το πλήκτρο λειτουργίας και, στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα την επιλογή Απενεργοποίηση μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη ένα παράθυρο με την ένδειξη «Επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία». Θα εμφανιστεί το κείμενο της Ασφαλούς λειτουργίας στην κάτω αριστερή πλευρά της οθόνης εάν λειτούργησε. Εάν δείτε ότι το Moto G λειτουργεί καλά σε ασφαλή λειτουργία, τότε μία από τις εφαρμογές του τηλεφώνου σας προκαλεί αυτό το πρόβλημα. Έτσι μπορείτε να καταργήσετε τις εγκατεστημένες εφαρμογές μία προς μία έως ότου βρείτε την εφαρμογή ένοχος.

3. Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μεταβαίνοντας στο Μενού> Ρυθμίσεις> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και Επαναφορά> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων> Επαναφορά τηλεφώνου. Αλλά πριν από αυτό, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων.

4. Μπορεί επίσης να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κάρτα SIM. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια άλλη κάρτα SIM για να ελέγξετε αν έχει κάποια διαφορά.

Αλλά αν όλα αυτά δεν λειτουργούν, τότε καλύτερα να επικοινωνήσετε με το κατάστημα λιανικής ή τη Motorola.

Εάν η παραπάνω μέθοδος δεν λειτούργησε για εσάς, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και μάθετε τους λόγους για τους οποίους αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα κατάψυξης στο Moto X.

Διαβάστε - Τρόπος επίλυσης προβλήματος κατάψυξης Moto x

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found