Το Microsoft Visual Studio 2015 είναι πλέον διαθέσιμο σε Mac και Linux!

Εφαρμογή για προγραμματιστές της Microsoft, η οποία ήταν διαθέσιμη μόνο για την πλατφόρμα των Windows, δηλαδή το Microsoft Visual Studio 2015 είναι πλέον διαθέσιμη για πλατφόρμα Mac και Linux, ως δωρεάν λήψη. Αυτή η ευέλικτη προσέγγιση πολλαπλών πλατφορμών από τα Windows είναι εξαιρετικά επωφελής για τη Microsoft. Η Microsoft έκανε μια αξιοσημείωτη δουλειά με την προσέγγισή τους που μπορεί να ανοίξει μια νέα εποχή για τη Microsoft, οπότε μπορεί να έχει πολλές εφαρμογές στο Windows Store.

«Το Visual Studio Code παρέχει στους προγραμματιστές μια νέα επιλογή εργαλείου προγραμματιστή που συνδυάζει την απλότητα και την απλοποιημένη εμπειρία ενός προγράμματος επεξεργασίας κώδικα με το καλύτερο από αυτό που χρειάζονται οι προγραμματιστές για τον κύκλο κύριου κώδικα επεξεργασίας-εντοπισμού σφαλμάτων. Το Visual Studio Code είναι το πρώτο πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα και το πρώτο εργαλείο ανάπτυξης πολλαπλών πλατφορμών - που υποστηρίζει OSX, Linux και Windows - στην οικογένεια του Visual Studio. "

Καλύτερες στιγμές:

● Υποστήριξη πρώτης κατηγορίας για τη δημιουργία εφαρμογών ASP.NET 5 και Node.js

● Ελαφρύ, γρήγορο εργαλείο με επίκεντρο το πληκτρολόγιο

● Υποστήριξη για όλες τις γλώσσες προγραμματισμού

● Η έξυπνη σύνταξη κώδικα, η κατανόηση και η πλοήγηση σας βοηθούν να είστε παραγωγικοί

● Ενσωματωμένος εντοπισμός σφαλμάτων και υποστήριξη Git απευθείας στα χέρια σας

Το πρόγραμμα επεξεργασίας υποστηρίζει χρωματικά σύνταξης, αντιστοίχιση αγκυλών για C ++, jade, PHP, Python, XML, Batch, F #, DockerFile, Coffee Script, Java, HandleBars, R, Objective-C, PowerShell, Luna, Visual Basic και Markdown. Υποστηρίζει επίσης IntelliSense, linting, περίγραμμα για JavaScript, JSON, HTML, CSS, LESS και SASS, και για C # και TypeScript υποστηρίζει την αναδιαμόρφωση και εύρεση όλων των αναφορών.

//youtu.be/lEI9mxYpcS8

Πηγή μέσω iClarified

Δείτε επίσης: Γνωρίστε το νέο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft με το όνομα Microsoft Edge

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found