Τρόπος επίλυσης προβλημάτων υπερθέρμανσης του Google Pixel 2

Έχετε αγοράσει ένα Google Pixel 2 και γίνεται πολύ ζεστό; Λοιπόν, μην νομίζετε ότι το νέο smartphone σας είναι ελαττωματικό, καθώς αυτό είναι ένα πολύ συνηθισμένο ζήτημα και αντιμετωπίζουν σχεδόν όλοι οι χρήστες του smartphone. Εάν συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε το τηλέφωνο για πολύ καιρό ή αλλιώς συνεχίζουμε να παίζουμε τα παιχνίδια HD για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι πολύ συνηθισμένο να αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα. Αυτό το άρθρο εξηγεί τον τρόπο επίλυσης προβλημάτων υπερθέρμανσης του Google Pixel 2.

Δείτε επίσης: Συμβουλές και κόλπα Google Pixel 2

Τρόπος επίλυσης προβλημάτων υπερθέρμανσης του Google Pixel 2

Επανεκκινήστε το τηλέφωνο

Η πρώτη συμβουλή είναι να κάνετε επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας. Αυτή είναι η απλούστερη αλλά ισχυρή συμβουλή που μπορεί να επιλύσει πολλά μικρά, ακόμη και σημαντικά ζητήματα. Απλώς πατήστε το πλευρικό κουμπί σκληρά και το Google Pixel 2 θα απενεργοποιηθεί. Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και ενεργοποιήστε το για να δείτε αν το πρόβλημα παραμένει εκεί ή όχι. Η υπερβολική επεξεργασία είναι ένας από τους κύριους λόγους υπερθέρμανσης και μετά την επανεκκίνηση της συσκευής, όλες οι διεργασίες που εκτελούνται σταματούν. Έτσι, φυσικά θα κρυώσει το τηλέφωνο και θα αντιμετωπίσετε αξιοσημείωτες βελτιώσεις απόδοσης.

Μειώστε τη φωτεινότητα της οθόνης

Μειώστε τη φωτεινότητα της οθόνης όσο μπορείτε. Διατηρήστε ένα ελάχιστο επίπεδο στο οποίο μπορείτε να ολοκληρώσετε όλες τις εργασίες σας. Η υψηλότερη φωτεινότητα της οθόνης ενώ καταναλώνει περισσότερη μπαταρία είναι επίσης υπεύθυνη για την υπερθέρμανση. Λοιπόν, γιατί να σπαταλήσετε την μπαταρία και να θερμάνετε τη συσκευή;

Διαγράψτε τις εφαρμογές που καταναλώνουν ενέργεια

Η συσκευή μας είναι γεμάτη με τόσες πολλές εφαρμογές, ενώ πολλές από αυτές παραμένουν αχρησιμοποίητες από την εγκατάσταση. Επομένως, απλώς καταργήστε την εγκατάσταση όλων των περιττών εφαρμογών και αφαιρέστε το επιπλέον βάρος. Προχωρήστε στις Ρυθμίσεις> Μπαταρία και ελέγξτε τι καταναλώνουν περισσότερη ισχύ όλες οι εφαρμογές. Εάν παρατηρήσετε κάποια εφαρμογή που χρησιμοποιεί ασυνήθιστη ποσότητα μπαταρίας, απεγκαταστήστε την. Σε περίπτωση που η εφαρμογή είναι ενσωματωμένη, τότε ενδέχεται να μην είναι δυνατή η απεγκατάσταση, σε αυτήν την περίπτωση, πηγαίνετε για εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και των δεδομένων της εφαρμογής.

Χρησιμοποιήστε τον αρχικό φορτιστή

Η χρήση του τηλεφώνου ενώ είναι φορτισμένη είναι ένας άλλος ισχυρός λόγος για υπερθέρμανση. Επομένως, προσπαθήστε να μην χρησιμοποιήσετε το νέο σας Google Pixel 2 κατά τη φόρτιση. Επίσης, ένα άλλο σημείο είναι να χρησιμοποιήσετε τον αρχικό φορτιστή και το καλώδιο για τη φόρτιση του τηλεφώνου. Μερικές φορές, έχει δει ότι οι χρήσεις άλλων καλωδίων και φορτιστών μπορούν να υπερθερμάνουν το smartphone σας, επομένως συνιστάται πάντα να χρησιμοποιείτε τον αρχικό φορτιστή και το καλώδιο που συνοδεύουν το Google Pixel 2.

Εκκινήστε το τηλέφωνο σε ασφαλή λειτουργία

Ένας άλλος χρήσιμος τρόπος για την επίλυση προβλημάτων υπερθέρμανσης του Google Pixel 2 είναι η εκτέλεση εκκίνησης σε ασφαλή λειτουργία. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να μάθετε την πραγματική αιτία αυτού του ζητήματος και τίποτα δεν μπορεί να το επιλύσει, απλώς εκτελέστε αυτό το βήμα για να μάθετε εάν μια εφαρμογή τρίτου μέρους προκαλεί αυτό το ζήτημα. Για εκκίνηση του τηλεφώνου σε ασφαλή λειτουργία:

  • Πρώτα, πατήστε το κουμπί λειτουργίας και, στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα τις επιλογές απενεργοποίησης.
  • Θα παρατηρήσετε την επιλογή εκκίνησης σε ασφαλή λειτουργία στην οθόνη. Πατήστε OK και το τηλέφωνό σας θα εισέλθει σε ασφαλή λειτουργία.

Τώρα, ελέγξτε εάν το πρόβλημα υπερθέρμανσης εξακολουθεί να υφίσταται. Εάν όχι, τότε αυτό δεν είναι παρά μια εφαρμογή ένοχος. Απεγκαταστήστε τις εφαρμογές που κατεβάσατε πρόσφατα ή πραγματοποιήστε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Εργοστασιακή επανεκκίνηση

Εάν έχετε εκτελέσει όλα τα απαιτούμενα βήματα και εξακολουθείτε να απομένουν με το ίδιο, η τελευταία λύση είναι να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ωστόσο, πάρτε ένα αντίγραφο ασφαλείας πριν από αυτό, καθώς αυτό το βήμα θα διαγράψει τα πάντα από το Google Pixel 2. Στη συνέχεια, πρέπει να ρυθμίσετε το τηλέφωνο από το μηδέν.

Ελέγξτε την μπαταρία

Σε περίπτωση που η επιλογή επαναφοράς από το εργοστάσιο δεν επιλύσει το πρόβλημα, τότε ενδέχεται η μπαταρία να μην λειτουργεί σωστά και να είναι ελαττωματική. Επομένως, επικοινωνήστε με το κατάστημα λιανικής ή την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας.

Δείτε επίσης: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων διάρκειας μπαταρίας του Google Pixel 2

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found