Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα καθυστέρησης του Samsung Galaxy S5

Εκτός από τα προβλήματα Samsung Galaxy Wifi, πολλοί χρήστες μας έγραψαν σχετικά με τα διάφορα ζητήματα που αντιμετωπίζουν με το Samsung Galaxy S5, το οποίο δεν περιλαμβάνει ενισχυτή λήψης, προβλήματα καθυστέρησης τηλεφώνου, ζημιά στο νερό κ.λπ.

Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για το Samsung Galaxy S5 l agging i sue.

Δείτε επίσης: Λύσεις για το Samsung Galaxy S5 χωρίς φόρτιση

Δείτε επίσης: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων κατάψυξης Samsung Galaxy μετά την ενημέρωση του KitKat

Το ζήτημα καθυστέρησης στο Galaxy S5

Ο ένοχος πίσω από αυτό το ζήτημα φαίνεται να είναι το βαρύ περιβάλλον εργασίας χρήστη TouchWiz και bloatware. Το λογισμικό Bloatware είναι το προεγκατεστημένο λογισμικό ή εφαρμογές που λαμβάνετε όταν αγοράζετε ένα νέο τηλέφωνο. Η καθυστέρηση παρατηρείται γενικά κατά το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου, πατώντας το κουμπί Home, εκκίνηση ή κλείσιμο μιας εφαρμογής και μερικές φορές κατά την πληκτρολόγηση επίσης. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές διορθώσεις τις οποίες μπορείτε να ακολουθήσετε μία προς μία για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα στο Galaxy S5 σας.

Βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για την επίλυση του προβλήματος καθυστέρησης στο Samsung Galaxy S5

Αποκτήστε ένα νέο πρόγραμμα εκκίνησης

Προσπαθήστε να αποκτήσετε έναν νέο εκκινητή για το τηλέφωνό σας, καθώς ο υπάρχων εκκινητής TouchWiz έχει ορισμένους σοβαρούς περιορισμούς, οι οποίοι αναφέρονται συχνά από χρήστες που χρησιμοποιούν αυτήν τη συσκευή στην Αυστραλία. Σας προτείνουμε να αποκτήσετε το Google Now Launcher. Αυτό το πρόγραμμα εκκίνησης βοηθά το τηλέφωνό σας να εκτελεί συγκεκριμένες εργασίες εύκολα.

Απενεργοποιήστε τα κινούμενα σχέδια για να διορθώσετε το πρόβλημα κατάψυξης Samsung Galaxy

Η απενεργοποίηση των εφέ κίνησης μπορεί να βοηθήσει τη συσκευή σας να αποδώσει πολύ πιο γρήγορα, ενώ το πρόβλημα καθυστέρησης θα εξαλειφθεί επίσης. Αρχικά, απενεργοποιήστε την κίνηση ξεκλειδώματος που γίνεται μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Κλείδωμα οθόνης> Ξεκλείδωμα εφέ και, στη συνέχεια, επιλέξτε Κανένα.

Στη συνέχεια, απενεργοποιήστε το εφέ μετάβασης στην αρχική οθόνη που είναι το κινούμενο σχέδιο πλοήγησης για να βελτιώσετε την εμφάνιση καθώς σύρετε μεταξύ της αρχικής οθόνης. Για να απενεργοποιήσετε αυτό το εφέ, πατήστε σε έναν κενό χώρο στην Αρχική οθόνη και επιλέξτε Ρυθμίσεις αρχικής οθόνης. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο εφέ μετάβασης και επιλέξτε Κανένα.

Όπως και με τα δύο πρώτα βήματα, το επόμενο είναι να απενεργοποιήσετε μερικά ακόμη εφέ για τα οποία πρέπει πρώτα να αποκτήσετε την επιλογή προγραμματιστή μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Σχετικά με το τηλέφωνο> πατήστε στον αριθμό έκδοσης 7 φορές που θα σας δείξει την επιλογή προγραμματιστή στις ρυθμίσεις. Στη συνέχεια, πραγματοποιήστε κύλιση προς τα κάτω για να λάβετε τις επιλογές, όπως κλίμακα κινούμενης εικόνας παραθύρου, κλίμακα διάρκειας κινούμενου βίντεο και κλίμακα κινούμενης μετάβασης Απενεργοποιήστε όλες αυτές τις επιλογές και θα επιταχύνει αυτόματα την απόδοση του τηλεφώνου.

www.hi-galaxy-s5.com

Απενεργοποίηση διπλού κτύπου S Voice

Ένας από τους λόγους για τους οποίους το Samsung Galaxy S5 δεν αποκρίνεται αμέσως σε μια βρύση στην Αρχική οθόνη είναι ότι περιμένει να δει αν πατήσετε δύο φορές για να ξεκινήσει το S Voice. Μπορείτε πάντα να απενεργοποιήσετε το S Voice ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

  • Πατήστε δύο φορές το κουμπί αρχικής σελίδας για να ανοίξετε το S Voice.
  • Πατήστε το κουμπί μενού στην επάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής.
  • Πατήστε "Ρυθμίσεις".
  • Καταργήστε την επιλογή "Άνοιγμα μέσω του αρχικού κλειδιού.

Περιορίστε τις διαδικασίες φόντου

Μπορείτε να περιορίσετε τις διαδικασίες παρασκηνίου κάνοντας τα εξής: -

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Επιλογές προγραμματιστή> Εφαρμογές> Περιορισμός διαδικασιών φόντου και αυτό είναι.

www.alltechpool.com

Σταματήστε την εκτέλεση εφαρμογών κατά την εκκίνηση

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές στη συσκευή που αρχίζουν να συγχρονίζονται και να εκτελούνται κατά την εκκίνηση, οι οποίες μειώνουν συνολικά την ταχύτητα της συσκευής. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή όπως το Greenify που παγώνει αυτόματα τις εφαρμογές που δεν θέλετε να εκτελέσετε κατά την εκκίνηση. Αλλά πρώτα, βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση root για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή.

Διαγράψτε το bloatware

Υπάρχουν πολλά bloatware στη συσκευή που εκτελούνται στο παρασκήνιο, συγχρονίζουν, παρακολουθούν, απορρίπτουν δεδομένα τοποθεσίας και κάνουν πολλά περισσότερα πράγματα που μειώνουν την ταχύτητα του Galaxy S5. Έτσι, είναι καλύτερο να διαγράψετε όλες αυτές τις ανεπιθύμητες και προφορτωμένες εφαρμογές εξ ολοκλήρου από τη συσκευή, η οποία απαιτεί από εσάς να κάνετε root τη συσκευή. Αλλά έρχεται πάντα με κάποιο ρίσκο και αν είστε σε θέση να πάρετε τη βουτιά, προχωρήστε για να διαγράψετε το bloatware για να επιταχύνετε την απόδοση του τηλεφώνου.

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Εάν έχετε δοκιμάσει όλες τις μεθόδους και εξακολουθείτε να μην είστε ικανοποιημένοι με την απόδοση της συσκευής σας, τότε πηγαίνετε για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, καθώς μερικές φορές όλη η ανάγκη του τηλεφώνου σας είναι μια καθαρή εκκίνηση που είναι δυνατή μόνο μέσω επαναφοράς εργοστασιακών δεδομένων. Εδώ είναι πώς να το κάνετε. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και επαναφορά συσκευής.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found