Κορυφαία πέντε κοινά προβλήματα με το OnePlus One

Πολλοί άνθρωποι θέλουν να ζήσουν μια πολυτελή ζωή. Οι περισσότεροι από τους οποίους πιστεύουν ότι η ύπαρξη υπέροχων τεχνολογικών gadgets είναι ο μόνος τρόπος που κάποιος μπορεί να θεωρηθεί ότι ζει μια πολυτελή ζωή. Ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς καταλήγουν να αγοράζουν μερικά από τα πιο πρόσφατα gadget στην αγορά χωρίς να γνωρίζουν τις συνέπειες. Εδώ είναι το κοινό πρόβλημα με το OnePlus One.

Κοινό πρόβλημα με το OnePlus One

Στις άλλες δημοσιεύσεις μας θα βρείτε προβλήματα και τις λύσεις τους στα Galaxy S5, S4, S3, S2 και άλλα έξυπνα τηλέφωνα.

Δείτε επίσης- Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Quickboot στο OnePlus One

Η μπαταρία δεν διαρκεί όσο αναμένεται

Πολλοί χρήστες του OnePlus One δεν είναι ικανοποιημένοι με το πώς αυτό το τηλέφωνο έχει πολύ χαμηλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αποστραγγίζεται τόσο γρήγορα και έτσι δεν μπορεί κανείς να μείνει με το τηλέφωνό του ενώ είναι ενεργοποιημένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τυχαίες επανεκκινήσεις

Χωρίς την επιθυμία να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας, αυτό το τηλέφωνο αποφασίζει να κλείσει χωρίς την εντολή σας. Μπορεί ακόμη και να αφήσει μερικές τρέχουσες εφαρμογές και να σβήσει.

Υπερθέρμανση φορτιστή

Όταν εξαντληθεί η μπαταρία αυτού του τηλεφώνου, είναι προφανές ότι θα πρέπει να το επαναφορτίσετε. Ωστόσο, όταν το κάνετε αυτό, ο φορτιστής του ζεσταίνεται και θερμαίνει ακόμη και το τηλέφωνο. Αυτό είναι τόσο επικίνδυνο τόσο για εσάς όσο και για το τηλέφωνό σας.

Κίτρινη απόχρωση στην οθόνη του τηλεφώνου

Διαπιστώθηκε επίσης ότι υπάρχει μια κλίση που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι χρήστες τηλεφώνων στα προηγούμενα στάδια των κινητών τηλεφώνων και έχει διορθωθεί σε πολλές συσκευές, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα κοινό πρόβλημα με το OnePlus One.

Κακή ή αργή φόρτιση

Εκτός από το πρόβλημα της υπερθέρμανσης, ένα άλλο κοινό πρόβλημα με το OnePlus One είναι ότι έχει ένα πολύ κακό σύστημα φόρτισης. Καταναλώνει πολύ χρόνο φόρτισης, αλλά δεν γεμίζει σε σύντομο χρονικό διάστημα όπως τα άλλα τηλέφωνα. Μερικές φορές αρνείται να φορτίσει ακόμη και αν έχετε τον αρχικό φορτιστή.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found