Διόρθωση Android δεν θα ενεργοποιηθεί ή κολλήσει στην οθόνη λογότυπου Samsung

Όταν το Android δεν ενεργοποιείται, αισθανόμαστε αρκετά περιορισμένοι με την αντιμετώπιση προβλημάτων, αλλά ένα τηλέφωνο με μαλακό τούβλο δεν προσφέρει πολλές επιλογές όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση προβλημάτων. Ας μάθουμε τους λόγους για τους οποίους αυτό μπορεί να συμβεί στη συσκευή σας και τι πρέπει να κάνουμε εάν το Android σας δεν θα ενεργοποιηθεί ή κολλήσει στο Λογότυπο Samsung.

Δείτε επίσης: Πώς να διορθώσετε τα προβλήματα Wi-Fi Samsung Galaxy σε όλες τις παραλλαγές

Δείτε επίσης: Μυστικοί κωδικοί για όλες τις παραλλαγές Samsung Galaxy

Οι λόγοι πίσω από το Android δεν θα ενεργοποιηθούν και το Android κολλήσει στην "οθόνη λογότυπου Samsung"

Σφάλματα λογισμικού

Ένας από τους λόγους για τους οποίους το Android σας μπορεί να λειτουργεί είναι λόγω των πολλών σφαλμάτων του λογισμικού που μπορούν να προκαλέσουν το πρόβλημα. Μερικές φορές οι συσκευές Android μπορεί να αρχίσουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα επειδή το λογισμικό έχει δυσλειτουργία. Το λογισμικό με σφάλματα μπορεί να επιλυθεί ενημερώνοντας το λογισμικό. Οι κατασκευαστές έρχονται τακτικά με νέες ενημερώσεις για να διασφαλίσουν ότι μπορούν να επιλύσουν προβλήματα με τα τρέχοντα σφάλματα και προβλήματα στο λογισμικό.

Χειρισμός λογισμικού

Μερικοί από τους χρήστες μας ανέφεραν ότι αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα όταν προσπάθησαν να παίξουν με το λογισμικό. Το λογισμικό Android μπορεί εύκολα να χειραγωγηθεί και να προσαρμοστεί. Όταν δοκιμάζουμε αυτές τις προσαρμογές για να κάνουμε τις συσκευές μας ακόμα καλύτερες, υπάρχουν στιγμές που κάτι μπορεί να πάει στραβά και ως αποτέλεσμα το τηλέφωνο δεν θα ενεργοποιηθεί ή θα καταλήξει να κολλήσει σε ένα βρόχο εκκίνησης όπου πηγαίνει τόσο μακριά όσο το λογότυπο και στη συνέχεια κάθεται πεισματικά σε αυτήν την οθόνη ή απενεργοποιείται μόνο για να ξεκινήσετε ξανά και να φτάσετε μέχρι το λογότυπο και να επαναλάβετε το ίδιο πράγμα.

Κολλημένος μετά από μια ενημέρωση

Όταν μια ενημέρωση λογισμικού δεν ολοκληρωθεί σωστά, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα να κολλήσετε στο βρόχο εκκίνησης. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που μπορεί να προκαλέσουν την κατάργηση της ενημέρωσης λογισμικού, κάνοντας το τηλέφωνο να ξεκινήσει μόλις στα μισά του δρόμου και να κολλήσει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό το τηλέφωνό σας να έχει αρκετή μπαταρία για να διασφαλίσει ότι η ενημέρωση θα ολοκληρωθεί χωρίς το τηλέφωνο να πεθάνει λόγω έλλειψης μπαταρίας κατά την ενημέρωση του τηλεφώνου. Μερικές φορές το τηλέφωνό σας καταλήγει να παγώσει ενώ η ενημέρωση βρίσκεται σε εξέλιξη και κολλάει στο βρόχο εκκίνησης.

Οι περισσότερες από τις συσκευές Android προειδοποιούν τους χρήστες ότι το τηλέφωνο θα χρειαστεί χρόνο για ενημέρωση, οπότε θα πρέπει να διασφαλίσουν ότι το τηλέφωνο δεν είναι απενεργοποιημένο κατά την ενημέρωση του τηλεφώνου. Όταν συμβεί αυτό, υπάρχει πιθανότητα η ενημέρωση να μην ολοκληρωθεί σωστά και το τηλέφωνό σας να κολλήσει στο λογότυπο όταν προσπαθείτε να το ξεκινήσετε.

Εσφαλμένες εφαρμογές

Όταν μια εφαρμογή καταλήξει σε δυσλειτουργία, ενδέχεται να εντοπίσετε αυτό το πρόβλημα στη συσκευή σας. Ορισμένοι από τους χρήστες μας κατέληξαν σε αυτό το ζήτημα όταν κατέβαλαν μια εφαρμογή εκτός του Google Store. Πολλές εφαρμογές έχουν κακόβουλους κωδικούς και ιούς που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στο λογισμικό της συσκευής σας και να την κάνουν ασυνήθιστα. Για να αποφύγετε τέτοια προβλήματα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει όλες τις εφαρμογές από το Google Store και ότι διαθέτετε ένα ισχυρό λογισμικό προστασίας από ιούς στο τηλέφωνό σας που μπορεί να καταστρέψει αποτελεσματικά τις επιθέσεις ιών ή τις εφαρμογές με σφάλματα.

Ελαττωματική κάρτα μνήμης

Εάν παραβλέψατε άνετα την κάρτα μνήμης που αποθηκεύει πολλά αρχεία και εφαρμογές σε αυτήν, ενδέχεται να κάνετε λάθος. Μερικές φορές, η κάρτα μνήμης μπορεί να είναι πρόβλημα για τη συσκευή και το Android σας μπορεί να παγιδευτεί στο βρόχο εκκίνησης λόγω κακής κάρτας μνήμης.

Προτού επιλύσουμε το ζήτημα, πρέπει επίσης να καταλάβετε ότι είναι δύσκολο να επιβεβαιώσετε εάν ενδέχεται να χάσετε τα δεδομένα ή όχι όταν πρόκειται για τη συσκευή. Μερικές φορές, ενδέχεται να χάσετε τα δεδομένα όταν το τηλέφωνό σας κολλήσει στο βρόχο εκκίνησης. Επομένως, προσπαθήστε να συνδέσετε τη συσκευή σας σε έναν υπολογιστή και ελέγξτε αν ο υπολογιστής μπορεί να διαβάσει τη συσκευή σας. Εάν η συσκευή σας διαβάζεται τότε πρέπει να μετακινήσετε όλα τα δεδομένα στον υπολογιστή προτού προχωρήσετε σε οποιαδήποτε μορφή αντιμετώπισης προβλημάτων. Θα διασφαλίσει ότι δεν θα χάσετε σημαντικά αρχεία κατά την έναρξη της αντιμετώπισης προβλημάτων.

Τι πρέπει να κάνετε εάν το Android σας δεν θα ενεργοποιηθεί;

Λύση 1: Soft Reset

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα είναι να δοκιμάσετε και να κάνετε μια μαλακή επαναφορά που θα σας βοηθήσει να κάνετε επανεκκίνηση του τηλεφώνου χωρίς να κολλήσετε στην οθόνη του λογότυπου. Η απαλή επαναφορά διαφέρει σε διαφορετικές συσκευές. Αν και συνήθως περιλαμβάνει το πάτημα του κουμπιού λειτουργίας για 8 έως 10 δευτερόλεπτα, υπάρχουν ορισμένα τηλέφωνα όπως το HTC One, το Samsung Galaxy Tab 3 και το Sony Xperia Z3 που απαιτούν να κρατήσετε μαζί το κουμπί λειτουργίας και έντασης για 8 έως 10 δευτερόλεπτα. Ανάλογα με το μοντέλο του τηλεφώνου σας, ένα από αυτά μπορεί να είναι επιτυχές.

Λύση 2: Φορτίστε τη συσκευή σας

Υπάρχει πιθανότητα η συσκευή σας να απενεργοποιηθεί επειδή η μπαταρία πέθανε. Μερικές φορές, η ένδειξη μπαταρίας μπορεί να δείχνει ότι η μπαταρία έχει 25% για παράδειγμα, και στην πραγματικότητα είναι σχεδόν άδεια. Απενεργοποιήστε πλήρως τη συσκευή σας και φορτίστε τη. Αφήστε τη συσκευή σας να φορτιστεί για κάποιο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια ενεργοποιήστε την. Ελέγξτε εάν η συσκευή σας μπορεί να ενεργοποιηθεί εντελώς και αν λειτουργεί, τότε το πρόβλημά σας έχει επιλυθεί και μπορείτε να απολαύσετε τη χρήση του τηλεφώνου σας τώρα.

www.cio.com

Λύση 3: Χρησιμοποιήστε διαφορετική μέθοδο φόρτισης

Εάν ο φορτιστής του τηλεφώνου ή του tablet σας δεν βοηθά, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο USB και συνδέστε τη συσκευή σας στον υπολογιστή σας. Εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή για να φορτίσετε το τηλέφωνο, μεταβείτε σε φορτιστή τοίχου για να ελέγξετε εάν λειτουργεί. Εάν δεν συμβεί τίποτα, δοκιμάστε να φορτίσετε μια άλλη συσκευή εάν είναι δυνατόν, χρησιμοποιώντας τον ίδιο φορτιστή για να ελέγξετε εάν άλλες συσκευές φορτίζουν. Κάνοντας αυτό, θα μάθετε εάν το πρόβλημα βρίσκεται στη συσκευή ή στο φορτιστή.

Βεβαιωθείτε ότι ο φορτιστής ή το καλώδιο δεν έχουν υποστεί ζημιά με οποιονδήποτε τρόπο, εάν δεν έχετε διαφορετική συσκευή για να ελέγξετε εάν ο φορτιστής λειτουργεί ή όχι. Τα κατεστραμμένα καλώδια μπορεί να είναι ένας λόγος για τον οποίο το τηλέφωνό σας δεν μπορεί να φορτίσει και εάν η μπαταρία του τηλεφώνου σας είναι νεκρή, τότε το τηλέφωνό σας δεν θα ενεργοποιηθεί.

www.youtube.com

Λύση 4: Τοποθετήστε ξανά την μπαταρία ή αλλάξτε τις μπαταρίες

Όταν το τηλέφωνο δεν θα ενεργοποιηθεί, αξίζει να τραβήξετε την μπαταρία της συσκευής (εάν η συσκευή διαθέτει αφαιρούμενη μπαταρία), περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια τοποθετήστε ξανά την μπαταρία.

Εάν η επανασύνδεση της μπαταρίας δεν επιλύσει το πρόβλημα, αλλάξτε μπαταρίες εάν έχετε επιπλέον μπαταρία μαζί σας, ελέγξτε αν το τηλέφωνο ενεργοποιείται όταν αλλάζετε μπαταρίες.

www.ifixit.com

Λύση 5: Δοκιμάστε να πατήσετε το κουμπί λειτουργίας - ξανά

Γνωρίζω ότι έχετε ήδη δοκιμάσει να χρησιμοποιήσετε το κουμπί λειτουργίας, αλλά δοκιμάστε το περισσότερο από δύο ή τρεις φορές. Αφού φορτίσετε το τηλέφωνο, πατήστε το κουμπί Λειτουργίας μερικές φορές για να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει σίγουρα πρόβλημα στην τροφοδοσία του τηλεφώνου. Αν είναι ενεργοποιημένο, ελέγξτε αν το κουμπί λειτουργίας λειτουργεί σωστά. Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στον τρόπο με τον οποίο συνδέεται το κουμπί τροφοδοσίας και ίσως κάποιο χαλαρό στοιχείο προκαλεί το πρόβλημα. Μεταφέρετε το τηλέφωνο σε έναν τεχνικό που μπορεί να ελέγξει την εσωτερική καλωδίωση του τηλεφώνου εάν το κουμπί λειτουργίας δεν λειτουργεί σωστά.

το-gadgeteer.com

Λύση 6: Σκουπίστε το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης

Το σκούπισμα του διαμερίσματος προσωρινής μνήμης του τηλεφώνου σας σάς επιτρέπει να αφαιρέσετε τα αρχεία προσωρινής μνήμης που ενδέχεται να έχουν καταστραφεί και να προκαλέσουν απενεργοποίηση του τηλεφώνου. Υπάρχει πιθανότητα τα κατεστραμμένα αρχεία προσωρινής μνήμης να μην επιτρέψουν στο τηλέφωνό σας να ενεργοποιηθεί. Αυτά τα αρχεία προσωρινής μνήμης είναι προσωρινής φύσης και θα δημιουργηθούν ξανά από το τηλέφωνο αφού διαγράψετε τα τρέχοντα αρχεία προσωρινής μνήμης. Για να διαγράψετε το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης, πρέπει να εισέλθετε στη λειτουργία ανάκτησης πατώντας έναν συγκεκριμένο συνδυασμό πλήκτρων. Ο συνδυασμός ποικίλλει από τη μία συσκευή Android στην άλλη. Ορίστε μερικά παραδείγματα:

Samsung: Κουμπί λειτουργίας, κουμπί μείωσης έντασης ήχου, κουμπί αρχικής οθόνης.

Nexus: Κουμπί λειτουργίας, Μείωση έντασης και αύξηση έντασης

LG: Κουμπί λειτουργίας και κουμπί μείωσης έντασης

HTC: Μείωση έντασης και κουμπί λειτουργίας.

Για να διαγράψετε το διαμέρισμα προσωρινής μνήμης, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας, το κουμπί μείωσης έντασης και το κουμπί αρχικής οθόνης (για Samsung) ταυτόχρονα.

 • Μόλις δείτε το εικονίδιο Android, αφήστε το κουμπί λειτουργίας αλλά συνεχίστε να πατάτε παρατεταμένα τα άλλα δύο κουμπιά έως ότου δείτε την οθόνη Ανάκτηση συστήματος.

 • Θα δείτε ένα μενού με πολλές επιλογές. Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο μείωσης έντασης για να επισημάνετε την επιλογή που λέει "Διαγραφή κατάτμησης προσωρινής μνήμης".

 • Ορίστε την επιλογή χρησιμοποιώντας το πλήκτρο λειτουργίας και θα ξεκινήσει η διαδικασία εξάλειψης του διαμερίσματος προσωρινής μνήμης.

www.youtube.com

Μόλις ολοκληρωθεί, το τηλέφωνό σας θα επανεκκινήσει αυτόματα και θα δημιουργηθούν νέα αρχεία προσωρινής μνήμης από το τηλέφωνό σας. Εάν είστε σε θέση να περάσετε με επιτυχία ολόκληρη τη διαδικασία και το τηλέφωνό σας ενεργοποιηθεί, τότε το πρόβλημά σας έχει επιλυθεί, αλλά εάν το Samsung Galaxy δεν θα ενεργοποιηθεί ή φορτιστεί ακόμη και μετά τη διαγραφή του διαμερίσματος προσωρινής μνήμης, τότε πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο επαναφοράς του τηλεφώνου στο εργοστάσιο Ρυθμίσεις.

Λύση αρ. 7: Χρησιμοποιήστε το PC Suite για κατασκευαστές

Όταν αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα και το τηλέφωνό σας δεν θα ενεργοποιηθεί, είναι καλό να δοκιμάσετε να συνδέσετε τη συσκευή σας με τον υπολογιστή και να χρησιμοποιήσετε τη σουίτα PC για τον κατασκευαστή. Τα smartphone διαθέτουν τη δική τους σουίτα υπολογιστή ανάλογα με τον κατασκευαστή του τηλεφώνου, όπως τα smartphone της Samsung που χρησιμοποιούν τα Samsung Kies και τα τηλέφωνα LG διαθέτουν το LG PC Suite. Ομοίως, όλα τα smartphone διαθέτουν σουίτα υπολογιστή.

Με τη βοήθεια μιας σουίτας υπολογιστή, μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα όπως μεταφορά δεδομένων, συγχρονισμό της συσκευής με τον υπολογιστή στον οποίο είναι συνδεδεμένος και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Όταν το Android σας έχει κολλήσει στην οθόνη εκκίνησης, συνδέστε τον στον υπολογιστή και μετά μεταφέρετε όλα τα δεδομένα. Μπορείτε να ενημερώσετε το τηλέφωνό σας με τη βοήθεια της σουίτας υπολογιστή, έτσι ώστε εάν το τηλέφωνό σας κολλήσει κατά τη διάρκεια των ενημερώσεων, θα είναι σε θέση να ολοκληρώσει την ενημέρωση και το τηλέφωνο θα πρέπει να επανεκκινήσει.

Αυτό μπορεί να λειτουργήσει εάν το τηλέφωνό σας ενεργοποιηθεί αλλά απενεργοποιηθεί ξανά μετά από ένα ή δύο λεπτά.

Εάν δεν φαίνεται να λειτουργεί τίποτα, εκτελέστε επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Τα βήματα για αυτό εξηγούνται παραπάνω.

Λύση 8: Επαναφέρετε το τηλέφωνο στις εργοστασιακές ρυθμίσεις

Όταν καμία από τις παραπάνω λύσεις δεν μπορεί να σας βοηθήσει, τότε μπορείτε να επαναφέρετε τη συσκευή σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Όταν επαναφέρετε τη συσκευή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, επαναφέρετε τη συσκευή σας στην αρχική της κατάσταση όταν την αφαιρέσατε από το κουτί. Αυτό βοηθά στη διαγραφή όλων των δεδομένων και καταργεί όλες τις εφαρμογές τρίτων από τη συσκευή σας. Εάν κάποιο από αυτά ήταν ο λόγος για τον οποίο το τηλέφωνό σας δεν θα ενεργοποιηθεί, τότε μια επαναφορά θα πρέπει να μπορεί να το διορθώσει. Επειδή δεν θα μπορείτε να κάνετε την επαναφορά από τη συσκευή, βεβαιωθείτε ότι έχετε μεταφέρει όλα τα δεδομένα στον υπολογιστή σας εάν ο υπολογιστής σας μπορεί να διαβάσει τη συσκευή σας. Ωστόσο, εάν ο υπολογιστής σας δεν διαβάζει τη συσκευή, τότε θα χάσετε όλα τα δεδομένα στο τηλέφωνό σας. Θα πρέπει να μπείτε στη λειτουργία ανάκτησης, πατώντας έναν συγκεκριμένο συνδυασμό πλήκτρων όπως αναφέραμε στην προηγούμενη λύση.

 • Απενεργοποιήστε τη συσκευή σας πατώντας το πλήκτρο λειτουργίας για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Τώρα πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Power, Home και Volume Down (εάν χρησιμοποιείτε Samsung).
 • Θα παρατηρήσετε ότι το λογότυπο Android εμφανίζεται στην οθόνη, θα απελευθερώσετε το κουμπί λειτουργίας και θα συνεχίσετε να πατάτε παρατεταμένα τα άλλα δύο πλήκτρα μέχρι να δείτε το μενού ανάκτησης στην οθόνη της συσκευής σας
 • Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο μείωσης έντασης για να επισημάνετε την επιλογή Factory Reset στο μενού
 • Τώρα με τη βοήθεια του πλήκτρου λειτουργίας, επιβεβαιώστε την επιλογή σας

Περιμένετε έως ότου το τηλέφωνο ολοκληρώσει τη διαδικασία επαναφοράς στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Μόλις γίνει επαναφορά του τηλεφώνου ή του tablet που χρησιμοποιείτε, θα επανεκκινηθεί αυτόματα. Εάν γίνει επανεκκίνηση με επιτυχία και φτάσει στην αρχική οθόνη, τότε θα πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας τώρα.

Εάν έχετε δημιουργήσει ένα αντίγραφο ασφαλείας, τότε μπορείτε να επαναφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας τώρα και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας.

Εάν η εργοστασιακή επαναφορά δεν ενεργοποιηθεί στη συσκευή σας και το τηλέφωνό σας δεν θα ενεργοποιηθεί ακόμη και μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή εάν δεν μπορείτε να επαναφέρετε τη συσκευή σας, τότε πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να μεταφέρετε τη συσκευή σας σε έναν επαγγελματία που μπορεί να ελέγξει εάν υπάρχει κάποιο φυσικό ζημιά στη συσκευή που μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα.

solverbase.com

Πώς να διορθώσετε το Android που έχει κολλήσει στην οθόνη του λογότυπου  Σε Samsung Galaxy S, Galaxy Note, LG G, Moto X, Nexus και άλλες συσκευές Android

Μερικοί από τους αναγνώστες μας μας ζητούν λύσεις για προβλήματα εκκίνησης στο Android τους. Είναι ένα από αυτά τα προβλήματα όπου κολλάτε με ένα smartphone στο οποίο δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γιατί δεν ξεκινά καν. Αυτό το πρόβλημα συμβαίνει να είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα Android και η επίλυσή του μπορεί να γίνει αρκετά δύσκολη, επειδή θα εργάζεστε σε ένα τηλέφωνο που δεν τροφοδοτείται. Δεν έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις συστήματος της συσκευής σας. Ας ελέγξουμε τους κύριους λόγους και λύσεις για προβλήματα εκκίνησης Android.

Όταν το Android σας έχει προβλήματα εκκίνησης, μπορεί να είναι ένα από τα ακόλουθα:

 • Η συσκευή δεν ξεκινά καθόλου, δεν φορτίζει όταν συνδέετε τη συσκευή σε φορτιστή, αλλά αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή σας όταν τη συνδέετε σε υπολογιστή.
 • Η συσκευή δεν μπορεί να ξεκινήσει, αλλά όταν τη συνδέσετε στο φορτιστή, μπορείτε να δείτε τη φόρτιση της συσκευής.
 • Αρχίζει να ενεργοποιείται μόνο για να κολλήσει στην οθόνη εκκίνησης. Μπορεί να κολλήσει στην οθόνη του λογότυπου ή να απενεργοποιηθεί αυτόματα μετά την επίτευξη ενός συγκεκριμένου σημείου.
 • Όταν δείτε ένα μήνυμα σφάλματος στην οθόνη εκκίνησης και η συσκευή δεν ξεκινά.

Ορισμένοι χρήστες απολαμβάνουν να αυξάνουν τις δυνατότητες της συσκευής τους Android χρησιμοποιώντας ένα προσαρμοσμένο ROM ή παίζοντας με τα αρχεία συστήματος. Όταν η συσκευή σας εμφανίζει σφάλματα εκκίνησης, τα αρχεία συστήματος είναι ασταθή, επειδή είναι κατεστραμμένα ή έχουν τροποποιηθεί. Αυτός είναι ο λόγος που τα προσαρμοσμένα ROM αποφεύγονται καλύτερα, ειδικά εάν δεν έχετε τεχνική κλίση.

Αυτό το άρθρο δεν περιλαμβάνει λύσεις για προσαρμοσμένα ROM, επειδή υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορούν να πάνε στραβά σε προσαρμοσμένα ROM, επομένως το άρθρο μας επικεντρώνεται σε ζητήματα που αντιμετωπίζουν μη ριζικές συσκευές.

Λύση 1: Φορτίστε τη συσκευή σας

Συνιστάται πάντοτε στους χρήστες να χρησιμοποιούν έναν φορτιστή που προορίζεται για τη συσκευή, ο οποίος θα παρέχει τη σωστή ένταση και που αγοράζεται ιδανικά από τον ίδιο κατασκευαστή. Αυτό θα σας βοηθήσει να μάθετε ότι ο φορτιστής παρέχει τη σωστή ποσότητα ενέργειας στο τηλέφωνο έτσι ώστε η συσκευή να μπορεί να λειτουργεί όπως αναμένεται. Εάν το τηλέφωνο αρχίσει να φορτίζει, αφήστε το τηλέφωνο να φορτιστεί για τουλάχιστον μία ώρα και, στη συνέχεια, προσπαθήστε να ενεργοποιήσετε τη συσκευή σας. Χρησιμοποιήστε έναν κατάλληλο προσαρμογέα τοίχου

galaxy-note2.wonderhowto.com

Λύση 2: Αφαιρέστε την μπαταρία

Εάν έχετε κολλήσει στο βρόχο εκκίνησης ή εάν το τηλέφωνό σας δεν ενεργοποιείται καθόλου, αφαιρέστε την μπαταρία της συσκευής σας και περιμένετε για 30 δευτερόλεπτα. Τώρα ξεκινήστε το τηλέφωνο και ελέγξτε αν έχει ενεργοποιηθεί πλήρως. Εάν το τηλέφωνό σας ενεργοποιηθεί και φτάσει στην αρχική οθόνη, τότε το πρόβλημα μπορεί να ήταν μικρό και η έλξη της μπαταρίας μπόρεσε να το λύσει γρήγορα και εύκολα.

Εάν το τηλέφωνό σας δεν διαθέτει αφαιρούμενη μπαταρία, απενεργοποιήστε τη συσκευή σας και αφήστε την να παραμείνει απενεργοποιημένη εντελώς για 5 λεπτά. Στη συνέχεια, επανεκκινήστε τη συσκευή.

www.ifixit.com

Λύση 3: Soft Reset

Η απαλή επαναφορά περιλαμβάνει το πάτημα και το πάτημα του πλήκτρου λειτουργίας για 10 δευτερόλεπτα. Σύντομα θα βρείτε το τηλέφωνό σας να επανεκκινεί και αν φτάσει στην αρχική οθόνη, τότε η επαναφορά έλυσε το πρόβλημα. Μια μαλακή επαναφορά δεν θα διαγράψει δεδομένα και είναι εύκολο να εκτελεστεί.

zeendo.com

Λύση 4: Αφαιρέστε την κάρτα SD

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα SD, υπάρχει πιθανότητα η βλάβη ενός ιού να έχει μολύνει την κάρτα, η οποία καταστρέφει περαιτέρω τα αρχεία της συσκευής και την καθιστά ασταθή όταν προσπαθείτε να ενεργοποιήσετε τη συσκευή. Για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, πρέπει να αφαιρέσετε την κάρτα SD της συσκευής σας και να την ενεργοποιήσετε. Ελέγξτε εάν η αφαίρεση της κάρτας SD σας βοήθησε να λύσετε το πρόβλημα της συσκευής σας.

www.videomaker.com

Λύση 5: Σκουπίστε το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης

Όταν εκτελείτε αυτό το βήμα, διαγράφετε όλα τα αρχεία προσωρινής μνήμης συστήματος του Android που έχουν κολλήσει στην οθόνη εκκίνησης. Τα αρχεία προσωρινής μνήμης δημιουργούνται σε ένα σύστημα, ώστε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στο λογισμικό και τις εφαρμογές της συσκευής. Δεν θα χάσετε προσωπικά δεδομένα όταν σκουπίζετε το διαμέρισμα προσωρινής μνήμης της συσκευής σας. Για να σκουπίσετε το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης πρέπει να εισέλθετε στη λειτουργία ανάκτησης της συσκευής. Διαφορετικές συσκευές έχουν διαφορετικούς συνδυασμούς κουμπιών που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία ανάκτησης. Αναφέρεται επίσης ως bootloader. Είναι γενικά ένας συνδυασμός του πλήκτρου Power and Volume Up ή Volume Down μαζί με το πλήκτρο Home.

Εάν δεν γνωρίζετε τον συνδυασμό, τότε είναι καλύτερο να ελέγξετε το Διαδίκτυο πριν τον δοκιμάσετε. Για τους χρήστες της Samsung, ο συνδυασμός πλήκτρων πατά και κρατά πατημένο το πλήκτρο αύξησης έντασης, οικίας και τροφοδοσίας

Μόλις εμφανιστεί το λογότυπο, πρέπει να αφήσετε το πλήκτρο λειτουργίας αλλά να συνεχίσετε να πατάτε τα άλλα δύο πλήκτρα μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη ανάκτησης. Το φόντο είναι μαύρο με το μενού ανάκτησης σε αυτό.

 • Μόλις μεταβείτε στο μενού ανάκτησης, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο μείωσης έντασης ήχου για να επισημάνετε το διαμέρισμα διαγραφής κρυφής μνήμης
 • Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το πλήκτρο λειτουργίας για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας.

www.talkandroid.com

Μόλις το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης σβήσει με επιτυχία, θα επιστρέψετε στην ίδια οθόνη μενού Ανάκτησης. Πρέπει να κατεβείτε για να επισημάνετε την Επανεκκίνηση και μετά να την επιλέξετε χρησιμοποιώντας το πλήκτρο λειτουργίας. Μετά την επανεκκίνηση της συσκευής, ελέγξτε αν φτάνει στην αρχική οθόνη. Εάν το πρόβλημά σας διορθωθεί, τότε ορισμένα κατεστραμμένα αρχεία προσωρινής μνήμης ενδέχεται να είναι ο ένοχος για τα προβλήματα εκκίνησης που αντιμετωπίζει η συσκευή σας.

Λύση 6: Χρησιμοποιήστε την ασφαλή λειτουργία

Όταν μια συσκευή βρίσκεται σε ασφαλή λειτουργία, απενεργοποιεί αυτόματα όλες τις εφαρμογές τρίτων και λειτουργεί με τις πιο βασικές λειτουργίες. Αυτό σας βοηθά να προσδιορίσετε εάν κάποια από τις εφαρμογές τρίτων που κατεβάσατε θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα στο Android κατά την εκκίνηση. Επειδή δεν έχετε πρόσβαση στην αρχική οθόνη της συσκευής σας, θα πρέπει να βασιστείτε ξανά σε συνδυασμούς πλήκτρων για να εισέλθετε σε ασφαλή λειτουργία στη συσκευή σας.

Το μόνο πράγμα για τους συνδυασμούς κλειδιών είναι ότι διαφέρουν από τον έναν κατασκευαστή στον άλλο. Έτσι, εάν διαθέτετε Motorola, μπορεί να λειτουργεί διαφορετικά σε ορισμένους συνδυασμούς πλήκτρων από ένα τηλέφωνο Samsung. Ελέγξτε το Διαδίκτυο για τους σωστούς συνδυασμούς πλήκτρων, ώστε να το έχετε σωστό. Γενικά, πρέπει να κρατήσετε πατημένα τα κουμπιά έντασης ενώ το τηλέφωνο ξεκινά και όταν φτάσετε στην αρχική οθόνη, θα δείτε τις λέξεις Safe Mode γραμμένες σε αυτό.

Αυτό θα επιβεβαιώσει ότι το τηλέφωνο επανεκκινήθηκε με επιτυχία σε ασφαλή λειτουργία.

Εάν μπορέσατε να ξεκινήσετε με επιτυχία το τηλέφωνό σας σε ασφαλή λειτουργία, τότε ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα σε μία από τις εφαρμογές τρίτων που έχετε κατεβάσει. Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας όλων των δεδομένων σας και, στη συνέχεια, εάν γνωρίζετε την εφαρμογή που μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα, μπορείτε να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή και να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας για έξοδο από την ασφαλή λειτουργία.

Εάν το τηλέφωνό σας ξεκινά ως συνήθως μετά την απεγκατάσταση της εφαρμογής, τότε το πρόβλημα διορθώνεται και ο ένοχος έχει αναγνωριστεί, ωστόσο, εάν η συσκευή σας δεν εισέλθει καθόλου σε ασφαλή λειτουργία και συνεχίζει να κολλάει κατά την εκκίνηση ή δεν εκκινεί καθόλου, τότε πρέπει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο επαναφοράς της συσκευής.

Λύση 7: Επαναφέρετε τη συσκευή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις

Πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο επαναφοράς της συσκευής σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Η συσκευή σας επανεκκινείται σε ασφαλή λειτουργία, αλλά δεν γνωρίζετε την εφαρμογή που μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα, οπότε προτιμάτε να ξεκινήσετε το τηλέφωνό σας σε καθαρή πλάκα.
 • Δεν μπορείτε να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής σας με οποιαδήποτε από τις παραπάνω λύσεις.

Όταν επαναφέρετε τη συσκευή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, θα χάσετε όλα τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών τρίτων που έχετε λάβει.Συνδέστε λοιπόν τη συσκευή σας σε έναν υπολογιστή και εάν αναγνωρίζεται, μετακινήστε όλα τα δεδομένα στον υπολογιστή έτσι ώστε να έχετε δημιουργήσει ένα αντίγραφο ασφαλείας για τη συσκευή σας.

 • Εισαγάγετε το μενού ανάκτησης της συσκευής σας. (Όπως εξηγείται πριν οι συνδυασμοί πλήκτρων θα διαφέρουν, οπότε χρησιμοποιήστε το Διαδίκτυο για να ελέγξετε τον σωστό συνδυασμό)
 • Τώρα χρησιμοποιήστε το κουμπί έντασης για να επισημάνετε το Factory ή Factory Reset και επιβεβαιώστε την επιλογή σας με το κουμπί λειτουργίας.

Μόλις ολοκληρωθεί η εργοστασιακή επαναφορά, η συσκευή θα επανεκκινηθεί αυτόματα. Εάν φτάσει με επιτυχία στην αρχική οθόνη, τότε το πρόβλημά σας έχει επιλυθεί.

www.recovery-android.com

Από την άλλη πλευρά, εάν το πρόβλημα συνεχιστεί, πρέπει να πάρετε το τηλέφωνο σε έναν επαγγελματία που μπορεί να ελέγξει για σωματική βλάβη και εάν το τηλέφωνό σας είναι υπό εγγύηση, μπορείτε επίσης να λάβετε αντικατάσταση για τη συσκευή σας.

Οι λύσεις που αναφέραμε παραπάνω πρέπει να λειτουργούν για όλες τις συσκευές Android. Έχουμε δημιουργήσει τις λύσεις έχοντας κατά νου μια ποικιλία συσκευών και οι περισσότεροι από τους αναγνώστες μας έχουν αναφέρει επιτυχία στη χρήση αυτών των λύσεων για την επίλυση του προβλήματος εκκίνησης στις συσκευές τους.

Τι μπορώ να κάνω εάν το Samsung Galaxy δεν θα ξεκινήσει μετά από ζημιά στο νερό;

Ενώ μερικά από τα ναυαρχίδα της Samsung είναι αδιάβροχα, σημαντική ζημιά στο νερό μπορεί να προκαλέσει αυτό το πρόβλημα. Εάν η συσκευή σας Android καταστράφηκε κατά λάθος σε νερό, μην προσπαθήσετε να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνο ή να το φορτίσετε αμέσως. Αφήστε όλα τα μέρη του τηλεφώνου να στεγνώσουν εντελώς προτού σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο.

Όταν το Samsung Galaxy S3 παρουσιάστηκε ως αδιάβροχο τηλέφωνο, ορισμένοι ιδιοκτήτες παραπονέθηκαν ότι το Samsung Galaxy δεν θα φορτίσει μετά από ζημιά στο νερό. Ενώ το τηλέφωνο είναι αδιάβροχο, υπάρχουν πολλά πράγματα που εξακολουθούν να προκαλούν τη ζημιά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δοκιμάσει αυτά τα βήματα, όχι μόνο για το S3, αλλά και για οποιοδήποτε τηλέφωνο Samsung Galaxy εάν ​​βραχεί.

 • Αφήστε το τηλέφωνο να στεγνώσει για 24 ώρες αφαιρώντας την μπαταρία (αν είναι αφαιρούμενη) και το πίσω κάλυμμα και βάζοντας όλα τα μέρη του τηλεφώνου σε μια σακούλα ρυζιού.

 • Για όσους έχουν λίγες σακούλες από σιλικαζέλ, βοηθά επίσης να στεγνώσει γρήγορα το τηλέφωνο.

 • Μόλις στεγνώσει, καθαρίστε τη θύρα φόρτισης και συνδέστε το φορτιστή, αφήστε το τηλέφωνο να φορτίσει και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το.

www.fixedbyvonnie.com

Τι να κάνω εάν το Samsung Galaxy μου μπορεί να αναγνωριστεί από τον υπολογιστή μου αλλά δεν ενεργοποιείται;

Όταν το Samsung Galaxy δεν ενεργοποιείται αλλά όταν το συνδέετε στον υπολογιστή σας, το σύστημά σας μπορεί να το αναγνωρίσει, τότε μπορείτε να προσπαθήσετε να επαναφέρετε το λειτουργικό σύστημα Android. Μπορεί να είχε καταστραφεί για κάποιο λόγο ή εάν απενεργοποιήθηκε επειδή προσπαθούσατε να τροποποιήσετε το λογισμικό του συστήματος ή εάν προσπαθήσατε να αλλάξετε κάτι στο προσαρμοσμένο ROM. Η Google παρέχει εικόνες υλικολογισμικού που μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα εάν ο υπολογιστής σας μπορεί να διαβάσει το τηλέφωνό σας Samsung Galaxy.

Κάντε το εάν κατανοείτε το υλικολογισμικό και την εγκατάσταση λογισμικού σε τηλέφωνο μέσω του υπολογιστή. Εάν κάποιο από αυτά είναι πολύ δύσκολο για εσάς, αφήστε το σε έναν επαγγελματία.

Τι πρέπει να κάνω για να ενεργοποιήσω το tablet μου με ένα κουμπί λειτουργίας που δεν αποκρίνεται;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι απενεργοποίησης της συσκευής Samsung Galaxy, αλλά απαιτείται το κουμπί λειτουργίας για να την ενεργοποιήσετε. Έτσι, η κατάσταση είναι λίγο αξιολύπητη σε περίπτωση που το κουμπί λειτουργίας δεν ανταποκρίνεται για κάποιο άγνωστο λόγο. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε το τηλέφωνο πρέπει να μεταφερθεί σε έναν τεχνικό για να επισκευάσει το κουμπί λειτουργίας, ωστόσο, υπάρχει επίσης ένας τρόπος ενεργοποίησης της συσκευής χωρίς κουμπί λειτουργίας. Αυτό που πρέπει να κάνετε για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή είναι,

 • Αρχικά, ανοίξτε το πίσω κάλυμμα της συσκευής Galaxy και αφαιρέστε την μπαταρία.
 • Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και μετά τοποθετήστε ξανά την μπαταρία.
 • Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το Volume Down και στη συνέχεια συνδέστε το τηλέφωνο σε έναν υπολογιστή μέσω καλωδίου USB. Αλλά συνεχίστε να κρατάτε το κουμπί μείωσης έντασης.
 • Περιμένετε λίγο και το τηλέφωνο θα ξεκινήσει την εκκίνηση σε λειτουργία λήψης. Μόλις μεταβείτε στη λειτουργία λήψης, αφήστε το κουμπί μείωσης έντασης.
 • Τώρα πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί αύξησης έντασης που θα ακυρώσει τη λειτουργία λήψης και το τηλέφωνο θα επανεκκινηθεί.

mygalaxywonder.blogspot.com

Τι να κάνω εάν το Samsung Galaxy μου δεν θα ενεργοποιηθεί μετά την εγκατάσταση μιας εφαρμογής τρίτου μέρους;

Αυτό είναι ένα πολύ κοινό ζήτημα και είναι πολύ κατανοητό ότι ο λόγος για τον οποίο ενεργοποιείται η συσκευή σας είναι η εφαρμογή τρίτου μέρους που εγκαταστήσατε πρόσφατα στη συσκευή σας Samsung Galaxy. Ωστόσο, αυτό είναι σαφώς κατανοητό μετά την εκτέλεση μιας εκκίνησης σε ασφαλή λειτουργία. Αλλά είναι λίγο δύσκολο να εκτελέσετε μια εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία όταν το τηλέφωνο δεν ενεργοποιείται καθόλου; Έτσι, σε αυτήν την περίπτωση, συνιστάται να κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, καθώς αυτό θα διαγράψει όλα τα αρχεία, τα έγγραφα, τις εφαρμογές τα πάντα από τη συσκευή και θα το αφήσει ως το νέο επώνυμο. Δείτε πώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χρησιμοποιώντας τα σκληρά πλήκτρα.

 • Αρχικά, πατήστε παρατεταμένα τα πλήκτρα Power, Home και Volume Up.
 • Καθώς βλέπετε το λογότυπο Samsung Galaxy στην οθόνη ή το τηλέφωνο δονείται μία φορά, απελευθερώστε το πλήκτρο λειτουργίας αλλά συνεχίστε να κρατάτε τα άλλα δύο πλήκτρα. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, θα εμφανιστεί η οθόνη ανάκτησης συστήματος Android. Αφήστε τότε τα άλλα δύο πλήκτρα.
 • Τώρα χρησιμοποιήστε το κουμπί έντασης για να πλοηγηθείτε σε οποιαδήποτε επιλογή και επιλέξτε αυτό χρησιμοποιώντας το κουμπί λειτουργίας.
 • Εδώ πρέπει να επιλέξετε την εργοστασιακή επαναφορά ή να σκουπίσετε την επιλογή δεδομένων και, στη συνέχεια, να κάνετε επανεκκίνηση του συστήματος τώρα.

www.makeuseof.com

Τώρα δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε τη συσκευή για να δείτε εάν ενεργοποιείται τότε.

Τι πρέπει να κάνω εάν το smartphone Android μου δεν θα ενεργοποιηθεί μετά από πτώση από το χέρι;

Εάν έχετε πέσει κατά λάθος τη συσκευή σας Samsung και απογειωθεί μετά την πτώση, τότε το πρώτο βήμα που πρέπει να δοκιμάσετε είναι να ενεργοποιήσετε τη συσκευή πατώντας παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας. Εάν η συσκευή δεν ανταποκρίνεται, εκτελέστε μια μαλακή επαναφορά αφαιρώντας το πίσω κάλυμμα και στη συνέχεια τραβώντας την μπαταρία. Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και αντικαταστήστε την μπαταρία. Τώρα δείτε εάν φέρνει οποιεσδήποτε αλλαγές. Εάν όχι, συνδέστε το τηλέφωνο στον υπολογιστή σας και δείτε αν μπορεί να αναγνωρίσει τη συσκευή. Σε περίπτωση που όλα αυτά τα βήματα γίνουν ανίσχυρα για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή σας Samsung, το τελευταίο βήμα είναι να το πάρετε σε έναν τεχνικό.

www.ifixit.com

συμπέρασμα

Αυτό είναι ένα από εκείνα τα προβλήματα που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν και ακόμη πιο δύσκολο να αντιμετωπιστούν, επειδή το μόνο που έχετε είναι μια κενή οθόνη που σας κοιτάζει. Αυτά τα προβλήματα και οι λύσεις τους έχουν βρεθεί και είναι αποτελεσματικά στο να διορθώσετε το Samsung Galaxy δεν θα ενεργοποιηθεί ή θα φορτιστεί στα Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, S6 Edge και τα νεότερα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge . Επίσης, εάν κρατάτε οποιαδήποτε άλλη συσκευή ή tablet Android συμπεριλαμβανομένης της σειράς Galaxy Note, αυτές οι λύσεις θα είναι χρήσιμες για την επίλυση του εν λόγω ζητήματος.

Ωστόσο, εάν δοκιμάσετε όλες τις πιθανές επιδιορθώσεις από εσάς και εξακολουθείτε να μην μπορείτε να φορτίσετε τη συσκευή σας Galaxy ή Android, είναι πιθανό το τηλέφωνό σας να αντιμετωπίζει πρόβλημα υλικού που απαιτεί από εσάς να μεταφέρετε τη συσκευή σε έναν ειδικό τεχνικό ή σε οποιοδήποτε πλησιέστερο Samsung Galaxy κατάστημα.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων GPS Samsung Galaxy S7 Edge

Εδώ είναι μια λύση για το Samsung Galaxy S3 κολλημένο στην οθόνη λογότυπου της Samsung που μπορεί να σας φανεί χρήσιμο εάν χρησιμοποιείτε το Galaxy S3 και αντιμετωπίζετε τέτοιο πρόβλημα με το ακουστικό σας. Αυτό το είδος προβλήματος συμβαίνει μερικές φορές λόγω ορισμένων εφαρμογών τρίτων και με την εγκατάσταση ανεπίσημων ROM. Ωστόσο, παρακάτω είναι μερικά βήματα για να διορθώσετε το Samsung Galaxy S3 που έχει κολλήσει στο πρόβλημα της οθόνης λογότυπου της Samsung και μπορείτε να τα ακολουθήσετε αν χρειαστεί.

Δείτε επίσης - Πώς να επιδιορθώσετε τυχαία επανεκκίνηση του Samsung Galaxy S3

Βήματα για να διορθώσετε το Samsung Galaxy S3 κολλημένο στην οθόνη λογότυπου της Samsung

Σκληρόςεπαναφορά- Αυτή η μέθοδος θα λειτουργήσει εάν έχετε εγκαταστήσει οποιαδήποτε εφαρμογή τρίτου μέρους και έπειτα το Samsung Galaxy S3 κολλήσει στην οθόνη λογότυπου της Samsung και δεν επανεκκινήσει σε κανονική λειτουργία. Η εργοστασιακή επαναφορά θα καταργήσει όλα τα δεδομένα σας, οπότε δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων πριν πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

 1. Αφαιρέστε την μπαταρία από το Galaxy S3 και, στη συνέχεια, τοποθετήστε την ξανά μετά από ένα λεπτό.
 2. Πατήστε παρατεταμένα τα κουμπιά Power, Home και Volume Up ταυτόχρονα.
 3. Αφήστε τα κουμπιά μόλις εμφανιστεί το λογότυπο της Samsung.
 4. Τώρα θα μπείτε στην επιλογή ανάκτησης συστήματος.
 5. Για να μετακινηθείτε πάνω και κάτω, χρησιμοποιήστε τα κουμπιά Ένταση.
 6. Επιλέξτε εργοστασιακή επαναφορά / διαγραφή δεδομένων.
 7. Επιλέξτε Ναι για να διαγράψετε δεδομένα χρήστη.
 8. Στη συνέχεια, επιλέξτε Επανεκκίνηση συστήματος τώρα.
 9. Περιμένετε λίγο έως ότου επανεκκινήσει το τηλέφωνό σας σε κανονική λειτουργία.

Εάν έχετε ήδη δοκιμάσει μια σκληρή επαναφορά, αλλά δεν έλυσε το πρόβλημά σας, προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

Επαναφέρωπρωτότυπουλικολογισμικό- Εάν η εργοστασιακή επαναφορά δεν επιλύσει το Samsung Galaxy S3 που έχει κολλήσει στην οθόνη λογότυπου της Samsung, τότε το τηλέφωνό σας πιθανώς βιώνει μαλακά τούβλα. Τα μαλακά τούβλα εμφανίζονται μόνο εάν έχετε εγκαταστήσει μια λανθασμένη εικόνα ή έναν πυρήνα από τη ριζοβολία ή την εγκατάσταση προσαρμοσμένων ROM. Σε μια τέτοια περίπτωση, το πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί με απλή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, επειδή το υλικολογισμικό είναι ήδη κατεστραμμένο ή κατεστραμμένο, επομένως το τηλέφωνο δεν θα μπορεί να ριζώσει κανονικά.

Οδηγός: Πώς να ανακτήσετε από το Samsung Galaxy S3 soft τούβλο

Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, πρέπει να επαναφέρετε το επίσημο και το αρχικό υλικολογισμικό του Galaxy S3. Τα μαλακά τούβλα χτυπούν μερικές φορές την περιοχή εικόνας Bootloader του λειτουργικού συστήματος του τηλεφώνου σας Galaxy S3 και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Samsung Galaxy S3 κολλά στην οθόνη λογότυπου της Samsung και δεν εκκινεί σε κανονική λειτουργία.

Ωστόσο, εάν οι παραπάνω δύο μέθοδοι δεν επιλύσουν το πρόβλημά σας, επικοινωνήστε με τον πάροχο, τον πωλητή ή το κέντρο σέρβις της Samsung.

Δείτε επίσης πώς να διορθώσετε το Samsung Galaxy S3 δεν θα ενεργοποιήσει το πρόβλημα μετά τη φόρτιση

Λογότυπο Samsung

Το Samsung Galaxy S3 είναι κολλημένο στην οθόνη λειτουργίας λήψης;

Διαβάστε τον οδηγό εδώ - λειτουργία λήψης

Έχετε κολλήσει στο μήνυμα καλωσορίσματος;

Διαβάστε τον οδηγό εδώ - Η Samsung έχει κολλήσει στο μήνυμα καλωσορίσματος

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found