Ρύθμιση ταπετσαριών σε διπλή οθόνη στα Windows 10

Υπάρχουν δύο τύποι χρηστών υπολογιστών, ένας που του αρέσει να διατηρεί το ίδιο φόντο επιφάνειας εργασίας για μεγάλο χρονικό διάστημα και ένας άλλος που προτιμά να αλλάζει συχνά το φόντο της επιφάνειας εργασίας. Στα Windows 8, οι χρήστες είχαν μια απλή επιλογή για τη ρύθμιση διαφορετικών φόντων επιφάνειας εργασίας σε διπλές οθόνες. Αντιθέτως, στα Windows 10 αυτή η επιλογή είναι κρυφή. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο χρήστης δεν μπορεί να το πάρει. Κάθε χρήστης διατηρεί το φόντο της επιφάνειας εργασίας σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις φαντασιώσεις του, επομένως, η αλλαγή είναι απαραίτητη.

Όπως αναφέρθηκε, δεν είναι μια επιστήμη πυραύλων για να αποκτήσετε ένα παρασκήνιο διπλής οθόνης στα Windows 10. Όταν η εργασία απαιτεί διπλή οθόνη, τότε είναι απαραίτητο να έχετε κίνητρα μέσα από το περιβάλλον σας. Και, αυτό ξεκινά με την επιφάνεια εργασίας σας που διατηρεί τον χρήστη αφοσιωμένο στην εργασία. Αυτά είναι μερικά βήματα που μπορούν να οδηγήσουν τον χρήστη να έχει το αγαπημένο του υπόβαθρο στην επιφάνεια εργασίας.

Λύση 1

Βήμα 1 - Καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμη επιλογή για απλώς επίσκεψη και προσαρμογή του φόντου με μερικά κλικ, ακολουθήστε τα παρακάτω. Ξεκινήστε πατώντας ταυτόχρονα τα πλήκτρα Windows + R, αυτό θα σας ζητήσει το μενού Εκτέλεση.

Βήμα 2 - Τώρα, πληκτρολογήστε τις ακόλουθες λέξεις-κλειδιά

Έλεγχος / όνομα Microsoft. Εξατομίκευση / σελίδα σελίδας

img.wonderhowto.com

Βήμα 3 - Πατήστε το κουμπί enter. Τώρα, οι ρυθμίσεις «Φόντο επιφάνειας εργασίας» θα ανοίξουν στην επιφάνεια εργασίας σας σε ένα νέο παράθυρο.

στο.pcmag.com

Βήμα 4 - Κάντε κλικ στην επιλεγμένη εικόνα για το φόντο και κάντε δεξί κλικ πάνω της. Τώρα, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα δηλώνει ποια οθόνη θέλετε να ορίσετε την επιλεγμένη εικόνα ως φόντο.

img.wonderhowto.com

Λύση 2

Βήμα 1Αρχικά, αντιγράψτε τις δύο εικόνες που θέλετε να ορίσετε ως φόντο της διπλής οθόνης στο φάκελο

         C: \ Windows \ Web \ Ταπετσαρία \ Windows

Τώρα, κάποιος θα πρέπει να έχει πρόσβαση στα δικαιώματα διαχειριστή που ο κάτοχος του υπολογιστή θα πρέπει να κάνει μια τροποποίηση στο φάκελο.

Βήμα 2 -Δημοσιεύστε το προηγούμενο βήμα, επιλέξτε και τις δύο εικόνες και κάντε δεξί κλικ σε μία από τις εικόνες. Ορίστε την επιλογήΟρισμός ως φόντο επιφάνειας εργασίας.

guideingtech.com

Βήμα 3 -Πριν οι εικόνες θα οριστούν ως φόντο της επιφάνειας εργασίας, θα αποθηκευτούν

% USERPROFILE% \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Windows \ Θέματα. Αυτές οι δύο εικόνες θα αποθηκευτούν ως αρχεία με το όνομα Transcoded_000 και Transcoded_001 αντίστοιχα. Τώρα, η διπλή οθόνη του χρήστη έχει ξεχωριστό φόντο επιφάνειας εργασίας όπως έχει επιλεγεί.

guideingtech.com

Τώρα, εάν ο χρήστης θέλει να ανταλλάξει τις εικόνες από τη μία οθόνη στην άλλη. Σε αυτήν την περίπτωση, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αλλάξετε τα τελευταία ψηφία των ονομάτων αρχείων από Transcoded_000 σε 1 και Transcoded _001 σε 0Τέλος, για να δείτε τις αλλαγές στην επιφάνεια εργασίας σας, απλώς αποσυνδεθείτε από τα παράθυρά σας και συνδεθείτε ξανά και εφαρμόζονται οι αλλαγές.

Τώρα, ο χρήστης θα λατρέψει διαφορετικά ταπετσαρία για κάθε παράθυρο οθόνης 10 σύμφωνα με τις επιλογές του. Αντίθετα με τα Windows 10, τα Windows 8 είχαν μια εξατομικευμένη επιλογή, αλλά εδώ η ίδια και κάποια άλλη επιλογή φαίνεται να χάνονται. Αν και, είναι απλώς κρυμμένα και με τη σωστή διαδικασία, η ίδια δυνατότητα μπορεί να εφαρμοστεί και στη διεπαφή των Windows 10. Η Microsoft μόλις βελτίωσε τις δυνατότητες προκειμένου να προσφέρει στον χρήστη την καλύτερη εμπειρία με τα Windows 10.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Καλύτεροι υπολογιστές για επεξεργασία φωτογραφιών

Φωτογραφική πίστωση: windows.microsoft.com

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found