5 τρόποι επίλυσης του IPod Touch δεν θα συνδεθεί σε δίκτυο Wi-Fi

Εάν το iPod touch σας δεν μπορεί να συνδεθεί σε δίκτυο Wi-Fi, θα μοιραστούμε μαζί σας μερικές ιδέες, ώστε να μπορείτε να τις δοκιμάσετε, και ελπίζουμε ότι θα απαλλαγείτε από το πρόβλημα. Πριν ελέγξετε τις λύσεις που ετοιμάσαμε για εσάς, βεβαιωθείτε ότι ο δρομολογητής σας είναι ενεργοποιημένος και, εάν είναι, μεταβείτε στις λύσεις που παρέχονται παρακάτω. Θα βρείτε 5 τρόπους για να διορθώσετε το iPod touch δεν θα συνδεθεί σε δίκτυο Wi-Fi και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα απλά βήματα. Ας αρχίσουμε.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι διόρθωσης της οθόνης αφής που δεν ανταποκρίνεται στο iPod Touch

5 τρόποι για να διορθώσετε το iPod touch δεν θα συνδεθούν σε δίκτυο Wi-Fi

5 τρόποι για να διορθώσετε το iPod touch δεν θα συνδεθούν σε δίκτυο Wi-Fi

Λύση No.1: Ενεργοποιήστε τη λειτουργία αεροπλάνου και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε

Όταν το iPod δεν μπορεί να συνδεθεί σε δίκτυο Wi-Fi, η λειτουργία πτήσης ενδέχεται να επιλύσει το πρόβλημα. Εδώ πρέπει να κάνετε:

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
 • Πατήστε στη λειτουργία αεροπλάνου
 • Ενεργοποιήστε την
 • Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και απενεργοποιήστε το.

Αυτό είναι κάτι που μπορεί να επιλύσει προβλήματα Wi-Fi όχι μόνο στο iPod touch αλλά και σε άλλες συσκευές iOS, όπως το iPhone και το iPad.

Λύση No.2: Επανεκκινήστε το μόντεμ και το δρομολογητή σας

Αυτό μπορεί να βοηθήσει. Αποσυνδέστε το βύσμα τροφοδοσίας από το μόντεμ και το δρομολογητή, περιμένετε ένα λεπτό και συνδέστε το ξανά. Μερικές φορές, αυτό είναι το μόνο που πρέπει να κάνετε και θα μπορείτε να συνδεθείτε κανονικά σε ένα δίκτυο Wi-Fi.

Λύση No.3: Επανεκκινήστε το iPod σας

Όσο για πολλά άλλα ζητήματα, η επανεκκίνηση μπορεί να κάνει το κόλπο. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας (κουμπί ύπνου / αφύπνισης) και όταν εμφανιστεί το ρυθμιστικό, σύρετε το και απενεργοποιήστε τη συσκευή. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας ξανά και ενεργοποιήστε ξανά το iPod touch.

Λύση No.4: Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου

Μια άλλη πολύ απλή λύση, η οποία είναι επίσης μια από τις πιο αποτελεσματικές. Όταν αποφασίσετε να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου, τις ρυθμίσεις κινητής τηλεφωνίας, τις ρυθμίσεις APN και VPN, τις εγγραφές ζεύξης Bluetooth, τα δίκτυα Wi-Fi, τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης κ.λπ. . Ακολουθήστε αυτά τα λίγα βήματα:

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
 • Επιλέξτε Γενικά
 • Πατήστε Επαναφορά
 • Επιλέξτε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Λύση 5: Ενημέρωση λογισμικού iOS

Πολλές φορές όταν παρατηρείτε κάποια προβλήματα στο iPod σας, μπορείτε να τα διορθώσετε με την τελευταία έκδοση του iOS. Επομένως, εάν υπάρχει μια νέα έκδοση και δεν το καταλάβατε, τώρα είναι η ώρα να το κάνετε. Θα πρέπει να το κάνετε μέσω του iTunes, αλλά πριν ξεκινήσετε, αποκτήστε την τελευταία έκδοση του iTunes. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ενημερώσετε το iOS:

 • Χρησιμοποιήστε το καλώδιο USB που συνοδεύει το iPod σας και συνδέστε το iPod στον υπολογιστή σας
 • Επιλέξτε τη συσκευή σας στο λογισμικό iTunes
 • Στον πίνακα "Σύνοψη", επιλέξτε την επιλογή Έλεγχος για ενημέρωση
 • Επιλέξτε Λήψη και Ενημέρωση.

Οι χρήστες που είχαν το ίδιο πρόβλημα, το έλυσαν με επιτυχία με έναν από αυτούς τους 5 τρόπους για να διορθώσετε το iPod touch δεν θα συνδεθούν σε δίκτυο Wi-Fi και στοιχηματίζουμε ότι κάνατε το ίδιο.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found